Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החיפוש אחר רכב מתחיל להתיש אותי.. כל רכב שאני "נדלקת" עליו תמיד יהיה איזה ערס שחושב שהוא מבין ויניע אותי מבחירתי.אז החלטתי לפנות למקצוענים (כן, אתם...)

התקציב שלי דל (בין 15 ל 20 ) רוצה רכב קומפקטי , אפילו 3 דלתות.

הייתי רוצה את המיצובושי קולט אבל למציאות-התאהבתי ברנו טווינגו , סיאט קורדובה, רובר 214 (שאתם לא ממליצים),אולי סיטרואן סקסו (למה כולם אנטי דיזל? הנפח והצריכת דלק מצויינים) ובקיצור אני יכולה להעיד על היופי אבל לא מכירה את האופי, אז אשמח אם תייעצו לי.

אגב, שאלת בורות- מי הן היפניות והגרמניות המוערצות? למה אירופאיות לא מקבלות בארץ יחס חם? היתה לי פיאט פונטו לפני 9 שנים (הראשונה שלי ) שסבלה מהמון בעיות חימום ואז החלטתי שאני הולכת על רכב ישן וזול גם ככה ההוצאות על רכב מטורפות וב4 השנים האחרונות אני גאה בבעלות על רנו 5 אוטומטית מדהימה שלא עשתה לי אף פעם תקלות, מטופלת באהבה, יורדת לים המלח ועולה לצפון , שמורה בטירוף (יד שנייה ו170k ק"מ), אז תנסו לא להקלע לתוך סטיגמות של מחיר, פופולריות בארץ או שנתון,אלא באמת אם יש או היה לכם רכב קטן וטוב אז אשמח להמלצה.אהה ואת הרנו שלי אני מוכרת רק בגלל הגיל..(הגיל שלי.. בעיית אגו חדשה...)

יאאלה תמטירו עליי רכבים, מחכה..ותודה.

פורסם

טויוטה סטארלט

אמינות נוחות כוח ביצועים הכל מצויין רק שהמחיר קצת יקר

בתקציב שלך אולי תמצאי (אם יש בכלל למכירה) שנת 94 או 95

יש הרבה עם גיר אוטומט

אם לא יש את הפורד פיאסטה שנת 2000 רכב גם מצויין יותר טוב מהטויוטה לדעתי

ביצועים נוחות אמינות צריכת דלק

רק בגיר ידני

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

המיצובושי קולט

לא תמצאי שנתון ,יד או אזקמפלר טוב ב15K\20K

אבל למציאות-התאהבתי ברנו טווינגו ,

לדעתי אחלה אוטו הטווינגו והוא גם לתקציב שלך +צריכת דלק מצוינת ועוד כמה ממתקים

סיאט קורדובה,

זה סיאט זה צ'מפיון זה תיקונים יקרים ביקשת משהו בלי תיקונים יקרים תוותרי על החוויה האירופאית.

רובר 214 (שאתם לא ממליצים),

פשטו את הרגל אין שוק את תסתבכי אחר כך עם המכירה, בעיות חשמל למיניהם אבל בניגוד לזה חבילת פינוק בזול מאוד מושבים מעור חיצונית מאוד מרשימה.

סיטרואן סקסו (למה כולם אנטי דיזל? הנפח והצריכת דלק מצויינים)

אחלה אוטו גם לדעתי אבל למה את צריכה דיזל? למה כמה את נוסעת שאחרי זה תשלמי את תיקוני הדיזל היקרים

אגרות יקרות, אם זה מצדיק את הקילומטרז' שלך אז דיזל אז אדרבה.

תפרטי יותר את הדרישות שלך מהאוטו?

שבוע טוב

רז.:-)

פורסם

לדעתי הסטארלט באמת עדיפה מכולן.

אך הפיאסטה משנתון חדש יותר גם יכולה להוות אופציה טובה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לסטארלט ישנה בעייה בהשגת חלפים שלא דרך היבואן. הרכב בסה"כ אמין מאוד, אבל כשמשהו מתקלקל זה עלול לכאוב בכיס.

