Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תל אביב, כנראה זה נגרם ע"י שכנים בוויכוחי חניה שכידוע בתל אביב די נפוצים.

לפחות אני מתעודד מזה שהרכב שלי הוא לא היחיד שנשרט :-(

אכן אירוע מגעיל ומכאיב,

לקסארה של אמא שלי הביא שריטה עמוקה שמחילה מהכנף ועד לסוף הדלת האחורית כולל הוינקר (שזה ממש מוזר)

בכל אופן אל לך להתנחם בצרות של אחרים

זה לא נכון להייחס לזה כך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צרות עין של אנשים פשוט לא יודעת שובע.

במקום שיעשו משהו עם החיים שלהם, הם הורסים רכוש של אנשים אחרים. פשוט טמטום.

פורסם

לא חושבת שהפוליש והוואקס יסירו את השריטות, אולי אני טועה אבל השריטות נראות עמוקות.

תנסה את ההצעה של המוסך המרכזי של צביעה עם מכחול.

והכי חשוב, לא לקחת ללב למרות שזה מאוד מכעיס ומעצבן (מנסיון אישי) הדבר כבר נעשה, והדבר היחידי שנותר לעשות הוא למצא פיתרון לבעיה הזו.

שתהיה שבת שלום

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא חושבת שהפוליש והוואקס יסירו את השריטות, אולי אני טועה אבל השריטות נראות עמוקות.

תנסה את ההצעה של המוסך המרכזי של צביעה עם מכחול.

ל'

מחזק.

שמעתי גדולות ונצורות על חומר שנקרא G27 (גם בפורום). להערכתי החומר דומה למסיר השריטות שהציעו לך בשרשור הזה.

יש לי על הפגוש שריטה מקרוסקופית שרואים אותה ממש מקרוב ורק בזווית מאוד מסוימת. השריטה באורך של כ- 2 ס"מ רוחב של ראש סיכה ומדובר במשהו שבסה"כ פוגע בברק של הצבע.

למה אני מספר לך את כל זה? כי ה- G27 לא הצליח לטפל אפילו בדבר כזה.

פורסם

חברים,

מי שרוצה G27 מתנה שיקפוץ אלי לרמת-גן ויקבל גם כוס קפה.

החומר מוריד לכלוך בקושי, גם אני ניסיתי את כול חומרי הפלא.

איזה כייף לי :)

פורסם
שמעתי גדולות ונצורות על חומר שנקרא G27 (גם בפורום). .

חבל על הכסף והעצבים, לא לגעת.

אני עדיין מאמין שזאת סתם משחת שיניים יקרה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
חברים,

ה-G27 אכן שווה לתחת אבל המשחה שהצעתי פה עובדת מעולה ולא יורדת אחרי זה עם השטיפה. המשחה מטשטשת את השריטה והכי חשוב מחליקה את שטח השריטה כך שאם מעבירים אצבע לא מרגישים שיש שריטה עמוקה ככל שתהיה.

פורסם
חברים,

מרק - איזה סוג של קפה אתה מציע בתמורה לפינוי ה- G27 מהבית שלך ? :lol:

פורסם

מצער מאוד.

לגבי חומרי טשטוש\ניקוי....

לצערי, שום דבר לא יעזור ויעלים את השריטות האלה, מה שכן אפשר לעשות זה פוליש מקצועי עם מכונה, וזה כן יעזור.

שריטה זו שריטה, אי אפשר להעלים אותה.

פורסם
מחזק.

שמעתי גדולות ונצורות על חומר שנקרא G27 (גם בפורום). להערכתי החומר דומה למסיר השריטות שהציעו לך בשרשור הזה.

יש לי על הפגוש שריטה מקרוסקופית שרואים אותה ממש מקרוב ורק בזווית מאוד מסוימת. השריטה באורך של כ- 2 ס"מ רוחב של ראש סיכה ומדובר במשהו שבסה"כ פוגע בברק של הצבע.

למה אני מספר לך את כל זה? כי ה- G27 לא הצליח לטפל אפילו בדבר כזה.

גם אני לצערי קיבלתי בדלת הנהג ב GTI שלי שריטת מפתח...

