Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית עם נטויז'ן כבר 9 שנים, מוריד ביום יום קרוב ל 7 גיגה של טורנטים, על מהירות 590 +- , אין לי כל בעיה עם המהירות או נטויז'ן ..

אבל הם בהחלט חרא.. נשארתי כי הציעו לי דיל נהדר

סתם לידע כללי :)

אם אתה 9 שנים איתם, מוריד המון ובהמהירות וקיבלתה דיל "נהדר" אז למה הם חרא?

גילוי נאות: אני עובד בנט וויז'ן אבל לא צופה בקביעות באל ג'זירה, רק שיש משהו ממש מענין...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו אז עידן , אתה רוצה לראות למה הם חרא?

אם אתה רוצה גם לעזור לי על הדרך - אני אראה לך מנוי שמשלם על שירות אנטי וירוס ואנטי ספאם חצי שנה אחרי שהוא מנותק , ואחרי שביקש במפורש מהיום הראשון לא לקבל ולשלם על ה"שירות" הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
נו אז עידן , אתה רוצה לראות למה הם חרא?

אם אתה רוצה גם לעזור לי על הדרך - אני אראה לך מנוי שמשלם על שירות אנטי וירוס ואנטי ספאם חצי שנה אחרי שהוא מנותק , ואחרי שביקש במפורש מהיום הראשון לא לקבל ולשלם על ה"שירות" הזה.

ליביו

פנה אלי בפרטי או לפל 0544767753 אני מאוד מקווה לפתור לך את הבעיה בהקדם...

עידן

פורסם
אם אתה 9 שנים איתם, מוריד המון ובהמהירות וקיבלתה דיל "נהדר" אז למה הם חרא?

גילוי נאות: אני עובד בנט וויז'ן אבל לא צופה בקביעות באל ג'זירה, רק שיש משהו ממש מענין...

עידן

http://catolit.com/

פורסם

ואתה באמת חושב שזה מיוחד לנטוויז'ן? אם כן אתה תמים...

עידן

פורסם

תראה אני לא רוצה לדבר על ספקיות אחרות....אני כן יכול להעיד על החברה בה אני עובד,

בבזק בנלאומי אם אדם מתקשר למוקדם כלשהו (תמיכה וכו') ומבקש להתנתק הוא מועבר למוקד שירות הלקוחות (און ליין, לא מחכה ש"יחזרו" מקסימום..ץ.יש לו 3\4 דקות המתנה גג, לא נעים אבל זמן סביר לכל הדעות)

בשירות הלקוחות יבדקו מדוע הוא חושק בניתוק, אם זה משהו ברמתם (שינוי חבילה, הסבר על משהו וכו') הם סוגרים את זה מול הלקוח אם הוא לא רוצה לדבר איתם ואומר "לא רוצה לשמוע רוצה להתנתק" אז הוא מועבר למחלקת שימור לקוחות (בוא נגיד שהשיחה התחילה לפני 10 דקות, הגיע לתמיכה הועבר לשרל"ק זה לקח 2 דקות חיכה בתור עוד 4 וניסו לשכנע עוד 4) שם מנסים להציע לו פיצוי, ודיל זול יותר ומשתלם יותר לצרכים האישיים שלו, אגב כ99 אחוז מהשיחות בין המוקדים עוברים און ליין ואין "יחזור אליך" במידה ומתחייבים לחזור אליך יש 2 אפשרויות אחד : זה יהיה תוך שעתיים, אפשרות שניה : בין 8 בערב ל10, בכל מקרה זה יהיה באותו יום !

בשימור הלקוחות במידה והלקוח יגיד "לא" להצעה (אפשר גם איך שהיא מתחילה לדבר להגיד מראש "אל תנסי...כי אני לא מעוניין, רוצה להתנתק) אותה נציגה תנתק אותו במקום משירותי האינטרנט, בעודו על הקו ! יופסק החיוב והמנוי שלו יחסם לגלישה (הליך של 3\4 דקות)

איפה זה מעמיד אותנו ? לקוח שרוצה להתנתק תוך גג רבע שעה\20 דקות מרגע שהתקשר הוא כבר מנותק....