לינוי, האם גיר אוטומטי זה דרישת חובה?

פורסם

הקורדובה לא ממש קומפקטית. למרות החלקים היקרים היא אמינה מאוד.

המחירון עושה לה עוול , כך שאם תמצאי אקזמפלר שמור משנת 2000 הוא יהיה לתקציבך.

פורסם

את בטח חושבת שפנית לאגו הגברי שלנו כשכתבת את הכותרת הזאת, אה? עכשיו כולנו נרגיש שאנחנו חייבים לעזור לך כדי לצאת באמת גברים. כל מי שלא יגיב יצא נקבה, אה? :-P

אז נתחיל בכך, שהכותרת הזאת לא ראויה כאן בפורום.

כאן בפורום נותנים כותרות בעלות משמעות. אז תיקנתי אותך, ואבקשך לשים לב לכך להבא.

ולענייננו - טווינגו אופציה מדליקה. לכי על זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש פה גם כמה נשים שיכולות לעזור לך... :roll::-P

מבצע חדש ל"קארזפורום" - מי שעוזר - גבר ! :twisted:

אגב, בפונטו ה"חמימה" שלך, בדקת אולי שהלך רדיאטור חימום?

זו תקלה נפוצה שבגללה בורחים מים ממע' הקירור ובגללה הרכב מתחמם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה לכולם על התשובות, מתנצלת בפני כל מי שנפגע מהכותרת.. :roll: אם לא נהיה קלילים מה יישאר פה בחיים?

בכל מקרה הסטארלט לא נראית לי לעיין והפיאסטה 2000 לא בתקציב..

רז-תודה על התגובה הממוקדת, הדרישות שלי מהרכב שיהיה חזק לנסיעות בין עירוניות (יחסית..) צריכת דלק נמוכה, טיפולים פחות חשוב (- יש לי מוסכניק אמין), הגיר לא משנה- alx.אשמח לפינוקים כמו ח"ח ונ"מ אבל אוכל לשים 1500 ש"ח ולהתקין.

הפונטו שלי אכן הלכה כי הייתי ילדה היום אני מסתובבת עם מיים ירוקים במימייה..

אז נשארנו עם המאזדה 121 והרנו טווינגו (איך זה שרק כאן אוהבים אותה?) מה אומרים?

שיהיה יום מדהים לכולם.

אהה ואופיר- למי תרמת? לזו בתמונה שלך?!:lol:

• אחראי פורום
פורסם

המאזדה עדיין יפה ומיוחדת לדעתי, אבל היא לא הכי חזקה,

לא נוחה ומידידה שלי שהחזיקה כזו פעם הבנתי שחובה הגה כוח (לא בכולן יש).

עם הקסם של הטווינגו בכלל אי אפשר להתחרות, זה בכלל אוטו נשי (ו-fitch, אתה יכול לצעוק עד מחר:lol:).

תתרחקי מהגיר החצי אוטומטי , שימי לב שהרבה עשו הסבה לגיר רגיל.

בהנחה שטיפלו בהן כמו שצריך, שתיהן יהיו אמינות ועם תחזוקה לא בשמיים.

אם התבייתת על שתי אלה - זה בסוף די עניין של טעם. לי יש נטייה לטווינגו דווקא.

בהצלחה,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי, כל חיזוק שאני מקבלת על הטווינגו הרי זה משובח..

סחתיין על התיק עבודות שלך , עבודות ממש טובות, עכשיו אני תוהה איך נראה הרכב שלך עם כל העיצובים שאתה עושה..

בהצלחה ותודה

פורסם

פז'ו 306 מהשנים 96-98 מציעה שילוב טוב של נוחות מצויינת, ביצועים לא רעים, התנהגות כביש טובה, חסכון יחסי בדלק ועלות אחזקה זולה יחסית (מאוד תלוי ב"אקזמפלר" שנופלים עליו, צריך לחפש בסבלנות).

חפשי את דגמי 1400 סמ"ק המאובזרים.

• תוכן חדש...