Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! לאור העזרה הרבה שהענקתם לי עד היום! אציק לכם עם עוד שאלה :-P ..

הבנתי שרדיו דיסק של חברת אלפיין יעניק לי הרבה יותר איכות מרדיו דיסק של פיוניר למרות שהתצוגות המרהיבות וכל ה"קשקושים" הנוספים נורא מושכים אותי חח 8). אבל עדיין אם זה איכות טובה יותר לעומת תצוגות בפאנל אז אני בוחר באיכות. אז ככה אני מחפש רדיו דיסק של חברת אלפיין על סכום של בערך 1300 ש"ח, ערכתי חיפושים בכל מיני אתרים והיחידים שמצאתי בסכום הקרוב לסכום שציינתי הם אלפיין דגם- cde9846 בסכום של 887 ש"ח, ואלפיין דגם cda9846 בסכום של 959 ש"ח.. שתיהם עם יציאה אחת למגבר! אני מחפש פאנל איכותי של חברת אלפיין על סביבות ה1300 ש"ח עם יציאות ל2 מגברים!.. היחידי שמצאתי בסכום הזה עם 2 יציאות הוא אלפיין דגם- cde9845 הוא עם 2 יציאות למגבר ו45X4 וואט :?.. מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב שאני יכול לרכוש בסכום קרוב לסכום הנ"ל? 45X4 וואט הוא כנראה מהדגמים הממש ישנים לא?

פורסם

אם זה היה לפני חודש, הייתי יכול לעזור לך :?. המכשירים של אלפיין מהסדרות הנמוכות לא מצטיינים באיכויות יוצאות דופן. כמובן שאיכות ההרכבה של אלפיין טובה מאוד, החברה היא חברה מכובדת, אבל כשאתה קונה 9845, אתה משלם על שם ולא על מכשיר. במחירים האלה פיוניר נותנים דווקא תמורה די טובה, ויד שנייה תהיה עוד יותר משתלמת. רוצה אלפיין? קנה אלפיין אמיתי! 1600 - 1700 ש"ח יד שנייה, ויש לך 9855.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

אבל כשאתה קונה 9845, אתה משלם על שם ולא על מכשיר

אתה ממש לא צודק אם תקנה פיוניר ב-1100 ש"ח אתה חושב שתקבל סאונד יותר טוב?

בשביל לשלם עוד 1500 ש"ח ל-9853 הוא יכול לשדרג את המערכת ברמקולים לדוגמא.

אני לא אומר חס וחלילה אין הבדל בין המכשירים אבל למי שהתקציב חשוב 9845 נותן תמורה

לא רעה לכסף.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני לא חושב שמאלפיין 9845 תקבל יותר ממה שתקבל מהפיוניר. תקבל אולי באס טיפה יותר מודגש. אבל השימוש בפיוניר יותר נוח, מבחינת הנדסת אנוש. יצא לי להשתמש ב9856, 9855 ופיוניר 5950, בגלל זה אני יכול להשוות. דרך אגב, לגבי התמורה למחיר - אפשר לקנות את ה9845 בארה"ב ב116 דולר. אתה רק צריך למצוא מישהוא שנוסע לשם. רוצה תמורה טובה ל1300 שקל?

בבקשה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=170789

פורסם

תמורה טובה או מעולה לכסף? הינה, רצית תשובה, וקיבלת. אם הייתי כרגע במקומך, מחר זה כבר אצלי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

:idea: עם קצת גמישות מצידך ומצד המוכר אפשר גם לקנות את זה

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=580463

תצוגה מכוערת ומכשיר מסורבל.

אבל משום מה אני עדיין אוהב את האלפיין יותר (יכול להיות שזה שריטה שלי)

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות! כן אני יודע ששני הדגמים של אלפיין שציינתי הם פשוטים למדיי.. בשביל זה באתי להתיעץ איתכם כי אין לי ידע כמו שלכם. אין לי איך להביא רדיודיסק מחול.. אז אני מבין מדבריכם שבמחיר שכזה עדיף להביא רדיודיסק פיוניר מהסדרה החדשה כמו ה"דולפינים" החדשים למיניהם?

ול- mazda f2 תודה רבה על העזרה! אך ציינתי שאני מחפש רדיו דיסק בעל יציאות ל2 מגברים! תודה בכל זאת על העזרה!.

פורסם

575 הוא מכשיר נחמד בהחלט, למרות שנתתי לך לינק למכשיר יותר איכותי מפיוניר דולפינים ומ575.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580561

זה לא שאני חבר של מי שמוכר אותו או משהוא, פשוט נראה לי כמו דיל ממש טוב. אלה אם כן, כניסת USB חשובה לך. אבל שניהם יעשו את העבודה.

פורסם

אם אתה מחפש צליל נטו בלי סירבולים ובלי דולפינים או מכוניות מרוץ אז הייתי ממליץ לך על ה-eclipse 5435.

גם הוא נמצא למכירה ביד שנייה באתר הזה.

פורסם

לדעתי ה-575 יותר טוב מהפיוניר הוא קצת מסורבל אבל אפשר לחיות עם זה (תראה את הסרטון בזאפ).

• תוכן חדש...