Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

יש לי חיבור מהיר לעולם הגדול, 1.5 מגה עם תשתית של ADSL והספק הוא 012.

בזמן האחרון אני שם לב שהגלישה הפכה לאיטית, ההורדות נתקעו איפהשהוא בדרך והחמור כנראה שהזדקן, אחרת אני לא מוצא סיבה הגיונית למקרה הזה. יש לציין שמהירות ההורדה עומדת על 10-20 ק"ב כש 20 ק"ב זה רק בפיקים, מהירות העלאה קצת פחות מזה. הבנתי שמשהו כאן לא בסדר, אבל אולי זה זמני, אולי יש עומס וזה יעבור.

בכל מקרה חשבתי לעצמי: "כנראה שאני כבר לא מעודכן ו-1.5 מגה זה פסה", אז התקשרתי ל-012 והגדלתי ל2.5 מגה שהיה במבצע-זיל-הזול-לנו זה עולה יותר, תוספת של 10 שקלים לחודש. רק שהמוקדנית הנחמדה נזכרה להגיד לי בסוף: "תיידע את ספקית התשתית שלך". אוקיי, מה יכול כבר להיות?

- אז התקשרתי לYES, ענתה לי מישהי נחמדה (כולן נחמדות היום אה? 8)) שהודיעה לי חגיגית שאני צריך להוסיף עוד 40 ש"ח בחודש על הגדלת התשתית. הרמתי גבה אבל בסוף הסכמתי, מה לא עושים בשביל קצת נחת (או משחקים ברשת במהירות סבירה).

פתאום היא חוזרת אליי ומודיעה בנחרצות: "יש כאן בעיה, אי אפשר לשדרג. תצטרך לבטל עיסקה איתנו ולשלם קנס של 400 ש"ח ואז שוב פעם להתחבר אלינו כלקוח חדש עם תשתית מהירה יותר". בשלב הזה כבר הייתי עם סיגריה בפה ויד שקופצת מעצמה מרוב עצבים. לא הבנתי מה היא רוצה ממני, למה אי אפשר להוסיף כסף ולשדרג את המהירות? למה אני צריך לשלם קנס של 400 ש"ח על הבירוקרטיה המטומטמת שלהם?

ביקשתי כמובן לדבר עם מישהו קצת יותר בכיר, אבל לא היה אחד כזה ב-9 בערב אז הודתי לה מקרב לב (ממש) ובזה זה נגמר. אני לא מתכוון לשלם 400 ש"ח על טימטום שכזה.

העניין הוא שזה עצוב שבשנת 2007 עם אינטרנט מהיר מתקדם, אני מוריד במהירות שהייתי מוריד לפני 10 שנים עם חיבור הDIAL- UP והמודם 56K.

הבהרה- ההגדרות נכונות,קצב הגלישה סביר, אבל בהורדות דרך שיתוף קבצים כמו אימיול וביטורנט אין אפשרות לעבור את המהירות הזו. הורדות דרך הדפדפן יורדות בקצב של 100-120 ק"ב אבל במקרה של 2 הורדות או יותר, המהירות מתחלקת ביניהם.

מה הולך פה :?:

ומה אתם הייתם עושים במקומי :?:

מתן.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק הורדה דרך הספק שלך.

מהירות של 120 היא לא תקינה

אתה צריך להוריד 180 בערך כשרק ההורדה פעילה

תבדוק שאין לך תוכניות שמתמשות באינטרנט ברקע או ספיי , ובמידה ואין תעשה גם בדיקת תשתית לראות אם זה מהתשתית או לא(הורדה מהתשתית מאתר בזק בחיבור של 1@1.)

אם אתה מסתבך פנה לספקית במידה ובעייה בתשתית הם יידעו להעיף אותך לבזק,מבטיח.

פורסם

אין ספיי- המחשב נקי לאחר פירמוט, הכל מוגדר כמו שצריך ואין תוכנות ברקע.

הורדתי מהאתר של 012 את הקובץ לבדיקה ועדיין הוא הוריד על 120-140 ולא יותר .

מה שמטריד אותי כרגע זאת האיטיות של ההורדות, 10 ק"ב זה קצב נורא איטי וזה קורה גם בטורנטים עם הרבה מקורות.

