Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות גיר בקסארה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קסארה 2002 1600 סמ"ק אוטומטית לפני כשנה עשיתי שיפוץ גיר במוסך מורשה

היום הרכב שברשותי נוסע אחורה אך אינו מגיב לדוושת הגז כאשר אני משלב הילוך קידמי

חזרתי למוסך ושם נאמר לי שיש לערוך שוב שיפוץ גיר .

האם זה נומלי והגיוני?

יכול להיות שהבעיה ממוחשבת ?

מה ניתן לעשות הרי לא החליף גיר כל שנה:roll:

• ספונסר פורום
פורסם
מומלץ יותר לקנות גיר מיבוא לפרק להרכיב

ושלום על ישראל

בברכה ניצן

www.shaft.co.il

ניצן,אני לא מסכים איתך

מדוע אתה חושב שגיר מיבוא יותר טוב מלשפץ?

הרי אתה לא יודע מה עבר על הגיר שאתה מרכיב,כמה ק"מ עבר,האם היו בו אילו נזילות שמן,האם שופץ בעבר? וכו.

מעבדה מקצועית משפצת את הגירים הללו ללא בעיות .

אורן,שהתקין למעלה מ100 תיבות AL4 משופצות ללא פגם אחד.

פורסם

לדעתי יכול להיות שבאמת הפתרון הטוב יותר הוא של ניצן (אורן,חלילה לא משהו נגדך).

אבל,מבעיות של חברי פורום שונים עם גיר אוטומטי עם מכוניות כמו :יונדאי אקסנט - היה חבר פורום שאחרי "שיפוץ גיר" הגיר הגיע לתיקון עוד 3 פעמים,סוזוקי סוויפט,רנו מגאן/קליאו ועוד כהנה וכהנה וגם לפי דבריו של ספי "בשיפוץ הגיר לא תמיד מחליפים את כל החלקים"

לכן,לא ידוע כמה השיפוץ יחזיק ולכן אם יש גיר מהיבואן עם לפחות שנה אחריות שווה לקחת ולנסוע בראש שלם.

לשום דבר בחיים היום אין תעודת ביטוח אלא אם תזמין גיר חדש מהקופסה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אים שיפצתה את הגיר במוסך מורשה ברך כלל נותנים אחריות של שנה או 50000 אלף קמ" אבל תנסה לדבר עים מפקח שרות של החברה באזור שלך אולי הם ישתתפו איתך באחוזים מסוימים בעלות התיקון

פורסם
אים שיפצתה את הגיר במוסך מורשה ברך כלל נותנים אחריות של שנה או 50000 אלף קמ" אבל תנסה לדבר עים מפקח שרות של החברה באזור שלך אולי הם ישתתפו איתך באחוזים מסוימים בעלות התיקון

האוטו מודל 2002, איזה מפקח שירות ואיזה נעליים.

במוסכים מורשים נותנים אחריות של 30,000 ק"מ או חצי שנה (הראשון מבינהם כמובן) רק במידה והגיר שופץ במעבדה של היבואן. החוק מחייב 3 חודשים או 6,000 ק"מ, אם אינני טועה.

למי שמשפץ כיום את הגיר (במעבדת היבואן כמובן) ניתנת אחריות של 30,000 ק"מ או שנה, הראשון מבינהם.

לא סביר שגיר יתפגר שנה אחרי שיפוץ - אבל היי, הכל יכול להיות וגם מוסכים מורשים (תלוי איזה) משפצים את הגירים במחירים נמוכים יותר מאלו של היבואן אצל כל מיני משפצי גירים למינהם שחלקם מקצועיים וחלקם פחות. אגב, ישנם מוסכים שמשפצים את הגירים בעצמם (מעטים מאוד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תיקון טעות נכון איציק צודק אני התבלבתי עים חלקים מקוריים טעות סליחה אבל יש מקרים שהמוסך עוזר באלטרנטיבות יותר זולות

• תוכן חדש...