Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשעה טובה פרצו לנו לבית , וכמובן המזל האיר לי פנים וחזרתי מיציאה ב2 בבוקר וקלטתי 2 נעריםעם קפוצ'ונים בורחים (חשבתי שעם כלום ולא לפני שאחד מהם הביא לי אגרוף כשכולי בשוק מהסיטואציה) לבסוף התברר שהם החביאו בתוך החולצה את הלפטופ שלי שעלה 14 וחצי אלף, בנוסף לעוגמת הנפש השמאי של הביטוח מתעלל בי, אני לא מוצא את החשבונים אני לא זוכר איפה קנינו את המחשב זה היה לפני שנה וחצי (מחשבי IBM לא זקוקים לחשבונית הם באחריות בין-לאומית) בכל אופן הראיתי לו את המטען שנשאר, ותמונה ממצלמה דיגיטלית שלו בבית, אבל הוא בשלו, הוא אומר שזה יכול להיות כל מחשב (פילו שכל איש מחשבים יזהה את הדגם לפי התמונה)

האם יש סיכוי שאני לא אקבל את הסכום? השמאי אמר לי שאם אני רוצה להמשיך בלי חשבונית אז סבבה אבל צריך לקחת בחשבון, ושזה לא מספיק אמין לדעתו.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

אם הינך זוכר במדוייק את תאריך הקניה (אפילו תוכל להיזכר בו באמצעות חשבוניות ויזה אם שמרת גם אותם)

עם התאריך אתה ניגש לחנות ומבקש מהם להמציא לך העתק חשבונית (אמורה להיות להם גניזה של 3 שנים לפחות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

השמאי צודק חלקית. במקרה של IBM המטען יכול להתאים לסדרה שלמה של מחשבים וגם התמונה שיש לך מראה את הסדרה ולא את הדגם הספיציפי, בT60 לדוגמא יש מחשבים במחירים שמתחילים באיזור ה7000 ש"ח ומגיעים לקרוב ל20000 ש"ח.

פורסם

ב T42 לא היו דגמים זולים , ואם כן הם הגיעו בלי המתקן של טביעת האצבעות, בכל אופן אני דיי אובד עיצות אני לא זוכר איפה קניתי את המחשב לפני שנה וחצי התרוצצתי במליון מקומות בשבילו, האם תמונה של המחשב, הספר, והמטען לא מספיקים ואני שואל כאן אנשים עם ניסיון מר כשלי :S

פורסם

שילמת עבור המחשב בכרטיס אשראי ?

אם כן, פנה לחברת האשראי, ובקש תדפיס של החיוב עם שם החנות ותאריך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם הייתי זוכר איפה קניתי אותו לפני שנה וחצי הכל היה טוב, המצב הקיים מדבר אחרת, מצאתי את החוברת של המחשב, ישנו המטען המקורי, ויש תמונה שהצלחתי למצוא שלו על אחד המחשבים בבית.

השאלה מה מבחינת ניסיון מסתדר בסופו עם חברת הביטוח?

או שמא זה תלוי בשמאי?

פורסם

אתה לא צריך להיזכר איפה קנית אותו

אתה צריך להיסתכל בקבלות של כרטיס האשראי מליפני שנה וחצי לערך וליראות מי חייב אותך על 14000 שקל

ואז שם החנות יופיע לך מול העיניים

כדי להוכיח שניגנב לך מחשב, או שהוא צריך להיות מתועד בפוליסת הביטוח או שאתה צריך להוכיח שאכן הו אהיה שלך, כל אחד יכול להביא תמונות של מחשב ומטען וחוברת וזה לא מספיק

פורסם

חוברת, מטען ותמונה נותנים את הסדרה של המחשב ולא את הדגם הספיציפי.

גם לT42 היו דגמים במבחר מחירים כמו של הT60.

תמיד אצל IBM הסדרה הבכירה עולה את אותו טווח מחירים (מוזר אבל ככה זה עובד).

הדבר היחיד שיכול קצת להועיל זה אם המחשב הוא T42P ורואים את זה בבירור בתמונה כי אז טווח המחירים כבר יותר קטן.

עוד דבר שבטח לא ישמח אותך, אתה לא תקבל את המחיר של המחשב כחדש אלא בהורדת פחת, כלומר רוב הסיכויים משהו באיזור החצי מחיר במקרה הטוב.

פורסם

ארז, כאמור - אם שילמת באשראי, בדוק בקבלות. אתה יכול אפילו בקש מחברת האשראי אולי שישלחו לך העתקים - אם הם שומרים את זה.

אם שילמת בצ'ק, נסה לדבר עם הבנק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חצי מחיר? מה אני אמור לעשות עם חצי מחיר של המחשב? לקנות רק מסך ? :lol:

זתומרת שלפי חישוב מהיר כל פעם שנגנב לי מחשב אני יורד כמה סדרות למטה

בקצב הזה בפעם הבאה שייקרה כזה דבר אני ייקנה פנטיום 3

אם דבריך נכונים למה הוא ביקש ממני הצעת מחיר של מחשב חדש? בשביל לעשות לי על זה sale של 50 אחוז?

