Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקניתי את ה 6 morel tempo סוף סוף אני מחפש להשלים את החבילה עם סאב שיגביר אותם.

הקומפוננט נותן 120 w.

אני מחפש מגבר SQ נטו, לא בשביל להשוויץ לח'ברה וכל שאר השטויות.

הסאב בעתיד גם יהיה SQ נטו ובסביבות ה 1000 שקלים גם (אני לא קונה את הסאב עכשיו, אבל תיהיתי אולי זה משנה).

חשוב לי מאוד שהמגבר לא יתחמם ויעשה בעיות.

קראתי על הרבה אנשים שמתלוננים על בעיות "clipping" למיניהן. הבנתי שזה בגלל עומס והתחממות...

פורסם
לאחר שקניתי את ה 6 morel tempo סוף סוף אני מחפש להשלים את החבילה עם סאב שיגביר אותם.

הקומפוננט נותן 120 w.

אני מחפש מגבר SQ נטו, לא בשביל להשוויץ לח'ברה וכל שאר השטויות.

הסאב בעתיד גם יהיה SQ נטו ובסביבות ה 1000 שקלים גם (אני לא קונה את הסאב עכשיו, אבל תיהיתי אולי זה משנה).

חשוב לי מאוד שהמגבר לא יתחמם ויעשה בעיות.

קראתי על הרבה אנשים שמתלוננים על בעיות "clipping" למיניהן. הבנתי שזה בגלל עומס והתחממות...

נלך מהקל אל הכבד.

הטמפו לא SQ. נקודה. לא תוציא ממנו שום דבר מיוחד עם מגבר SQ או מגבר רגיל.

דבר שני.

לפי הכתיבה , אינך יודע עדיין מהו מושג הסאונד קוואליטי. כמו כן אני רואה שהרבה ידע במה שקשור להגברת רכב אין לך.

לכן הריצה האוטומטית והחוסר הבנה ועוד הבקשה המופרכת לגמריי למגבר של איכות סאונד ב 1000 ש"ח היא מופרכת.

אני מציע לך להתחיל לקרוא שרשורים פה , בערך שבועיים.

ולא לכתוב כלום , בעיקר לקרוא. ולהשתדל לקרוא את האנשים שגם כותבים פה מספיק זמן ולא כל אחד שכותב 100 הודעות וחושב שהוא , יודע/מבין/גאון הדור.

לאחר מכן אולי תתחיל לקבל תמונה קצת ברורה יותר על הדברים , ההבדלים וכו...

פורסם

נראה לי שלא הבנתם אותי נכון.

אני מחפש את איכות הסאונד המקסימלית בתקציב הנתון.

בכל מקרה באוטו אי אפשר לשמוע כמו בן אדם, יש רעשי מנוע, רעשי כביש, אנשים שמדברים בתוך האוטו, ועוד מספר גורמים שמסיחים את דעתך מלשמוע את המוזיקה.

אם כבר אתה מדבר על סאונד אז צר לי להגיד לך שסאונד אמיתי לא שומעים ברכב אלא אם הוא מנותק לגמרי מהכביש ועובד מהמצבר בלבד.

בשביל זה יש לי מערכת בבית שהשקעתי בה עשרות אלפי שקלים ואני מרוצה ממנה עד הגג.

כל מה שאני רוצה לאוטו זה מערכת שתנעים את הנסיעה הארוכה/קצרה שלי כמה שיותר, בלי להשתגע במחיר.

בכל מה שקשור לסאונד ברכב אתה צודק, אני לא מבין. אבל בשביל זה אני מניח שאתם פה.

סאונד אני כן מבין, לפחות כל מה קשור לסטריאו/ק"ב.

אני מניח שאתם מודעים לעובדה שגם רמקול מדפי בייתי ב 4 k יכול לתת איכות סאונד טובה, לעומת רמקול "בומי" באותו תקציב שירעיד את הבית ובאותו זמן יתן באסים לא מדוייקים ומרוחים עם גבוהים "אנמיים". ועם כל הכבוד, 4 k זה לא "SQ" במילים שלכם במיוחד לא לרמקול מדפי בייתי, שלא נדבר על רצפתי.

