Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התגובות.

שכחתי לציין שבאימיול לפעמים הייתי מקבל LOW ID למרות שהייתי משתף לפחות 10 ג'יגה במהירות העלאה גבוה, אולי זה קשור..?

בדקתי הגדרות והגבלתי את ה AZUREUS ל8 ק"ב של UPLOAD, לא עוזר. קצב הUPLOAD לפעמים גבוה מקצב ההורדה, וזאת לא בעיה של הגדרות תוכנה.

לגבי מזהה נמוך , תפתח פורטים בפיירוול של הוינדוס (או כל פיירוול אחר שיש לך)

במידה שיש לך ראוטר אז תפתח גם שם את הפורטים (אלה שפתחת בפיירוול) ..

ואז כבר לא יהיה לך יותר מזהה נמוך

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את הפיירוול של XP וביטלתי אותו לגמרי, עדיין מקבל LOW ID.

לפני 3 ימים פירמטתי אחרי שהצטבר לי המון ג'אנק במחשב והתקנתי הכל מחדש, הייתי בטוח שהבעיה אולי תיפתר, גם זה לא עזר. יש עוד דרכים לבדוק אם הספק שלי נותן לי עדיפות נמוכה בתוכנות שיתוף P2P?? אם כן איך אני יכול להוכיח דבר כזה?

פורסם
יש לי את הפיירוול של XP וביטלתי אותו לגמרי, עדיין מקבל LOW ID.

לפני 3 ימים פירמטתי אחרי שהצטבר לי המון ג'אנק במחשב והתקנתי הכל מחדש, הייתי בטוח שהבעיה אולי תיפתר, גם זה לא עזר. יש עוד דרכים לבדוק אם הספק שלי נותן לי עדיפות נמוכה בתוכנות שיתוף P2P?? אם כן איך אני יכול להוכיח דבר כזה?

בעקרון זה נובע רק בפורטים חסומים

באיזה פורטים אתה משתמש ?

יש לך ראוטר או מודם רגיל ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני לא בטוח במה שאני אומר, תכנס להגדרות של הBT ותחליף את הפורטים שהוא משתמש בהם לפורטים אחרים.

זה יכול לעזור.

אני גם ב012 ומהירות ההורדה בBT ירדה קצת בזמן האחרון. צריך לחפור את הנושא לעומק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממה שאני קורא באינטרנט, 012 הפעילו לאחרונה QOS קטלני על כל מה שהוא לא HTTP, כולל FTP.

יש שתי פתרונות שרצים כרגע ברשת:

א. להתנתק מהם ולעבור לספק אחר.

ב. צעקות. כנראה שיש קבוצה של משתמשים שלא מוגבלים בצורה דרסטית ורק צעקות ואיומים יכניסו אותך אליה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ממה שאני קורא באינטרנט, 012 הפעילו לאחרונה QOS קטלני על כל מה שהוא לא HTTP, כולל FTP.

ב. צעקות. כנראה שיש קבוצה של משתמשים שלא מוגבלים בצורה דרסטית ורק צעקות ואיומים יכניסו אותך אליה.

יש באימיול פתרון לזה שנקרא ערפול נתונים , לא זוכר את השם האנגלי של זה ...

אולי יש את זה גם בBT

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני ינסה את אופציה ב' מחר.

גם ככה נגמרת לי ההתחייבות כלפיהם באוגוסט.

פורסם

אני אומר - תצביע ברגליים - פשוט תעבור ספק.

לי לא עזר כלום באותו מצב עם נטוויזן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הייתי עובר, באמת שהייתי עובר.

אבל יש לי חיבור ישיר שאני לא מוכן לוותר עליו. מי שלא השתמש בזה לא יודע מה זה אינטרנט זמין כל הזמן. בלי חייגן.

אני בקושי זוכר את השם משתמש+סיסמא שלי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אכן כמו שידידי כתב - זה ענין של תיעדוף - חלק מהחברות פשוט לא מעונינות שP2P יהיה אצלהם והם עושים את זה בצורה מלוכלכת למדי לדעתי.

דווקא בנטוויז'ן כן נתקלתי בתעדוף ובמשך השנה שהייתי איתם - בודדות הפעמים שעברתי האת ה60KBPS בטורנט (שלא לדבר על גביה לא חוקית של כספים שלא מגיעים להם שהם ממשיכים לגבות גם עכשיו אחרי אין ספור טלפונים של שירות שלא ביקשתי ואני לא מעונין בו , וכן עכשיו מעל חצי שנה אחרי שאנחנו לא לקוחות שלהם הם עדיין גובים מאיתנו דמי אנטי וירוס ואנטי ספאם , לך תסביר להם שיש לי מערכת טובה בהרבה בבית , מה שהם מציעים בכסף רב ללקוחות עיסקיים)

לעומת זאת 014 - בזק , ההורדות יורדות חלק כמעט תמיד במעל 100KBPS.

אני אישית עם נטויז'ן כבר 9 שנים, מוריד ביום יום קרוב ל 7 גיגה של טורנטים, על מהירות 590 +- , אין לי כל בעיה עם המהירות או נטויז'ן ..

אבל הם בהחלט חרא.. נשארתי כי הציעו לי דיל נהדר

סתם לידע כללי :)

פורסם
הייתי עובר, באמת שהייתי עובר.

