Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מיצובישי כריזמה 2004 והצמיגים האחוריים כנראה דורשים החלפה. לאוטו יש שני סטים של צמיגים מתוצרת ברידג'סטון (כך זה במקור) דגם פוטנזה ודגם טורנזה. אני לא זוכר מי מורכב איפה. בחיפושי אחר צמיגים להחלפתם שמתי לב שהמחירים די גבוהים וכרגע אני לא ממש יכול לאפשר כלכלית צמיגים יקרים.

קיבלתי הצעה לצמיגים מתוצרת ברידג'סטון משנת ייצור 2006 מפירוק, הצמיגים "חדשים" - לא היו בשימוש אלא שימשו בעיקר כחליפיים - כנראה לא היו בשימוש בכלל.

המחיר קורץ מאוד והפנצ'ר מאעכר הוא חבר של חבר טוב.

מה לפי דעתכם כדאי לקנות אותם או שהם ישנים מדי / בעיתיים וכו'

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

מה שזול עולה בסוף ביוקר.

כמה עולה זוג צמיגים סביר 500-600 ש"ח?

לא חבל לשחק ככה עם הבטיחות שלך ושל הסובבים אותך?

פורסם

זה מחיר של כ 600 ש"ח לכל ה 4 צמיגים וכמו שאמרתי לא משומשים או שימוש מינימלי בלבד. המוכר הוא בעל מקצוע מוכר ומקצועי, אז אני לא מאמין שיחרטטו אותי.

פורסם

עוד לא ראיתי אותם אבל הם כנראה די טריים בכל מקרה אני אבדוק אותם ביום ששי ואז אחליט.

פורסם

אני בדרך כלל קונה צמיג משומש שיהיה בגלגל ספייר.

(גם ככה רוב הסיכויים שלא תשתמשו בו)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מעדיף לקנות צמיג שהוא משומש בקושי / חדש שלא היה בשימוש מאשר משהו זול וסיני שיתן לי תמורה גרועה יותר.

פורסם

לך לצמיגי HANKOOK - אחלה אחיזה, לא מרעישים, ומתנהגים לא רע בשלוליות. היו לי ארבעה כאלה בקורסיקה שמכרתי, ונסעתי איתם בשקט רבע מהקילומטראז' שהרכב עבר (150.000 ק"מ) אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל עד שלא ראיתי את החריצים הקטנים - לא החלפתי.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם
אני מעדיף לקנות צמיג שהוא משומש בקושי / חדש שלא היה בשימוש מאשר משהו זול וסיני שיתן לי תמורה גרועה יותר.

אני בהחלט מסכים עם המשפט הזה, אבל עדיין מסתייג מרכישת 4 צמיגים משומשים.

לא עדיף לשים אלפייה על סט טוב חדש וטרי?

למשל : Toyo proxes TPT שאחותי התקינה על הרכב שלה (185/60/14) לפני חודש...

אם אתה לא מוכן לשלם שקל מעל 600 ומתלבט בין המשומש לבין הסיני - תקח את המשומש אחרי שבדקת אותו ב19 עיניים...

אל תשכח שצמיג מפירוק בטח אחרי תאונה.

בדוק שכל הרביעייה אחידה ותאריך הייצור זהה , ושלא מדובר בניקוי מדפים של ציוד משומש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איפה אני מוצא את התאריך ייצור על הצמיג ומאיזה שנה התחילו לציין את התאריך על הצמיגים

פורסם

תודה.

לפני שהלכתי לעבודה התסכלתי על הצמיגים שכרגע מותקנים באוטו, ברידג'סטון תוצרת אינדונזיה, איך הם האם הם פחות טובים מתוצרת יפן למשל או כל ארץ אחרת בה מייצרים צמיגי ברידג'סטון .

פורסם

תשתחרר מקיבעון ארץ היצור. למכונה שמייצרת את הצמיג לא אכפת באיזה מדינה היא ממוקמת.

מה שקובע את איכות הצמיג הוא מוניטין היצרן, והדגם הספציפי. פעמים רבות צמיגים שמיוצרים באינדונזיה\הודו וכיוב' נועדו לשמש את הלקוחות שם, על הדרישות המיוחדות שלהם (מחיר\אופי דרכים וכו').

אם הדגם המוצע לך\מותקן על המכונית הוא כזה הנמכר במערב, ונחשב לטוב, אין בעיה עם ארץ יצורו.

לנושא צמיגים משומשים - נטיית הלב שלי היא להתנגד. אין לך שום דרך לדעת מה הצמיג הזה חווה. על כמה מדרכות הוא טיפס ב 40 קמ"ש. כמה קרובות השכבות הפנימיות שלו להיפרדות. לך לבנק, בקש הלוואה של 1000 ש"ח ל 36 חודשים. במחיר של שקל ליום זה נראה לי דיל הרבה יותר טוב מרכישה של צמיגים שאפילו הפנצ'רמאכר האמין שלך לא יכול לדעת מה עבר עליהם.

פורסם

בפירוש לא.

המחירים של הצמיגים, בשילוב תנאי תשלום נוחים, לא משאירים צל של ספק - רק חדשים !

(אם אתה חוסך בצמיגים סבירים לאוטו מודל 2004, במה עוד אתה חוסך ?)

השאלה שלך פשוט גובלת ב...בושה וחרפה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...