Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן ELF 10w40 , היכן לקנות???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

efi shams, כתבתי עוד באותה התגובה שלי כי "למישהו זה לא משנה, למישהו זה כן", אז מה הסיפור שלך? מן הסתם המוצרים שמיוצרים במדינות עולם שלישי הם זולים יותר ונחותים מהמוצרים אירופאים. נוכל להתווכח איתך שעות מה רע בצמיגי GOODYEAR שמיוצרים במלזיה, למרות שאני לא ארכוש כאלה, אלך על אירופאים. אותו הדבר פה. מה יותר טוב ב-ELF טורקי מדלקול ישראלי? :wink: רק שכתוב על זה ELF? אני מעדיף AGIP ספרדי (כמו כל ה-AGIP בארץ) על פני ELF טורקי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שניהם שמנים סינטטיים. ה-XLL חדיש יותר ומתאים לשימוש גם במנועי דיזל המצויידים במסנן חלקיקים - DPF. במנועים שלנו ה-LDX מספיק בהחלט ואין שום יתרון משמעותי על פני ה-LDX.

רשמתי את ה-XLL כי זה מה שמופיע לי בקטלוג השמנים המותרים של BMW, כי זה מה שיש לי כרגע מולי.

לגבי אכילת השמן בפסאט, לדעתי זה לא נובע מסוג השמן או מצמיגותו, אלא מתכונותיו של המנוע. מנועי ה-2.0 ליטר הישנים של VW (אלו עם 115 כ"ס) ידועים בכך שהם צורכים מעט שמן. בכל מקרה אכילת שמן של 1 ליטר ל-1000 ק"מ נחשבת לאכילה מותרת.

אני שואל עוד פעם מכיוון שלא התייחסת לשאלתי מקודם, האם מומלץ גן לי להשתמש בשמן סנטטי במגאן 2.0 שנת 97 שעברה 139K ק"מ על פני שמן חצי סינטטי 10W40 שאני משתמש כרגע?

תודה.

פורסם
אני שואל עוד פעם מכיוון שלא התייחסת לשאלתי מקודם, האם מומלץ גן לי להשתמש בשמן סנטטי במגאן 2.0 שנת 97 שעברה 139K ק"מ על פני שמן חצי סינטטי 10W40 שאני משתמש כרגע?

תודה.

תלוי במצב המנוע.

האם ישנה צריכת שמן בין טיפולים?

האם הרכב מעשן?

האם ישנן נזילות שמן כלשהן?

אם התשובה לשלושת השאלות הללו היא לא, אזי ניתן לעבור לשמן סינטטי ללא חשש.

פורסם
efi shams, כתבתי עוד באותה התגובה שלי כי "למישהו זה לא משנה, למישהו זה כן", אז מה הסיפור שלך?

הצגת בפנינו מידע, שעל פיו השמן של ELF שמיוצר בטורקיה פחות איכותי מהשמן שמיוצר במקומות אחרים.

הסבר בבקשה על מה דבריך מבוססים.

האם יש ברשותך מעבדת שמנים?

האם ביצעת מבחני בלאי בטווח ארוך של זמן?

אנא בסס טענותיך.

אגב, כל שמני ELF שרכשתי עד היום יוצרו בצרפת (לא שמדינת המקור משנה, אך זה סותר את הדברים שכתבת, על פיהם כל מוצרי ELF הנמצאים בארץ מיוצרים בטורקיה).

מן הסתם המוצרים שמיוצרים במדינות עולם שלישי הם זולים יותר ונחותים מהמוצרים אירופאים...

קביעת איכות המוצר עפ"י המדינה בה יוצר אינה משכנעת, בעיקר לא לימינו.

על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בתאגידים חובקי עולם, המייצרים את אותו המוצר במדינות רבות.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
תלוי במצב המנוע.

האם ישנה צריכת שמן בין טיפולים?

האם הרכב מעשן?

האם ישנן נזילות שמן כלשהן?

אם התשובה לשלושת השאלות הללו היא לא, אזי ניתן לעבור לשמן סינטטי ללא חשש.

תודה רבה על התשובה.

פורסם

קניתי לפני מספר שעות באוטודיפו בחיפה גלון של אגיפ (תוצרת איטליה) סינטטי מלא 5W40 (שמו אולטרא HTS או משהו כזה) ב140 ש"ח.

היה להם מבצע גם על מוביל 1 סינטטי מלא באותו המחיר פחות או יותר.

פורסם
קניתי לפני מספר שעות באוטודיפו בחיפה גלון של אגיפ (תוצרת איטליה) סינטטי מלא 5W40 (שמו אולטרא HTS או משהו כזה) ב140 ש"ח.

AGIP EXTRA HTS 5W/40

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

באיזור חיפה ניתן להשיג אצל רמי, מרם-חלפים. ליד מאפיית המפגש בצ'ק פוסט.

חצי סינטטי 10W40 שמונים ש"חים.

סינטטי מלא 5W40 מאה וקצת ש"חים.

משכנתא זה קל

פורסם
באיזור חיפה ניתן להשיג אצל רמי, מרם-חלפים. ליד מאפיית המפגש בצ'ק פוסט.

חצי סינטטי 10W40 שמונים ש"חים.

סינטטי מלא 5W40 מאה וקצת ש"חים.

תודה :-D

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

אני צריך ליטר של הזהב הזה - אין להשיג בארץ!

אפילו אבי חלפים אמר שיקח עוד שבועיים עד שיגיע. בקצב הזה אני עושה החלפת שמן ושם קסטרול EDGE :(

היחידים שיש להם גישה הם גבע, אבל הוא יכול למכור לי גלון - אין לי מה לעשות עם גלון.

צריך 5W40, סינטטי מלא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מקפיץ!

אני צריך ליטר של הזהב הזה - אין להשיג בארץ!

אפילו אבי חלפים אמר שיקח עוד שבועיים עד שיגיע. בקצב הזה אני עושה החלפת שמן ושם קסטרול EDGE :(

היחידים שיש להם גישה הם גבע, אבל הוא יכול למכור לי גלון - אין לי מה לעשות עם גלון.

צריך 5W40, סינטטי מלא.

אני חייב לומר שגם אחרי קריאה מרובה (מאד) ברחבי האינטרנט בכלל ובפורומים בחו"ל בפרט, כמעט ולא שמעת/נתקלתי בשמן הזה

ופה, לעומת זאת, אתה מכנה אותו "זהב". - קצת מוזר לי...

מה רע ברכישת גלון? זה בערך 3.7 ליטר... לא כ"כ הרבה. תוכל לשמור אותו לפעם הבאה.

בכל מקרה אין לך אפשרות לחכות שבועיים? החיפזון מן השטן....

• תוכן חדש...