איזה חרפה :)

פורסם

למה נראה לי משונה שאתה לא זוכר איפה השארת 14K ש"ח? לעומתך אני לא הייתי שוכח, בטח שלא אחרי שנה וחצי בלבד.

חוץ מזה אני הייתי משאיר על הזבל הגנב סימנים שגם הוא לא ישכח.

בריאות לכולם!

פורסם

את האמת העלת סוגיה שנשכחה.

לבעל האשכול, ראית 2 נערים יוצאים מהבית תוך כדי הם עוברים דרכך, חטפת אגרוף נערי ו... ? (חוץ מהמום)

פורסם

ראיתי שדלת הכניסה פתוחה ומישהו בוהה בי, התקרבתי לדלת, הוא סגר לי אותה, נלחמנו 3 שניות ובום שני הנערים רצו, לא היה להם שום דבר בידיים, כנראה בזמן שהוא סגר לי תדלת הוא אמר לשני להחביא איזה משהו ולברוח (יש עוד אוצרות מעניינים שהיה אפשר לקחת) בכל אופן אתה רואה שניים פתאום יוצאים מהדירה שלך ובורחים בזכותך בלי כלום בידיים, ניסיתי לתפוס אחד רק מהשוק וקיבלתי אגרוף שלא עניין אותי באותו רגע, נכנסתי הבייתה רציתי לראות שהכל בסדר ואם שניהם ברחו בלי כלום אולי יש עוד אחד בפנים או אלוהים יודע מה, חברה אל תשכחו שזה 3 שניות של שוק והכל כבר מאחוריך, כשראיתי שכולם בסדר ושנעלם המחשב שהיה בסלון, רצתי למטה , זה היה דיליי של 40-50 שניות והיה כבר מאוחר מדי.

בכל אופן כבר שמעתי אלף ואחד הצעות מה כל אחד היה עושה בשתי השניות שהוא היה פוגש אותם, אני מבטיח לכם שכל אחד מכם היה רץ לבית לראות שכולם בסדר, על אחת כמה וכמה כשבורחים ילדים בלי כלום בידיים

וחיפשתי ביד2, למחרת מישהו פרסם את אותו מחשב שנגנב ממני, קפצצתי כמו מטורף בסוף זה היה דגם ממש שונה וישן.

אני עדיין המום שחברת הביטוח משלמת חצי מחיר על המחירון הנוכחי של השוק

פורסם

בוא נהיה כנים לרגע, אם הייתי שמאי - הייתי מגיע לבית שזה הרגע נפרץ........והסיפור היה כזה :

"באתי הביתה, ראיתי שני אנשים, נלחמתי איתם והם רצו תוך כדי שאחד משחרר לי אגרוף" בתוך החולצה הוא גנב לפטופ בין היקרים ביותר - בדיוק מהסוג שלפני שקונים חוקרים אם האמא של השוק בצורה עצבנית, שאין לי קבלות עליו(אין נכון?) לא שילמתי עליו בכרטיס אשראי (אחרת יש לך מאיפה לשלוף תדפיס) אני גם לא זוכר באיזה חנות, כי לIBM יש אחריות בינלאומית ולא אכפת לי שהחנות תתנער מכל אחריות, בנוסף גם לא ביצעתי משיכה של 14 אלף שקל לרכישה כך שאין תדפיס בנק שיאמת חלקית את הסיפור.............

תאחלס עד לפה בתור שמאי הדבר היחיד שהייתי עושה זה ממליץ לביטוח לקחת חוקר פרטי ובמקביל לפתוח בהכנת כתב תביעה על הונאת ביטוח (שזה פלילי)

אני חלילה לא אומר ולא רומז שאתה עובד על הביטוח, אבל עם גירסה כזאת לא אמינה שאיכשהו דואגת להעלים את כל הראיות בדרך....וואלה אל תצפה ליותר מידי........

אגב קח בחשבון עוד דבר אפילו שזה הליך עקיף אבל אתה חשוף לו - אם אתה מצהיר שרכשת לפטופ ב14 אלף שקל ואין לך שום סימוכין שביצעת משיכה בנוגע לעיניין הזה :

אם אתה עצמאי - אתה חושף את עצמך למס הכנסה על העלמת מס, כי הם יכולים לדרוש לדעת מה מקור הכסף במידה ולא תוכיח יפסלו לך התיקים 7 שנים אחורה ומס הכנסה יעריך כמה כסף "גנבת" מהמדינה

אם אתה שכיר אתה עוד יותר תראה רע בתביעה על הונאת ביטוח, כי כשכיר אפשר בקלות לחשב הכנסות הוצאות ובנוסף כל המשכורת זורמת ישירות לבנק מה שאומר שבתקופה קטנה יחסית חייב חייב חייב שתהיה משיכה של 14 אלף שקל (גם אם לא במקרה נגיד 4 משיכות של כמה אלפים)

• תוכן חדש...