Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

אני מניח שחלקכם הבחינו בהעדרותי מהפורום בתקופה האחרונה, לקחתי פסק זמן ובסופו של דבר נפלה ההחלטה לפרוש.

אני לא מצליח לראות את עצמי חוזר לניהול של הפורום וגם הצפי לחזרה לשימוש פעיל לא נראה מזהיר במיוחד כרגע, השחיקה עשתה את שלה.

אני מאחל לכולכם הצלחה בפרוייקטים, May the force be with you.

מוטי

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהצלחה בדרך החדשה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מוטי ,היה נעים להכיר לכל אורך הדרך,אתה אחד האנשים היקרים והוותיקים של הפורום הזה והיה העונג להכיר!

שפע הצלחה בדרכיך החדשה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בהצלחה איש יקר

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מוטי שלום,

חבל, היית נכס לפורום ומאוד נהניתי לקרוא את המאמרים שלך והתגובות.

נקווה לראותך בפורומים אחרים או תחזור לפורום הנוכחי.

בהצלחה בהמשך.

איזה כייף לי :)

פורסם

איזה באסה, כל יום לראות הודעה חדשה בפורום ממוטי מיאטה העלתה לי חיוך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מסכים עם כל הנאמר מעליי, ומצטרף. בהחלט מאמרים מרתקים כתבת, עוד בתקופה שהיית כותב באנגלית, ובהמשך עברת לעברית (והקלת על הקריאה בכמה וכמה ;)).

שיהיה בהצלחה, ומקווה לראות אותך משתתף ותורם גם לא כמנהל, במידה ויתאפשר לך.

אגב, מה הסיפור הזה של איבוד המנהלים הזה בזמן האחרון? שמר, ואז עמית-קומפי, עכשיו מוטי?

אני מציע את עצמי לניהול 8-).

;)

פורסם

מוטי, בהצלחה בהמשך.

היה נחמד להכיר.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...