בדיוק ניסיתי לפני מספר ימים את ה GS27 , ולצערי אין בשורות. החומר מוריד מצויין שריטות שטחיות,

אבל בשריטות עמוקות הוא לא עוזר... בטוח לא במקרה הזה (והמקרה אצלי יותר קל מהנ"ל).

הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה צביעה עם מכחול סופר דק,בדיוק בתוך השריטות...

צבע כללי בטוח לא הייתי עושה במקרה זה.

המלצה נוספת, בה השתמשתי בגולף הקודם, לאחר שצרי עין פינקו את כל הרכב, בשריטות מפתח, כולל בסאנרוף,

היא ווקס שכולל מעין ליפסטיק בצבע הרכב, שממלא את השריטה בצבע, לאחריה משתמשים בווקס.

זה עושה פלאים , ובמקרה של הצבע שלך זה יעבוד מצויין מנסיון. הבעיה היא שצריך לחדש את זה כל חודש חודשיים כי זה יורד בסופו של דבר בשטיפות של הרכב.

ברח לי השם של החומר הזה, כשאזכר ארשום כאן. נתתי אותו מתנה לבחור שקנה ממני את הרכב, כי אין גולף GTI בצבע כחול כמו שהיה לי... :-D

אגב, בעקבות זה, החלטתי שהרכב הבא יהיה פחות מנקר עיניים ויותר סולידי ומשתלב בסביבה. (ע"ע GTI כסופה 5 דלתות שנראית חיצונית כמו כל גולף אחרת על הכביש...)

עריכה:

זהו החומר. לדעתי שווה את הכסף, הוא ממלא את השריטה בצבע כחול כהה ואחר כך מחליקים את זה עם הווקס.

colorMagicPlus.jpg

יש כאן תמונות לפני ואחרי השימוש בחומר לצבע כחול. (תתמקדו על הכנף האחורית בה היו 2 שריטות מפתח)

(אם הצבע היה כחול כהה כמו של פותח השרשור, התוצאות היו אף יותר טובות).

P1010012.jpg

P1010147.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז הייתי היום בבוקר במוסך רייכמן של טויטה שם הסתכל מנהל העבודה של הפחחות והצבע ואמר שאו שלצבוע את כל האוטו ב2400 ש"ח + מע"מ או שפשוט להשאיר ככה.

יש אפשרות לעבור על השריטות במכחול בעזרת צבע מקורי רק הבעיה היא שהצבע המקורי הוא "מט" ולכן יראה כאילו יש פס שאינו מטאלי באמצע הדלת וזה לא יהיה יפה בכלל.

לאחר מכן המשכתי למכון לרחיצה רכבים שם אני נוהג לשטוף את מכוניתי אחת למספר שבועות ("דניאלס" בגני התערוכה הישנים בתל-אביב) שם עשו פוליש ידני (עם מכונה שמסובבת מטלית במהירות גבוהה) על אחת השריטות, ובכן היה שיפור קל ביותר אך זה נראה יותר טוב.

מה אתם אומרים לעשות? לצבוע הכל ולטפל בירידת הערך של הרכב / פס צבע "מט" / ללכת לצבעי אחר / לעשות פוליש והברקה ולהשאיר את זה ככה / להשאיר את זה ככה ולא לגעת ????

לחשוב שכבר הייתי בטוח שהרכב שלי יכול לחזור לקדמותו כבר היום בצהריים :bigcry::bigcry::bigcry:

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

מישהו אמר כאן משהו על מקום מומחה לשריטות, אם אני לא טועה, קוראים להם "אוטו פיקס" או שם אחר.

אם יש דבר כזה, זה צריך להיות הכיוון לדעתי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם האוטו ממש ממש חשוב לך רגשית,

לך לחנות האלקטרוניקה הקרובה, אלתר לך מצלמה 360 או 4 מצלמות ומחשב

ותהיה יצירתי.

----

פורסם

בגלל שהחניה מתחת לבניין היה בעצם על המדרכה (כי הבניין עומד על המדרכה) לא נראה לי שלהתקין 4 מצלמות באמצע מרכז תל אביב כל כך סימפטי :-)

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• תוכן חדש...