ובקשר למה שליביו אמר על זה שאין מנוי אינטרנט אבל הוא ממשיך להיות מחוייב על אנטי ספאם + אנטי וירוס(בנטוויז'ן לדעתי) אצלינו דבר כזה לא יכול להיות כי בזמן הקמת המוצרים האלו זה מחייב אותך לשייך אותם למנוי גלישה, ובזמן שהמנוי הזה מוקפא\מבוטל הם אוטומטית מבוטלים איתו...

עידן : לא יודע מה הולך בחברות אחרות ולא מעניין אותי...אבל להגיד לאדם שהוא תמים כי הוא חושב שהוא יכול להתנתק מחברת אינטרנט זה לדעתי ביזיון !

גנבו לך סמלים מהרכב נכון ? אמרת שאתה מודיע בתפטרות אם לא מארגנים לך חניה נורמאלית בערב נכון ? מה תרגיש אם תבוא לבוס תגיד לו שאתה רוצה להתפטר ואז הוא יגיד לך אין בעיה אני אעביר את המכתב שלך לאישור הועדה לפיטורים, ותמצא את עצמך בסחבת של חצי שנה לא מצליח להתפטר ? אתה פשוט לא תבוא פיזית לעבודה נכון ? אז פה יש קצת יותר בעיה כי עסקאות כרטיס אשראי לא תמיד ניתן לבטל (תלוי מה סוג העסקה) ולא תמיד יודעים שיש את האופציה לבטל אם היא קיימת....ובכלל - למה להחזיק לקוח בכח, הרי עוד שבוע פחות שבוע הוא כבר לא יהיה לקוח וחוץ מטעם רע ומר מהחברה לא ישאר לו כלום וכל זה למה כדי להרוויח עוד שבוע שתלום - שזה בערך 15 שקל ?

פורסם

עתיד, כל הספקיות ינתקו אותך במיידי אם תרצה. הבעיה היא שאתה מתחיל אצלם עיסקה צריך להתחייב לשנה וככה הספקיות תופסות אותך בביצים.. רוצה לעזוב? אין בעיה - שלם קנס של כמה מאות שקלים ואתה בחוץ תוך 10 דקות.

לדעתי זה -ה-בזיון.

פורסם
עתיד, כל הספקיות ינתקו אותך במיידי אם תרצה. הבעיה היא שאתה מתחיל אצלם עיסקה צריך להתחייב לשנה וככה הספקיות תופסות אותך בביצים.. רוצה לעזוב? אין בעיה - שלם קנס של כמה מאות שקלים ואתה בחוץ תוך 10 דקות.

לדעתי זה -ה-בזיון.

אתה טועה טעות ענקית !!

לכל ספקית יש מחירון ואתה יכול להתחבר בלי התחייבות ל30 שניות אפילו ולהתנתק בלי שום קנס, אם אתה רוצה לשלם זול יותר אז כן אתה צריך להתחייב לשנה, החברה מוכנה למכור לך חבילה של 50 שקלים ב30 שקלים מתוך ראיה עתידית של אבטחת הכנסה כלכלית ל12 חודשים, זה עסקה מאוד בסיסית והגיונית, ככה עושות חברות הסלולר, ובעצם 99 אחוז מנותני השירות,

אתה חושב שספקית אינטרנט יכולה מבחינה כלכלית להנפיק לך יוזר של 28 שקל לחודש על מגה וחצי ולהרוויח מזה ?