פורסם

כמה חברות חוסמות לך חצי מהפורטים בכל הנוגע לP2P, לא יודע לגבי 012, אבל Slime (015) ממש מחרידים במקרה הזה, מנסיון של שנה וקצת שלי, של חברה שלי, ושל שני חברים קרובים. ולמקרה שאתם מפקפקים, התחברות דרך שרת אחר, 5 דקות אחרי שנינסינו את 015 שיפרה את הקצב לפחות ב 1000%.

ונטויז'ן ובזק בינלאומי בסדר גמור (שנה עם נטויז'ן, וקצת פחות משנה עם בזק בינלאומי).

לא עובד באף אחת מהן, למקרה שתהיתם

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אכן כמו שידידי כתב - זה ענין של תיעדוף - חלק מהחברות פשוט לא מעונינות שP2P יהיה אצלהם והם עושים את זה בצורה מלוכלכת למדי לדעתי.

דווקא בנטוויז'ן כן נתקלתי בתעדוף ובמשך השנה שהייתי איתם - בודדות הפעמים שעברתי האת ה60KBPS בטורנט (שלא לדבר על גביה לא חוקית של כספים שלא מגיעים להם שהם ממשיכים לגבות גם עכשיו אחרי אין ספור טלפונים של שירות שלא ביקשתי ואני לא מעונין בו , וכן עכשיו מעל חצי שנה אחרי שאנחנו לא לקוחות שלהם הם עדיין גובים מאיתנו דמי אנטי וירוס ואנטי ספאם , לך תסביר להם שיש לי מערכת טובה בהרבה בבית , מה שהם מציעים בכסף רב ללקוחות עיסקיים)

לעומת זאת 014 - בזק , ההורדות יורדות חלק כמעט תמיד במעל 100KBPS.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל - גילוי נאות - אני עובד ב014, יש לי חבר שעובד ב012, ועוד חבר שעובד בבזק.

עכשיו לשאלתך - מה זה אשמת 012 שבזק גובים ממך עוד 40 שקל.

2 חברות שונות לגמרי, ללא שום קשר טכני או מבחינת עסקים (מלבד הכבלים שמעבירים כדי לקשר אותך מבזק לאינטרנט לספק).

תתחבר עם החייגן שלך, רק שבשם משתמש תרשום 1@1 במקום השם משתמש הנוכחי שלך.

זה יצליח להתחבר. עכשיו אתה מחובר לבזק. תכנס לדפדפן, תקליד שם wow.bezeq.co.il (בלי WWW) או לחילופין, 192.168.97.12 (אל תנסה עכשיו זה לא יעבוד שאתה מחובר לאינטרנט).

יש למעלה בצד שמאל המחשת מהירות, תלחץ, ואז בכותרת רשום המחשת מהירות תעבודה בכחול, תלחץ.

תשמור את הקובץ. ההורדה צריכה להיות בערך 190 (הנתון האמיתי זה 187 ל1.5, אבל בדר"כ זה יותר).

אם זה מתחת ל170, תפנה לבזק שיבדקו את הקו, ואל תוותר עד שיהיה שם מעל.

אם זה מעל 170, והורדות באינטרנט (מהארץ) לא עוברות את ה170 בשרתים גדולים (תנסה הורדות מנענע או הכי טוב מהאתר בדיקה של הספק. אתה יכול אפילו מאתר בדיקה של 014, זה לא משנה - הכתובת 212.179.191.175) אז כנראה אחד מהדברים הבאים:

1. משהו משתמש לך ברוחב פס.

2. הדפדפן שלך מעפן, תוריד הרחבות דפדפן.

3. הספק שלך באמת לא נותן לך רוחב פס כמו שצריך (לא סביר).

פורסם

ההודעה שלך ממש מעצבנת אותי.

ספקית האינטרנט שלך לא מצליחה לתת לך את השירות הבסיסי ביותר עליו אתה משלם, ולכן אתה מחליט לשלם אפילו עוד יותר כדי לקבל את השירות שאתה אמור לקבל תמורת פחות כסף? :roll:

אם היית מקבל בבוקר רק חצי עיתון, כותרת בלי המוספים, היית מתקשר לעיתון ומבקש לשלם יותר כדי לקבל מנוי פרימיום או שהיית מתקשר לצעוק שאתה לא מקבל עיתון ועוד דורש פיצוי?

