Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג ברגוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו, היא מדהימה! :)

תזהר, כאלו מכוניות עלולות ליצור חיכוכים במשפחה...:wink:

תוכל להקליט את המנוע ולהעלות?

מקנא למדי...

יום נפלא :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מנוע 289 קרבורטור אוטולייט 2V

אגזוז כפול ממסרת C-4 דגם מוקדם עם מצב L מצב 1-2-3 (מיוחד לפתיחות ו''שריפת צמיגים'') מצב 2-3

רדיאטור DESERT COOL

הצתה רגילה אולד פאשן פלטינות וקבל עם קידום על וואקום

נשמעת כמו הארלי

"You're born at Point A. You die at Point B. Kick maximum ass in between!" - Ted Nugent :twisted:

פורסם
בני,

עשית וויניל טופ לאדומה שלך?

יורם

המוסטנג היתה עם ויניל כל הזמן. החלפתי אותו לפני כמה שנים. אגב יש במועדון עוד מוסטנג מאותה תקופה, אדומה עם ויניל לבן...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אבל שאלתי איזה שיפורים...

אתה יכול להגיד שהיא פשוט סטנדרטית.:wink:

נכון.... אבל אני שמח לספר בכל זאת. כרגע סטנדרטית לגמרי. מתכוון להכניס בה בלמי דיסק קדמיים. אולם, מכיוון שעדיין לא מצאתי מישהו שעשה את זה ללא תקלות, אני מחכה.

השיפור היחידי שהכנסתי הוא: חגורות בטיחות שלוש נקודות לנהג ולנוסע + 2 חגורות מותן לנוסעי המושב האחורי. (קיט ממוסטנג אנלימיטד)

להתראות

יורם

"You're born at Point A. You die at Point B. Kick maximum ass in between!" - Ted Nugent :twisted:

פורסם
נכון.... אבל אני שמח לספר בכל זאת. כרגע סטנדרטית לגמרי. מתכוון להכניס בה בלמי דיסק קדמיים. אולם, מכיוון שעדיין לא מצאתי מישהו שעשה את זה ללא תקלות, אני מחכה.

השיפור היחידי שהכנסתי הוא: חגורות בטיחות שלוש נקודות לנהג ולנוסע + 2 חגורות מותן לנוסעי המושב האחורי. (קיט ממוסטנג אנלימיטד)

להתראות

יורם

חבל שלא חשבת על זה בהתחלה

עכשיו סתם תשלם משלוח ומכס וכל השטויות האלו

יכלת להכניס לאוטו מלא שטויות ולחסוף מלא כסף

בכל אופן כל דיסק של מוסטנג משנת 65-73 יכול להתאים

ואם בא לך אתה יכול להזמין אפטרמרקט

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

יורם,

תהנו מהסוס החדש, טפלו בו יפה כפי שמגיע לו...

אני נהנה מה"סוס" שלי כבר 32 שנים והכיף לא פוחת !!!!

אז הרבה הנאה גם לך

בהצלחה !!!

יורם מקובר

פורסם

וואוו יפייפיה אמיתית כמו שאומרים "היפה והחיה"

אממ אפשר לדעת כמה עלה לך כל הסיפור לייבא אותה? וכמה זה בערך שיפוצים וכו..:twisted:

כי אני מעוניין לייבא לי משהו בעתיד כמו מוסטנג או צ'אלאנג'ר 71 ככה וצריך להכין תקציב

פורסם
לצאלנגר צריך הרבה יותר תקציב ממה שאתה חושב8)

כן אני מודע למחיר של הצ'אלאנג'ר. בכל מקרה אם לא יהיה תקציב נסתפק במוסטאנג :) אחרי הכל זה חלום ילדות שלי

ואני לא מתכוון לוותר עליו גם אם זה יקח עוד כמה שנים טובות.

• תוכן חדש...