אתה תופס חצי שעה נציג בשאלות והסברים - אחרי זה עוד חצי שעה הקמת מנוי, ואם אתה לקוח מתקשה אז גם שעה איזה תומך טכני בשביל מייל + חיבור

אתה עולה לחברה יותר מ100 שקל בחודש הראשון שלך, ואז אתה רוצה להתנתק אחרי יומיים ? אני בטוח שאם זה היה העסק הפרטי שלך לא היית מוכן לעבוד באחוזי רווח לא קיימים כאלו, וגם תאגידים לא צריכים לזרוק עליך דולרים רק כי אתה ישראלי שבא בדרישות חסרות מודל עיסקי כלשהו

אל תיקח את זה אישית, זה סתם מצחיק אותי שאנשים לא יודעים להסתכל על תמונה מלאה אלא רק על התמונה המאוד קטנה של "מה עשו מה לקחו לי"

פורסם

אל תיקח את זה אישית, זה סתם מצחיק אותי שאנשים לא יודעים להסתכל על תמונה מלאה אלא רק על התמונה המאוד קטנה של "מה עשו מה לקחו לי"

יש כמה בעיות בהתחייבות:

1. מחירי החבילות יורדים ואני מוצא את עצמי משלם פי 2.

2. אני מוצא את עצמי גולש דרך ספק עמוס שמגביל אותי להורדות FTP ו P2P.

3. אני רוצה לשדרג את התשתית ל2.5 מגה ובלי בושה גובים ממני מחיר גבוה פי 2 ויותר (40 ש"ח, לעומת 15 ש"ח שגובים בזק בינלאומי)

בכל המקרים האלו אני מחוייב וצריך לשלם קנסות כדי להשתחרר. אתה חושב שאם הייתי מקבל שירות טוב הייתה לי בעיה להתחייב גם לשנתיים? ממש לא.

ד"א משהו קרה לי משהו די מוזר-

גיליתי שגבו ממני על שירותי סינון ספאם ואנטי וירוס 15 ש"ח בחודש, מכיוון שהתיבה לא בשימוש היא הייתה ריקה למעט פירסומים של 012. היום פתחתי את המייל וגיליתי שביממה אחת התקבלו 40 הודעות ספאם (כולן פירסומות בעברית).

די מוזר לי כי לא נרשמתי לשום אתר ואף אחד לא משתמש בכתובת הזו, לדעתי הספק אינטרנט אחראי על ההודעות האלו.

בשיחה איתם הם הבטיחו שאם אני אחזור לשירות סינון הספאם לא אקבל שום ווירוסים ודואר זבל. כנראה שככה מצליחים לשנורר עוד קצת כסף מהלקוח....

מתן.

פורסם

שלום לעתיד ולכולם,

מהכרתי אישית את המערכת, לפחות בנטוויז'ן מקרוב, אני אומר כי טעויות קורות ולפעמים אפילו קשה להסביר (כמו המקרה של ליביו..) אבל הן ממש לא קורות במזיד. והטעויות האלא לא בדיוק מיוחדות לנטוויז'ן אלא קיימות בכל חברה שיש לה מאות אלפי לקוחות. הראיה היא ועל כך לא ניתן להתווכח כי הלקוחות של נטוויז'ן נמצאו שביעי רצון מנושא השירות יותר מאשר בכל חברה אחרת ב3 שנים האחרונות וזה לפי סקרים אובייקטיבים של - מעריב, גלובס, גאוקרטוגרפיה ועוד' וכן נטוויז'ן היא חברת התקשורת היחידה בארץ שמפעילה מוקד שירות 24 שעות ביממה ולא רק תמיכה טכנית. אם כי אני מסכים שתלונות כאלה פוגעות, מעצבנות ובסה"כ מוציאות אותנו ממש לא טוב מכל הנושא. זה שאצלינו יותר קשה להתנתק כנראה אני מסכים. אבל גם אצלינו יש אפשרות לקבוע חבילה עם התחייבות מינמלית ומחיר שלא משתנה לאורך שנה.

תבינו, זאת לא פירסומת לנטוויז'ן כמו שזה הגנה על שמם הטוב של החברים שלי שעובדים איתי כבר מעבר ל3 שנים בחברה הזו.

בכל מקרה תבחרו מה שתבחרו העיקר שתגלשו לCF...

עידן

• תוכן חדש...