ולנושא 012 - המון אנשים מתלונים על 012 בחודשים האחרונים, בעיקר על בעיות איטיות ברשתות P2P אבל לא רק. היתה להם תקלה גדולה שכנראה עדיין משפיעה על מהירות התקשורת או משהו כזה.

בצע את הבדיקות שכתבו לך כאן עם היוזר 1@1 או בצע הורדה מאתר הבדיקה של 012. חבל על הכסף שלך בשדרוגים מיותרים, לך קנה לך לאפה שווארמה במקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חזרתי עם תוצאות הבדיקה:

התחברתי לאתר של בזק דרך 1@1 והורדתי במהירות קבועה של 190.

אח"כ התנתקתי והתחברתי שוב דרך השם משתמש הרגיל שלי והורדתי את הקובץ בדיקה מהאתר של 012.

מהירות ההורדה הייתה 180 עם פיקים של 190, הקטע המעניין הוא שהורדתי שוב פעם את הקובץ הזה (ז"א 2 הורדות פעילות מאותו מקור) המהירות של ההורדה הראשונה צנחה ל100 והשניה הייתה בערך 70-80.

האם הספק מגביל אותי? ומה עושים?

פורסם

הקו שלך תקין.

עכשיו נסה להוריד קובץ בדיקה של ספק אינטרנט אחר ובדוק איזה מהירות אתה מקבל. אם היא נמוכה משמעותית, צור קשר עם ספק האינטרנט שלך ותן להם בראש. אם גם זה לא עוזר, תחליף ספק. אל תשלם יותר על שירות שאתה אמור לקבל באותו הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדקתי את מהירות ההורדה בבזק בינלאומי, המהירות הייתה 190-200 להורדה אחת

כשהורדתי עוד קובץ, הראשון ירד על 130 והשני על 90 במקביל.

מהירות הגלישה סבירה, הבעיה היא עם הורדות.

ברגע שאני מפעיל את הביטורנט אני מקבל קבוע מהירות הורדה של 10 ק"ב ואין לי אפשרות לגלוש (ניהיה איטי מידי)

פורסם

הספק שלי גם כן 012, תשתית כבלים, 1.5, ומעולם לא נתקלתי בבעיות בהורדה, הורדות ישירות ותוכנות שיתוף. כשאני מוריד קבצים עם מספיק מקורות, אני מקבל כמעט רצוף קצב של 180 ק"ב, כך שנראה לי שאין כאן הגבלה או בעיה מצד הספק.

פורסם

א. תגביל את הUPLOAD בתוכנת טורנט ל7-8 KBPS

ב. אם לא עוזר - מתקיים תיעדוף - נתינת עדיפות נמוכה ואף הגבלה של תקשורת P2P בחיבור שלך - אין לזה פתרון חוץ מלהחליף ספק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה כי הבירונט חוסם לך את הרוחב פס שאתה מקבל ...

מן הסתם גלישה והורדה שהביטרונט פועל ומחובר תהיה הרבה יותר איטית מאשר ללא הביטרונט...

במיוחד שהביטרונט מסרס לך את כל החיבור ...

בכל מקרה , כאשר יש חוסר התאמה בין המהירות אצל התשתית (בזק) לבין הספק (012) אז קיימת בעיה של איטיות עקב צוואר בקבוק ...

בכל מקרה תנסה גם לעשות בדיקת מהירות מאתרים של ספקיות אחרות

אלעד , אתה עבריין :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תודה על התגובות.

שכחתי לציין שבאימיול לפעמים הייתי מקבל LOW ID למרות שהייתי משתף לפחות 10 ג'יגה במהירות העלאה גבוה, אולי זה קשור..?

בדקתי הגדרות והגבלתי את ה AZUREUS ל8 ק"ב של UPLOAD, לא עוזר. קצב הUPLOAD לפעמים גבוה מקצב ההורדה, וזאת לא בעיה של הגדרות תוכנה.

• תוכן חדש...