Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה די מוזרה

אני לא יכול לנקות את החלונות כי לא יוצאים לי מים כשאני מפעים מטזים.

המנוע עובד ושומעים אותו בברור אבל כאילו שיש סתימה איפה שהו.

יש למשהו מושג מה יכול להיות שם?

פורסם

על פי נסיוני מדובר במנוע מתזים לא תקין ויש להחליפו.(למרות שהוא עושה רעש כאילו הוא עובד)סיבת הכשל הוא שסתום שנמצא בתוך המנוע מתזים שתפקידו לווסת לחץ מים(קד' ואח')והוא נמצא במצב ביניים ז"א לא לכאן ולא לכאן.מש' המתזים משמיע רעשים אבל לחץ המים מתקזז למיכל.(לא אין אפשרות לתקן רק החלפה)בערך 400 ש"ח מקורי.

:snipersmi :snipersmi כריש
פורסם
על פי נסיוני מדובר במנוע מתזים לא תקין ויש להחליפו.(למרות שהוא עושה רעש כאילו הוא עובד)סיבת הכשל הוא שסתום שנמצא בתוך המנוע מתזים שתפקידו לווסת לחץ מים(קד' ואח')והוא נמצא במצב ביניים ז"א לא לכאן ולא לכאן.מש' המתזים משמיע רעשים אבל לחץ המים מתקזז למיכל.(לא אין אפשרות לתקן רק החלפה)בערך 400 ש"ח מקורי.

ניסית באמת להפעיל את המתזים האחוריים כדי לאמת את זה בוודאות.

המנוע כנראה זהה לקליאו רגילה, לכן בדרך כלל אפשר להשיג מנוע כזה תחליפי ב-80-100 ש"ח שבאיכותו לא נופל מהמקורי.

פורסם

אני אנסה באמת עם חומר מסיר אבנית , יש למשהו מושג אם במקום מי המלח הללו אפשר אותו חומר ששמים בקומקום כשיש אבנית?

רק לא הבנתי איך הצעתם לרוקן את המיכל מבלי לפגוע בצבע?

תודה בכל אופן על הרעיונות.

פורסם

חוץ מלפרק , שימוש בחומר מסיר אבנית יעזור?

גם עם הסרטוט אין לי כל כך מושג מאיפה לגשת לשאבה , מלמעלה ולפרק את הווישרים או מלמטה ?

פורסם

מה הבעיה,גם אצלי שניהם לא עבדו.תעקוב ותיראה איפו הבעיה,תחילה נתק צינור מהמנוע תפעיל ותודה שיוצאים מים,אחרי יש איזה שסטום כיון אחד שהמים לא יחזרו למיכל,אז נתק ותיראה שלא סתום,אחרי זה נתק מהשפירצר עצמו ותיראה שמגיעים מים ,ואים סתום קח חוט פלדה דק אולי תישר איזה קפיץ ובעזרתו פתח את הסטימה.

פורסם
חוץ מלפרק , שימוש בחומר מסיר אבנית יעזור?

גם עם הסרטוט אין לי כל כך מושג מאיפה לגשת לשאבה , מלמעלה ולפרק את הווישרים או מלמטה ?

אם אין מושג ורצון אז רצוי ללכת למוסך. אל תשים מסיר אבנית בפתח מילוי של המים בוישרים ותקווה שככה זה יעבור.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני הכנסתי לחץ אוויר חזק לכל צינור וצינור והאוור הגיע כמובן בקלות למיכל חזרה והם ביעבעו מאוד . באותו רגע שהפעלתי את המתזים המים יוצאים לכמה רגעים ואז מגמגמים ושו חוזר חלילה.... לכן אני שואל אם אולי תקוע שם איזה גושון שמסרב לאפשר למים לעבור(להישאב ) ?

פורסם

הבעייה עם מה שעשית היא שדחפת את האבנית פנימה לתוך הצינורות יותר ממה שהיא הייתה ואל צינורות שפזורים ברחבי הרכב יותר קשה להגיע.

במקום זאת צריך להוציא אותה החוצה ע"י שאיבה.

בכל מקרה, גם שאיבה לא תעזור היות ו-100% שיש לך לא מעט אבנית בתוך מיכל הוישרים עצמו ולכן יש צורך לפרקו ולנקות אותו היטב. אז גם לנסות לשאוב את האבנית החוצה מהצינורות ואיפה שאפשר לנתק חיבורי צינורות וגם לחזור על פעולת השאיבה.

לא קשה, אבל מרגיז. בלי כלים בסיסיים, ידע בסיסי (אספק לך במידה ותבקש) ובעיקר רצון לא תצליח.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...