Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו אמר כאן משהו על מקום מומחה לשריטות, אם אני לא טועה, קוראים להם "אוטו פיקס" או שם אחר.

אם יש דבר כזה, זה צריך להיות הכיוון לדעתי.

דני

דני - לצורך העניין הזה 'אוטופיקס' אינם הכתובת וחבל על הזמן.

לחבר שלי שרטו את הכנף של הרכב שלו, השריטה באורך 4-5 ס"מ. רוחב השריטה של מפתח והעומק משתנה לעיתים מגיע לצבע הבסיס המיטלי ולעיתים רק בלכה.

הרכב הוא רכב יוקרה חדש עם צבע כסף מיטלי. נסענו ל'אוטופיקס' מתוך תיקווה שהם יכולים לעשות תיקון מקומי.

בעל המוסך הבהיר לנו שגם תיקון כזה דורש צביעה של כל הכנף.

היכן היתרון הגדול של 'אוטופיקס'? בכך שאם אין צורך בצביעה כשיישנה מכה בפח בלי נזק לצבע (כמו בפגיעה שאייל הראה שתי הודעות למעלה) - אז הם יודעים ליישר את הפח בלי צביעה ובלי שנישאר שום סימן לפגיעה. זול זה לא אבל לדעתי זה בהחלט שווה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשיתי היום טיול לאוטודיפו לאחר שעוד איזה פחחניק נתן לי הצעה לצבוע את כל האוטו ב3000 ש"ח ו"ירידת ערך, מה זה משנה, זה בשבילך בשביל ההרגשה, אז מה זה כסף בכלל, ומי חושב מה יקרה עוד 5 שנים שתמכור את האוטו"

נכנסתי ומלבד זה שהחנות היתה ריקה מלקוחות ולאחר שקיבלתי המלצה לא לקנות פוליש בצבע הרכב כי זה יכול רק להרוס ניגשתי למדף עם מכחולי הצבע. שם ניגש אליי איזה טיפש בן 15 וניסה למכור לי, יצא החוצה לרכב והתאים את המכחול המתאים ואז קרא האסון הקטן של היום: "בוא תראה, זה ממש אוטו הצבע, לא רואים הבדל" הוא הוציא את המכחול ומרח על השריטה במכסה מנוע עוד לפני שהספקתי להגיד ג'ק רובינזון. ואז שאלתי "את הפס הממש מגעיל שעשית כאן, אפשר להוריד כן?" עד שסיימתי להגיד את זה הצבע כבר התייבש.

אוף !!!!!!!!!!!!!! אין לי מזל עם האוטו הזה !!!!!!!!!!

מחר אני נוסע לאוטופיקס, נראה מה יגידו שם. מקסימום אני אעשה פוליש והברקה במכון השטיפה שלי שעשה עבודה לא רעה על אחת השריטות ואני אשאיר את זה ככה.

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי היום באוטופיקס, לצערי לא יכול לעזור לי מעבר למה שכל פחחיה אחרת יכלה.

מהתרשמותי מדובר שם באנשי מקצוע מהשורה הראשונה והיה שווה ללכת לשם ולקבל כל מיני טיפים לטיפול בשריטות ולחסוך כסך מיותר.

בכל מקרה הם הציעו כמו כל אחד אחר את האופציה שאותה אני לא אעשה שזה לצבוע כמעט את כל הרכב וזה בשביל מחיר של 3000 ש"ח כולל מע"מ לערך.

ההחלטה שלי לאחר שעשיתי עבודה מאוד קשה עם צבע מקורי על השריטות (והן נראות כבר הרבה יותר טוב) היא לעשות פס צבע מקורי על כל שריטה, לאחר מכן אני ניגש לעשות פוליש ווקס והברקה במכון שטיפה בו יש לי את השירות הזה בחינם (מתנה על קניית 2 מנויים לשטיפה). מה שיקרה זה שהפוליש יוריד את כל הצבע שאני אשים וישאר מחוץ לשטח השריטה וישאיר רק בתוואי השריטה, זה הכי טוב שאפשר לעשות כי נכון לעכשיו עשיתי פוליש עדין עדין על כל מקום ששמתי בו צבע וזה עשה עבודה יפה אבל לא מושלמת.

שבוע הבא לאחר שאסיים את הטיפול אצרף תמונות.

פורסם

כואב הלב, באמת כואב הלב לשמוע...

אני אתחיל בזה שאני אאחל מוות מלא ייסורים למי שעשה לך את זה.

נמשיך בכך שאם השריטה הגיעה ועברה את צבע היסוד - לא ניתן להעלימה ע"י פוליש / ווקס וכו'.

צריך למלא אותה בצבע ואז תהיה שריטה, ההבדל הוא שהיא בצבע הרכב +-

האופצייה האחרונה היא לצבוע את כל החלק מחדש.

וזה כבר שיקול שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תוספת קטנה בנוגע לצבע המקורי.

היתה לי פולו בצבע מאוד דומה (כחול מטאלי) במשך לא מעט שנים.

גם אצלי היתה שריטה ועוד כל מיני סימני אבנים על המכסה מנוע , ניגשתי לפחח שהזמין עבורי את הצבע המקורי

והוסיף בפנים את רסיסי המגנזיום אשר הופכים את הצבע למטאלי , הוסיף גם לכה ושלום על ישראל.

אי שם בשנת 2003 או 2004 ביצעתי צביעה בתוך השריטות באמצעות מכחול דק מאוד , והצבע נראה מקורי 1 ל1 בלי שום הבדלים!

בכל מקרה, אינני ממליץ על צביעה מחדש.

בלי קשר, גם אני מתחבט בסוגיה דומה, השבוע בת"א מישהו צ'יפר את הכנף האחורית שלי בשריטת מפתח מלמעלה ועד למטה.

לשמחתי היא לא מספיק עמוקה כדי להגיע לצבע היסוד, אבל מספיק נראית בשביל לעצבן אותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני מצטרף למועדון "השרוטים" לי דפקו על ה106 היפה שלי שריטה על המכסה מנוע כנראה עם מפתח ובכוונה .

אנשים רעים ופחדנים שיבוא יעשה את זה מול העינים שלי הוא לא חוזר הבייתה.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
לשמחתי היא לא מספיק עמוקה כדי להגיע לצבע היסוד, אבל מספיק נראית בשביל לעצבן אותי.

אייל - פגיעה בלכה אפשר לתקן די בקלות.

פשוט ללכת לפחח, לקנות מעט לכה בלי מקשה ולמרוח ברגש.

פורסם

סוף הסיפור

אחרי צביעה במכחול בעזרת צבע מקורי, מספר פולישים עדינים והיום אחד מקצועי במכון שטיפה הצלחתי לטשטש את השירות בצורה מאוד משמעותית. התכשיר שהומלץ כאן בפורום הוזמן על ידי מחברה המשווקת אותו בארץ אך לאחר שבוע + הובהר לי שהוא לא קיים במלאי ולא יהיה קיים ולכן הוא לא רלוונטי.

תמונות:

http://img480.imageshack.us/img480/9316/rdoorbeaf.jpg

http://img480.imageshack.us/img480/1097/ldoorbeaf.jpg

http://img480.imageshack.us/img480/8664/hoodbeaf.jpg

http://img480.imageshack.us/img480/9316/rdoorbeaf.jpg

תודה רבה לכל מי שסייע כאן בפורום ונתן טיפים, זה עזר מאוד מאוד!

• תוכן חדש...