Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז היקר שלום ,

בוא רגע תתאפס על עצמך וגם תשמע פרט מעניין ...

אף חברת ביטוח לא תפצה אותך על סמך תמונות או ספר או מטען (ואל תנסה לעשות מעצמך צחוק שתראה את זה לשמאי). חברת הביטוח תפצה אותך רק עפ"י הוכחת קנייה , משמע : חשבונית , קבלה , חיוב כ"א וכו' .

תוכיח ששילמת עבור המחשב , ספר ומטען אני יכול להביא מהשכן או מגיסתי .

מעבר לזה , אף אחד לא יטפל לך במחשב גם לא במסגרת אחריות בלי שום הוכחת קנייה . גם אם האחריות בין לאומית .

מוזר לי שבן אדם קונה מחשב ב 14K (!!!) ולא זוכר מאיפה הוא קנה אותו ולא שמר חשבונית :shock:

למה השמאי ביקש מחיר עלות של מחשב חדש ? מכיוון שאם במידה ויפצו אותך , אתה לא תקבל מחיר של מחשב חדש או את המחיר שאתה תציג בחשבונית ... לרוב הם מחשבים ומורידים לך פחת לפי גיל המחשב .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

חברות הביטוח גוזלות מאיתנו כסף כל שנה בתוענה שהן "מבטחות" אותך... כל זה יפה עד רגע האמת.

כאשר אני עשיתי תאונה עם האוטו שלי והלפ טופ שלי נימחץ, חברת הביטוח שלי היתנערה ולכן הייתי צריך לנהל את המילחמה מול החברה של הצד הפוגע (שמן הסתם שלחה עו"ד מטעמה). לסבר את האוזן, המחשב ישב על הפאנל האחורי איפה שהרמקולים, ומישהו עם טנדר + מגן חזירים שהגיח מאחורה שכח לרגע קט איפה דוושת הבלם שלו.

הנזק? ימי עבודה מבוזבזים, אובדן המחשב והכי חשוב, עצבים ותחושת רייקנות...

לפני חודש ניגמר הביטוח על האוטו שלי, היתקשרתי להגיד שאני לא מחדש את הפוליסה. לשאלתם "למה אתה רוצה לעבור" עניתי שמצאתי פוליסה יותר זולה...

הפקידה החצופה עונה לי "אנחנו יכולים לעשות משהו בקשר למחיר, ותיזכור שבמקומות אחרים אין לך עם מי לדבר..."

תודה, עניתי לה, שהיה לך ולבוס שלך יום קסום...

בקיצור, מדובר באירגון שכל מטרתו היא לספק לך איזו שהיא אווירה של ביטחון. מה שקורה בפועל זה שברגע האמת כולם מיתנערים. ככה זה שהבינוניות שולטת....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני אחדד את מה שכתבתי לפני כן:

עזוב את הפורצים, אני מאמין לך שהעניין לוקח כמה שניות והם יכולים להעלם, זה לא העניין המרכזי פה.

אם באמת קנית את המחשב, ועשית זאת לפני שנה וחצי בערך אז אין סיכוי שאתה לא זוכר היכן קנית ואין סיכוי שאתה לא יכול למצוא הוכחת קניה בדרך זו או אחרת.

זו דעתי בלבד.

בריאות לכולם!

פורסם
חברות הביטוח גוזלות מאיתנו כסף כל שנה בתוענה שהן "מבטחות" אותך... כל זה יפה עד רגע האמת.

כאשר אני עשיתי תאונה עם האוטו שלי והלפ טופ שלי נימחץ, חברת הביטוח שלי היתנערה ולכן הייתי צריך לנהל את המילחמה מול החברה של הצד הפוגע (שמן הסתם שלחה עו"ד מטעמה). לסבר את האוזן, המחשב ישב על הפאנל האחורי איפה שהרמקולים, ומישהו עם טנדר + מגן חזירים שהגיח מאחורה שכח לרגע קט איפה דוושת הבלם שלו.

הנזק? ימי עבודה מבוזבזים, אובדן המחשב והכי חשוב, עצבים ותחושת רייקנות...

לפני חודש ניגמר הביטוח על האוטו שלי, היתקשרתי להגיד שאני לא מחדש את הפוליסה. לשאלתם "למה אתה רוצה לעבור" עניתי שמצאתי פוליסה יותר זולה...

הפקידה החצופה עונה לי "אנחנו יכולים לעשות משהו בקשר למחיר, ותיזכור שבמקומות אחרים אין לך עם מי לדבר..."

תודה, עניתי לה, שהיה לך ולבוס שלך יום קסום...

בקיצור, מדובר באירגון שכל מטרתו היא לספק לך איזו שהיא אווירה של ביטחון. מה שקורה בפועל זה שברגע האמת כולם מיתנערים. ככה זה שהבינוניות שולטת....

גילי

כל כך נכון!

ברכב הקודם הייתה לי תאונה חזיתית עם חוצפנית שדיברה בפלאפון ולא שמה לב ונכנסה לי לנתיב, לקח לחברת הביטוח 7 חודשים לתת לי את ההשתתפות העצמית בחזרה אפילו שהגברת הודיתה על ההתחלה באשמה, כנל במקרה הזה, פתאום מתחילים לעשות פרצופים על הוצאות, 4 שנים אנחנו מבטחים אצל החברה *** ביטוח ופעם אחת לא היינו זקוקים לעזרתם, פעם אחת קורה שצריך ופתאום מעקמים פרצוף וסוגרים את הארנק.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

ארז או שאתה תמים או משהו אחר ואני לא רוצה להגדיר

במילים אחרות אתה אומר "שנים אני כבר עושה ביטוח לרכב, פעם אחת אני מנסה לעקוץ אותם ב14 אלף שקל והם לא זורמים איתי".....תבין מכל זווית שלא תבוא לזה (ואני חלילה לא אומר שזה כך) אבל מכל זווית שלא תבוא לזה כל הדברים מצביעים באופן ברור על הנואת ביטוח בצורה הכי טיפשית ושקופה שיכולה להיות....רק חסר היה שתגיד לביטוח שיתה לך BMW M3 חדשה שהגנב ברח איתה בקפוצ'ון אבל אתה לא זוכר מאיפה קנית אותה או איך שילמת עליה כי עבר כבר שבועיים.....

• תוכן חדש...