אבל יש לי חיבור ישיר שאני לא מוכן לוותר עליו. מי שלא השתמש בזה לא יודע מה זה אינטרנט זמין כל הזמן. בלי חייגן.

אני בקושי זוכר את השם משתמש+סיסמא שלי.

זה סתם שטויות , אני לא מבין מה ההתעקשות הזאת של חיבור ללא חייגן

סתם טמטום , ואין לי דרך אחרת לקרוא לזה ...

בעיה ללחוץ עוד 2 קליקים בהפעלת המחשב ?

זה לא שאתה נוהג על הילוכים ויש לך קלאץ וידית הילוכים סוררים

פה יש לך רק שתי קליקים ואתה מחובר לאינטרנט

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

החיבור ללא חייגן תלוי במודם שלך ולא בחברת האינטרנט שלך.

מאז בערך היום הראשון באינטרנט בקו רחב כבר הגדרתי חיבור "ללא חייגן" כי למעשה המודם מחייג ומשאיר את הקו.

עכשיו , אם פעם זה היה משהו מיוחד / דרש מודם מיוחד , היום כל מודם הכי פשוט של בזק (שהוא לא USB) עושה את זה בערך

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, אתה מתבלבל, אין לך חיבור "ללא חייגן" יש לך מודם שמקונפג כראוטר (זאת אומרת שמכשיר המודם מבצע את ההתקשרות בפרוטוקול PPPOE\A במקומך) להבדיל אלף אלפי הבדלות מכבלים ששם קיימת אפשרות לחיבור ללא חייגן (MPLS) וזה שונה לחלוטין כי ההגדרות אינן במודם בכלל אלא בגטוואי של חברת הכבלים תוך אישור ספקית האינטרנט לעיניין הזה,

אכן כמו שציינת כ-ל מודם של בזק מלבד הUSBים יכול לשמש כראוטר (כולם ! ללא יוצא מן הכלל)

Meishar84 : זה לא סתם שטויות בכלל, גם בADSL מודם מוגדר כראוטר במקום חייגן תורם לך הרבה מאוד בכמה מישורים :

א.אבטחת מידע - בחיבור כזה כתובת הIP החיצונית נמצאת במודם ולכן כל ההתקפות יבואו עליו ולא על מחשבך האישי

ב.יציבות תקשורת - בחיבור בתצורה הנ"ל שום תוכנה\ספיי\וירוס לא יכולים לערער את החיבור שלך לאינטרנט כי הם לא משפיעים עליו

ג.בחיבור מסוג זה במידה והתנתקת הסיכוי להתחבר חזרה (חיוג אוטומטי) הוא כמעט 100 אחוז, להבדיל מחייגן שהרבה דברים יכולים לגרום לו לא להצליח להתחבר

shellcase : בחברת בזק בנלאומי כ-ל לקוחות הכבלים באופן דיפולטיבי מחוברים בצורת MPLS, להבדיל משאר הספקיות ב014 אתה לא צריך "לריב" כדי לקבל MPLS (חיבור ללא חייגן) זה נתון לשיקול דעתך ובקשתך בלבד,

גילוי נאות : אני עובד בזק בנלאומי וצופה קבוע באלג'זירה

פורסם
ליביו, אתה מתבלבל, אין לך חיבור "ללא חייגן" יש לך מודם שמקונפג כראוטר (זאת אומרת שמכשיר המודם מבצע את ההתקשרות בפרוטוקול PPPOE\A במקומך) להבדיל אלף אלפי הבדלות מכבלים ששם קיימת אפשרות לחיבור ללא חייגן (MPLS) וזה שונה לחלוטין כי ההגדרות אינן במודם בכלל אלא בגטוואי של חברת הכבלים תוך אישור ספקית האינטרנט לעיניין הזה,

אכן כמו שציינת כ-ל מודם של בזק מלבד הUSBים יכול לשמש כראוטר (כולם ! ללא יוצא מן הכלל)

Meishar84 : זה לא סתם שטויות בכלל, גם בADSL מודם מוגדר כראוטר במקום חייגן תורם לך הרבה מאוד בכמה מישורים :

א.אבטחת מידע - בחיבור כזה כתובת הIP החיצונית נמצאת במודם ולכן כל ההתקפות יבואו עליו ולא על מחשבך האישי

ב.יציבות תקשורת - בחיבור בתצורה הנ"ל שום תוכנה\ספיי\וירוס לא יכולים לערער את החיבור שלך לאינטרנט כי הם לא משפיעים עליו

ג.בחיבור מסוג זה במידה והתנתקת הסיכוי להתחבר חזרה (חיוג אוטומטי) הוא כמעט 100 אחוז, להבדיל מחייגן שהרבה דברים יכולים לגרום לו לא להצליח להתחבר

shellcase : בחברת בזק בנלאומי כ-ל לקוחות הכבלים באופן דיפולטיבי מחוברים בצורת MPLS, להבדיל משאר הספקיות ב014 אתה לא צריך "לריב" כדי לקבל MPLS (חיבור ללא חייגן) זה נתון לשיקול דעתך ובקשתך בלבד,

גילוי נאות : אני עובד בזק בנלאומי וצופה קבוע באלג'זירה

עתיד , לא רק אתה עובד שם :D

איפה אתה עובד בבזק בינלאומי ?

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...