Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי רנו קנגו 2003 עם 140000 קילומטר לפני כשנה עשיתי טיימינג, לאחר הטיימינג האוטו חווה רעידות כשהיה קר ומעין השתנקויות (כמו גיהוק של הרכב) המוסכניק אמר שזה כנראה השסטומים וכדומה, הבעיה התחזקה במיוחד שהקיץ החל וכל פעם שהפעלתי מזגן היו קוראים כל הדברים הללו, כחצי שנה אחרי הטיימינג, רצועת הטימינג נקרעה והלך ראש המנוע, שילמתי ים כסף לאותו מוסך הוא סידר לי והחליף וכמובן ראש מנוע כולל טיימינג, יצאתי מהמוסך האוטו רעד שוב אך הרבה יותר באינטנסיביות, חזרתי למוסך שאמר לי שצריך להחליף משאבת סולר (4500 ש"ח).

נשברתי והלכתי למוסך המרכזי של רנו - הם אחרי 2 דקות אמרו לי שהכיוון של הרצועת טיימינג כושל ולא מסונכרן כלל עם משאבת הסולר, הם סידרו לי את זה ומאז האוטו תקין ו מ ע ו ל ה.

שאלתי היא, האם יכול להיות שראש המנוע הלך בגלל שהטימינג לא בוצע כראוי, סך הכול עברו שישה עד שבעה חודשים בין טיפול הטימינג לקריסת ראש המנוע.

תודה מראש על תשובתכם.

פורסם

קצת מאוחר לחשוב על זה...

גם אם תאורטית יש קשר (ואני מכיר דוגמאות שהיה קשר)- עבר זמן..בוצעו תיקונים... לא ניתן

לבדוק.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

נכון אבל אם יש לך תיעוד של כל השתלשלות הטיפולים והנזק , אז בעזרת שמאי /בעל

מקצוע מומחה, תוכל לבקש סעד בדרכים המקובלות איגוד המוסכים, בית משפט.

פורסם

ראשית,ודאי שאם החליפו טיימינג בצורה כושלת ,הרצועה נקרעה,התעקמו שסתומים והלך ראש מנוע (מבחינה לוגי,כן).

אבל, מוסך אינו נותן אחריות של יותר משלושה חודשים על תיקונים (למעט שיפוצי מנוע /גיר,כך שבעצם האבסורד הוא ששילמת למוסך על טעות שהוא עשה.

למרות זאת,אני חושב שלפנים משורת הדין אם היית פונה למוסך וטוען את טענותיך אולי הם היו מוכנים להשתתף בחלק מעלות התיקון לפחות ,שגם כך יקר מאוד מאוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...