Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו קלאסיק 96 קצת מגמגמת היה לי את זה בעבר וניקו לי מצערת

כיצד אני יכול לבצע זאת לבד ואיפה בדיוק המצערת בפולו

אשמח לתמונת גם

תודה

אייל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היתה לי תופעה כזו בעבר.

רח' המסגר 8 - חנות בשם ג'נרל ברקס, תבקש מהמוכר (משה) ספרי לניקוי מצערת של BG (בקבוק כתום) כ- 50 ש"ח.

פרק צינור האויר שמגיע מפילטר האויר לבית המצערת רסס לתוך הפרפר כשהמנוע כבוי (פתח את הפרפר ידנית ורסס בנדיבות אך בלי להגזים). הנע את המנוע, הוא קצת יגמגם אבל יתגבר. כעת כשהמנוע דולק רסס שוב תוך כדי משחק עם הפרפר.

התופעה תעלם לחלוטין - בדוק בשתי מכוניות (פולו קלאסיק 97, גולף 97)

תגיד למשה יפה תודה שחסך לך כמה מאות שקלים מביצוע הפעולה במוסך.

חשוב - הנוזל דליק ולכן בצע הפעולה כשהמנוע קר.

יובל

פורסם

1) קנה ספריי קרבורטורים של STP ב-30 ש"ח באוטו דיפו.

2) פרק את הצינור שמוביל מהפילטר אוויר לבית מצערת.

3) רסס במשך כ-10 שניות על המצערת עצמה וגם לתוך החור שנפתח כשאתה פותח את המצערת.

4) תרכיב את הכל בחזרה.

5) תתניע (לא יניע מניסיון ראשון, זה בסדר, נסה כמה פעמים עד שיניע. תן גז הרבה עד שפעולת המנוע מתייצבת). במהלך הפעולה ייצא די הרבה עשן מהאגזוז, זה גם בסדר.

6) תחזיק את המנוע כ-5 שניות על כ-2000 סל"ד. כך תהיה בטוח שהוא לא ייכבה.

7) חזור על הסעיפים 2-6 כ-4 פעמים.

8) תמצא באיזור שלך כביש ריק מאנשים, מכוניות ומשטרה, ותסע לשם "לקרוע" את האוטו כ-20 דקות. "לקרוע" זה אומר למשוך את ההילוכים עד כ-4000 סל"ד (לא, לא לנסוע 40 בהילוך ראשון, אלא להעביר אותם) אזהרה - אתה עלול להנות מזה :-P.

מקווה שהסברתי על עצמי נכון. השיטה נוסתה ועובדת ב-ZX שלי ובסופר לנסר של חבר (שתיהן בעלי גיר ידני).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• ספונסר פורום
פורסם

ניקוי מצערת עולה במוסך 200 שח כולל מעמ והכל ,ואתה מקבל גם כיוון בסיסי

באמצעות הסורק ,דבר שאתה לא יכול לעשות בבית .

לימוד המצערת למצב החדש והכוון הבסיסי נחוצים למצערת לפעולה חלקה שלה .

כמו כן בניקוי המצערת ללא סורק אתה מכניס קודי תקלה למערכת ניהול המנוע

וזה לא דבר רצוי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...