Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהמגזינים בארץ למה יש לכם מנוי? ומה הכי מומלץ מנסיון?

עקרונית הזמנתי מנוי ל''הגה'' לשנה, ונראה מה ואיך...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מנוי ל"אוטו" לא מעט זמן (ובעבר היה לי מנוי ב"הגה").

חוץ מ"אוטו", אני מקבל גם Automotor Und Sport, Autobild ואוטוציטונג :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מנוי למגזין אוטו מגיליון 186, סה"כ מגזין ברמה מאוד גבוהה ולרוב אין תלונות.

הבעיה העיקרית שלי איתו זה שבד"כ הוא לא מגיע בזמן לדואר.

יש לי עוד כמה מגזינים של הגה, רכב ומכוניות ומגזין אוטו יותר טוב לרוב.

ד"א, אם אתה חובב שטח, מגזין הגה בשטח הוא פשוט תענוג לקריאה! מגזין מדהים, כדאי לנסות!

פורסם

אין לי מנוי לאוטו כבר , אבל אני קונה מידי פעם

ביטלתי את המנוי עקב ירידה באיכות החומר.. יותר מידי סיקורי יפניות ושאר המלוכסנות.. וגם כי המגזינים מחו"ל הרבה יותר מעניינים

ומתי שאני מוצא אני קונה את top gear

אבל רוב החומר שאני קורא נמצא באינטרנט

היום המגזין היחיד שאני קורא בקביעות זה בלייזר .

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

שטח מעניין אותי אבל לא ברמה של לעשות מנוי למגזין...

אותי מעניין שבכל גליון יהיה מדור על רכבים ישנים (כתבה אחת לפחות).

בכל מקרה נראה איך ''הגה'' ומקס' נעבור למגזין אחר, מה שכן זה שהגה פחות מוכר לי כאשר את ''אוטו'' אני מכיר היטב ואין לי משיכה מיוחדת לתוכן הכתוב בו לרוב.

וכן גם אני קורא את הרוב באינטרנט, אין לי בעיה עם האנגלית... אבל אי אפשר לקרוא באינטרנט כשאתה על האסלה :wink:.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

במקרה הטוב העט יפול לך, במקרה הרע כל הPDA יצלול.... מניסיון- קרה לי בעבר:-)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אז בשביל זה יש לפטופים :)

ואם זה לפטופ 12" קטן, אז הוא גם לא מפריע לך לתפוס תנוחה נוחה לשחרור הלחצים :lol:

לגבי מגזינים - ניסיתי "רכב" ניסיתי "הגה" (קראתי כמה מגזינים), ויש לי מנוי לאוטו כבר 3 או 4 שנים... תאכלס המגזין הרציני היחיד שיש בארץ לדעתי, וגם איכות ההדפסה, תמונות, וכתבות הכי מעניינות בו.

בברכה!

יונתן.

פורסם

תמיד הייתי קונה שהיה לי זמן "אוטו", אבל מאז הגליון האחרון של הגה, כולי התרשמות שאון יעקובסון הביא את העיתון לרמות אחרות מבעבר.

אביחי

פורסם

לא יצא לי לקורא את הגה בזמן האחרון אבל לפני שנתיים ומטה רמת הכתבות הייתה נמוכה לדעתי ולא התקרבה לזו שבאוטו.

אני מנוי לאוטו כבר 5 שנית ומאוד מרוצה.

פורסם
שטח מעניין אותי אבל לא ברמה של לעשות מנוי למגזין...

אותי מעניין שבכל גליון יהיה מדור על רכבים ישנים (כתבה אחת לפחות).

בכל מקרה נראה איך ''הגה'' ומקס' נעבור למגזין אחר, מה שכן זה שהגה פחות מוכר לי כאשר את ''אוטו'' אני מכיר היטב ואין לי משיכה מיוחדת לתוכן הכתוב בו לרוב.

וכן גם אני קורא את הרוב באינטרנט, אין לי בעיה עם האנגלית... אבל אי אפשר לקרוא באינטרנט כשאתה על האסלה :wink:.

עמית.

כשאתה עושה מנוי/קונה בחנות "הגה" אתה מקבל יחד איתו "הגה בשטח".

זה לא שאתה עושה לו מנוי נפרד כמו ב"אוטו שטח" שמקבלים אותו כל חודשיים (לא חודש), זה גם מגזין דיי משעמם לדעתי.

פורסם

הייתי מנוי ל-"אוטו" ו-"הגה" ביחד במשך שנתיים, ואז הפסקתי עם "הגה" והמשכתי עם "אוטו" כבר איזה שנתיים נוספות, ורק לפני כמה ימים חידשתי שוב את המנוי.

כרגע און הוא העורך של "הגה" אז הוא התחיל להחיות את המגזין מחדש, ולעשות בו שינוי.

אז אולי נחזור ונעשה גם מנוי ל"הגה" בקרוב :wink:

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

מנוי ל"אוטו" הישראלי ו"CAR" הבריטי.

למרות שבד"כ על רוב הדברים אני מעודכן כבר מהאינטרנט ככה שאת העיתונים אני מקבל רק בשביל המבחנים עצמם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היתי מנוי במשך שנים ל"אוטו" - מאז דצמבר 97 (הייתי אז בכיתה ז' לדעתי)

בשנה האחרונה החלטתי לעבור ולנסות את "רכב" בעיקר כי דרך העבודה קיבלתי מנוי שנתי ב100 ש"ח.

אין מקום להשוואה בין 2 המגזינים, אבל אם המטרה היא להעביר כמה דקות על האסלה או לדפדף בזמן הקפה בבוקר אז כמובן שגם ה"רכב" עושה את העבודה.

לצערי, רכב או אוטו או כל מגזין אחר שיהיה, מסתיים אצלי בדרך כלל ביום שאני מקבל את המגזין, מזל שיש אינטרנט.

• תוכן חדש...