אני יכול להביא לך רמקול ב 20 K של klipsch שצורח ולא מאוזן בשיט (לפחות לדעתי), ולצדו לשים רמקול של opera ב 8 k שידהים אותי מהעבר השני.

התקציב (יחסית) לא משחק פה פקטור. יש הבדל של שמים וארץ בין מספר מגברים בסכומים האלה, ואני אומר לך את זה בלי ידע קודם בתחום. אני מניח שמגבר של clarion יהיה יותר איכותי ממגבר של jbl ואני אקח סיכון ואומר את זה גם בלי ששמעתי אותו.

כל מה שביקשתי זה המלצה למגבר שיתן לי את המקסימום שאני מבקש במסגרת התקציב שלי, לא יותר.

פורסם

"אני מחפש מגבר SQ נטו, לא בשביל להשוויץ לח'ברה וכל שאר השטויות"

ואני מצטט.

מגבר SQ נטו זה לא מגבר שקונים ב 1000 שקל

עכשיו שאתתה אומר מקסימום SQ בתקציב זה יותר הגיוני

תימנע מהJBL והמאק אודיו

הקלריון עדיף

ההליקס דארק בלו עדיף למרות שיהיו שיחלקו עליי

אני הייתי הולך על אופציות ביד שניה שיתנו לך יותר מרחב בחירה בתקציב הנתון

פורסם

אתה בטוח שהקלריון יוכל לדחוף סאב?

כי לסאב לדוגמא של 400 w, לא נראה לי ש 90 w יספיקו תקנו אותי אם אני טועה.

לצערי אני לא מבין בנושא הזה בכלל עד כדי כך שאני לא מכיר חברות כמעט.

תוכלו לכוון אותי אולי? להביא איזה שם של חברה שתיים?

פורסם

לא מצאתי כמה מספק המגבר בגישור(לא יודע אם אפשר לגשר בו בכלל) אבל מגבר כזה לא יזיז לך סאב של 400רמס.

חוץ מזה שלדעתי המגברים ה"פשוטים"יותר יהיו יותר טובים בשבילך כי כפי שראיתי המגבר הזה נותן 60 רמס באחוז עיוות של 0.1 % שזה יותר מכל המגברים של מק אודיו לייטנינג וכד'(שהם מוצהרים 0.05)

לדעתי בתקציב הזה לא כל כך כדאי לך לקנות מחברות היי אנד - מסיבה פשוטה,

במחירים של 900 ש"ח ממגברים פשוטים מהיי אנד אתה תקבל הרבה לעומת זאת אם תקנה מגבר היי אנד במחיר הזה אתה תקבל ממש קצת.

אני ממליץ לך להתחיל לחשוב על לייטנינג אודיו,קיקר,בלאופונקט ומק אודיו .

למרות שלא המליצו לך ללכת על כאלה אני חושב שבתקציב הזה אתה תקבל תמקסימום .

בהצלחה!

פורסם
לא מצאתי כמה מספק המגבר בגישור(לא יודע אם אפשר לגשר בו בכלל) אבל מגבר כזה לא יזיז לך סאב של 400רמס.

חוץ מזה שלדעתי המגברים ה"פשוטים"יותר יהיו יותר טובים בשבילך כי כפי שראיתי המגבר הזה נותן 60 רמס באחוז עיוות של 0.1 % שזה יותר מכל המגברים של מק אודיו לייטנינג וכד'(שהם מוצהרים 0.05)

לדעתי בתקציב הזה לא כל כך כדאי לך לקנות מחברות היי אנד - מסיבה פשוטה,

במחירים של 900 ש"ח ממגברים פשוטים מהיי אנד אתה תקבל הרבה לעומת זאת אם תקנה מגבר היי אנד במחיר הזה אתה תקבל ממש קצת.

אני ממליץ לך להתחיל לחשוב על לייטנינג אודיו,קיקר,בלאופונקט ומק אודיו .

למרות שלא המליצו לך ללכת על כאלה אני חושב שבתקציב הזה אתה תקבל תמקסימום .

בהצלחה!

אני מצטער על השפה, אבל אתה כותב שטויות.

אתה לא יודע כלום ואתה מבלבל את הבחור ועוד הרבה אנשים. אני מבקש ממך ואני מאמין שזה בשם הרבה אנשים להפסיק לכתוב את הדברים האלו.

