Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה לנטיס שנת 98 אוטו'

כאשר אני נוסע באוטו והגיר מעביר הילוך מראשון ל- שני יש דפיקה חזקה מהגיר.

מהילוך שני לשלישי זה הולך ונחלש וכך הלאה...

האוטו עבר 107 אלף ק"מ.

זה אומר שהגיר הולך לגמור את חייו? או שאפשר לעשות משהו בנידון

Mazda 3 - 150 HP

פורסם

1) מתי החלפת לאחרונה שמן ופילטר גיר אוטומטי ? (מחליפים בערך כל 30K ויש כאלו שגם לפני).

2) האם נבדקה האפשרות שהתקלה נובעת מתושבת גיר פגומה /קרועה ? (אצלנו בלנטיס שמכרנו אצרו ש\יש בעיה בהעברת ההילוכים בגיר ובמורשה נאמר לקונה שהתושבת פגומה וכמובן שיש הבדל משמעותי בנזק...

3) אם 1+2 בוצעו כדאי לגשת למכון לגירים אוטומטיים שיבצע נסיעת מבחן לרכב ויגיד לך היכן אתה עומד.

קח בחשבון שאתה עלול לשמוע את המשפט "צריך לשפץ את הגיר".

אני הייתי מבצע קודם את 1 ו-2 ואם זה לא יעזור... כנראה שאין הרבה מה לעשות ויכול להיות שכדאי לנסוע עם הגיר עד שימות כי

אולי זו רק תחילתה של הבעיה ולא ממש בטוח שהשיפוץ קרוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ועוד משהו יכול להיות שזה לא בעיה בגיר!

יכול להיות שהגיר מעביר הילוף מאוחר מידי למשל מעל 3000סל"ד וזה גם גורם למכה כזאת.

תלך למוסך מורשה כדי שיכוונו לך את הכבל של הקיק דאון כי יכול להיות שאתה לוחץ חזק על הדוושה ואז הגיר מעביר הילוך מאוחר ואז מרגישים מין מכה כזאת בהעברת הילוך.

וכמו שאמרתי יכול להיות שהבעיה היא בטורק ולא בגיר.

פורסם

זה קורה דווקא בסל"ד נמוך יחסית וב6500 סלד

תודה על העזרה...עוד כמה ימים האוטו נכנס לטיפול ואני אציין את הבעיות שיש באוטו ואני מקווה שיסדרו אותם.

תודה שוב.

Mazda 3 - 150 HP

פורסם

בדוק בדיוק מתי הוחלף שמן הגיר.

בלאנטיס יש להחליף שמן כל 60,000 ק"מ (ולא 30K) וברכב שמבלה את רוב ימיו בנסיעות עירוניות מומלץ אף מוקדם יותר (כ-40K ק"מ).

תושבות המנוע והגיר הן מחלה ידועה בלאנטיס, אך אני בספק אם הסימפטום המדובר נובע מתושבות לקויות - ההשפעה של התושבות הפגומות תורגש יותר ברעד מוחשי בעמידות ופחות בהעברות ההילוכים.

באם שמן הממסרה לא הוחלף מעולם, התייעץ עם מכון גירים, היות ויש סיכוי שהחלפת השמן היא זו שתגמור את חיי הגיר.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...