Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהאוטו קר ומתניעים, הוא מתניע פעם ראשונה ללא בעיה

ואין צורך ללחוץ על הגז, אבל לא ניתן להתחיל נסיעה

רק לאחר מספר דקות שנותנים לאוטו להתחמם אחרת הוא מתכבה,

וגם כשהמנוע חם אם מדליקים מזגן, במקום שהאוטו יעלה טורים,

הטורים יורדים והאוטו על סף להתכבות (כאשר עומדים במקום).

מה הפתרון?

פורסם

יש לך בעייה בייצוב הסיבובים ברכב.יש אפשרות שהבעיה במקורה במצערת וצריך לנקות אותה כמו שצריך/להחליף.

יתכן שאם קיים ברכב חיישן טורים (מגביר סיבובים הוא אינו תקין /במקרה שאני סבלתי ממנו אישית כמעט 3 שנים החיישן לא היה מכוון והאוטו היה נכבה במקומות מאד מסוכנים (צמתים,מעגלי תנועה).

וכמובן שיתכן ויש בעיה במחשב הרכב עצמו.

אלו האפשרויות פחות או יותר מהקל לכבד.

תתחיל בניקוי מצערת (ייתכן שאם הוזנחה יידרש ניקוי מקיף שיכלול את פירוקה תראה אם יש שינוי,וחזור לדווח !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש לך בעייה בייצוב הסיבובים ברכב.יש אפשרות שהבעיה במקורה במצערת וצריך לנקות אותה כמו שצריך/להחליף.

יתכן שאם קיים ברכב חיישן טורים (מגביר סיבובים הוא אינו תקין /במקרה שאני סבלתי ממנו אישית כמעט 3 שנים החיישן לא היה מכוון והאוטו היה נכבה במקומות מאד מסוכנים (צמתים,מעגלי תנועה).

וכמובן שיתכן ויש בעיה במחשב הרכב עצמו.

אלו האפשרויות פחות או יותר מהקל לכבד.

תתחיל בניקוי מצערת (ייתכן שאם הוזנחה יידרש ניקוי מקיף שיכלול את פירוקה תראה אם יש שינוי,וחזור לדווח !

כמה אתה מעריך אמור לעלות לי נקוי\החלפת מצערת?

פורסם

לפני6 ימים פתחת תרד' זה (שקשור במערכת ההזרקה וניהול המנוע):

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161726

אם יש בעיה, תמשיך את התרד' ההוא, וגם תציין האם הבעיה היתה לפני שטיפלו ברכב או רק לאחריו.

זה מהותי, ויש גם חוקים וכללים לפורום.

**נושא נעול, המשך את התרד' ההוא תוך התייחסות לעת הופעת התופעה הזו כפי שציינתי לעיל.**

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...