Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמן עם טוש פס לאורך שני חצאי האלטרנטור, עכשיו אם אתה מפרק את הסטטור (הסליל) אזי סמן את המיקום שלו ביחס לחלק האחורי וכמובן תפרק בזהירות בכדי לא לקרוע את החוטים שלו.

חמם את החלק האחורי של האלטרנטור עם פן למשך דקה ותכניס מברג בין שני החצאים שלו (בזהירות).

איזה כייף לי :)

פורסם

אורך פחמים תקין, אם אני רואה טוב בתמונה, משהו בפחמים מאוד מוזר, שלאחד מהם נוצר מעין "קאנט" , יתכן ומשהו קיצר שם בעקבות זאת אם אכן זה נכון. צלם מזווית אחרת את הפחמים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני,

לא טעית, לפחם העליון יש מעין מגרעת.

הקצוות של שני הפחמים מעוגלות כלפי פנים,אני משער בגלל הרוטור או הטבעות החלקה. זה לא תקין?

מרק,

כרגע האלטרנטור מחולק לי ל3 חלקים שמסתובבים בחופשיות: סליל,מכסה קדמי ומכסה אחורי.

עדין אני לא מצליח להפריד בין כל אחד מהמכסים לסליל.

בכל מקרה סמנתי את המיקום של שני המכסים ביחס לסליל.

1.JPG

2.JPG

פורסם

אורך המינימלי של הפחמים הוא 5 מילימטר, אבל בכול מקרה ייתכן שבמקרה שלך לא ניתן לרכוש בנפרד את הפחמים אלה רק כחלק אינטרגלי של המייצב (לא יודע בודאות מכיוון שלא ציינת של איזה חברה הווסת או האלטרנטור).

לפי התמונה שצירפת לפי דעתי יש להחליפם.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם על הפחמים וגם על המניפה יש את הסמל של בוש. אני מאמין שכל האלטרנטור של בוש.

יש לך דרך לפתוח את שני המכסים שלו? (אלטרנטור)זה נראה כאילו המיסבים מחוברים אליהם.

פורסם

שלום לכולם.

היום הייתי במכון לשיפוץ אלטרנטורים,התחלתי לעשות רשימה לחשמלאי:

*מיסבים

*פחמים+ווסת טעינה (באים יחד בדגם שלי)

*פולי+אומים חדשים.

*דיודת מיישר.

סה"כ עלות: 280 ש"ח כולל מע"מ.

ממש במקרה הוא הסתכל לי על האלטרנטור וראינו שכל הסליל פרוץ.

הבידוד נאכל,הבורג אלן חרוש,הלחמות רופפות,ויש בעית גבהים ברוטור (=טבעות ההחלקה לא יושבות בול על הפחמים)

מה שגרם למגרעת על הפחמים שלי (ניתן לראות בתמונות,תודות לדני שהאיר את עיניי),מה שבכנראה גרם לקצר.

בקיצור לא היה שווה לשפץ אץ הקיים.

לקחתי במקום זה באותה עלות כמעט (תוספת של עוד כמה שקלים) אלטרנטור משופץ של פורד אריקה של lucas עם אספקת זרם מקסימלית של 70A (במקום 60 שהיה אצלי)+אחריות ל6 חודשים.

הגעתי הביתה הרכבתי,מתחתי רצועה,חיזקתי ברגים,הנעתי בכבלים.נורת הטעינה נעלמה כליל,מחר אני אמדוד טעינה עם fluke.

תודה רבה לעוזרים ביחוד למרק10 שגם הפעם יצא תותח!

new.jpg

new2.jpg

פורסם

המחיר לבאי המכון הוא 350-400 בערך.

אני חייב לצין שהשיפוץ שלהם מושלם כמו שרואים בתמונה. כל הרכיבים שציינתי למעלה חדשים.

כולל המכסים וכולל המניפה.

איזה רכב יש לך ומהיכן אתה בארץ?

• תוכן חדש...