נראה לך הגיוני שבמגבר 4 ערוצים של קלריון שכתוב עליו ויש עליו כפתור 2/3/4 אי אפשר לגשר?

זה לא פולס אודיו , פלטינטם אודיו וכו..

זה קלריון אחת מ 3 החברות הטובות והגדולות בעולם ליצור אודיו ומולטימדיה לרכב. ברצינות.

המגבר יחזיק ואני מכיר מישהו שזה מחזיק לו סאב של 400 RMS בלי שום בעיה. אם זה סאב לא נציל אז לא מומלץ . אבל זה לכל מגבר.

אתה יודע מזה 60 וואט אמיתי ? לא כזה שכתוב סתם אלא בבדיקת CES? ואגב הסימן לפני ה 0.1% שזה לא עיוות גבוהה בכלל הוא קטן,שווה. מה שאומר שרק בנק' מאוד קטנות על ספקטרום התדרים זה מגיע בווליום מקסימלי ל0.1% . ורוב הזמן זה פחות.

אגב מישהו פה (ולא כאלו שמתעסקים שנים בזה אלא ממי שמתעסק בזה אפילו שנתיים שלוש) יודע לזהות 0.1% עיוות? אז זהו שלא.

פורסם
אני מצטער על השפה, אבל אתה כותב שטויות.

אתה לא יודע כלום ואתה מבלבל את הבחור ועוד הרבה אנשים. אני מבקש ממך ואני מאמין שזה בשם הרבה אנשים להפסיק לכתוב את הדברים האלו.

נראה לך הגיוני שבמגבר 4 ערוצים של קלריון שכתוב עליו ויש עליו כפתור 2/3/4 אי אפשר לגשר?

זה לא פולס אודיו , פלטינטם אודיו וכו..

זה קלריון אחת מ 3 החברות הטובות והגדולות בעולם ליצור אודיו ומולטימדיה לרכב. ברצינות.

המגבר יחזיק ואני מכיר מישהו שזה מחזיק לו סאב של 400 RMS בלי שום בעיה. אם זה סאב לא נציל אז לא מומלץ . אבל זה לכל מגבר.

אתה יודע מזה 60 וואט אמיתי ? לא כזה שכתוב סתם אלא בבדיקת CES? ואגב הסימן לפני ה 0.1% שזה לא עיוות גבוהה בכלל הוא קטן,שווה. מה שאומר שרק בנק' מאוד קטנות על ספקטרום התדרים זה מגיע בווליום מקסימלי ל0.1% . ורוב הזמן זה פחות.

אגב מישהו פה (ולא כאלו שמתעסקים שנים בזה אלא ממי שמתעסק בזה אפילו שנתיים שלוש) יודע לזהות 0.1% עיוות? אז זהו שלא.

60 RMS אמיתיים או לא,זה עדיין לא 400RMS.

תסביר לי מאיפה לי לדעת שיש את האופציה 2/3/4 במגבר?ואם לא כתוב לי באתר שיש אופציית גישור אז אני אגיד שיש?על סמך מה?

ואם לא יהיה?ישרוף את המגבר?

אז לא נראה לי,הכל מבחינת היגיון .

כך ברוח טובה,הכל רק לצורך עזרה.

פורסם
יש הגיון ויש עובדות.

אתה סומך על אתרים בארץ?

כותבים www.clarion.com שזה לא מסובך מדיי וזה מופיע בגדול בדף המוצר.

אגב גם באתר www.sge.co.il היבואן אני בטוח שכתוב.

אתה יודע?על משפט כמו

"אתה סומך על אתרים בארץ"

אפשר לעשות מיליונים.

אם שמעת על "הטעיות צרכן"בקישור לעורכי דין וכד',תדע שזה הדבר הכי אסור.:)

ואם אני הייתי במקום הבן אדם שיקנה את המגבר הזה,ולא יצא לי מה שאני אקבל-אני אלך ישירות לתביעה קטנה:)

ככה זה,לא רושמים-בעיה שלהם לא שלי.

לא צריך ללכת בראש גדול,נלך עם ראש קטן-טעות שלהם הם משלמים:)

• תוכן חדש...