Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה קיבלתי מאזדה 3 שנת 2008 מליסינג , הסאונד ברכב לדעתי הוא סביר - - , הרכב מהנה מאד , אך ללא סאונד אמיתי החוויה לא תהיה מושלמת , ואשמח לקבל יעוץ ועזרה מהאנשים המבינים והמנוסים ששמעו וראו הרבה רכיבים.

אני לא מחפש משהו ברמה כ"כ עולמית , סאונד איכותי לא חייב עוצמה גבוהה , עם באס עמוק וטוב. וגם לא חייב להפציץ את השכונה.

בגלל שהרכב מליסינג , אני לא מעוניין להחליף HU , אני נשאר עם המקורי ואוסיף לו מנחת ע"מ שיתחבר למגבר. ה HU המקורי משלים את הקונסולה ולדעתי יותר יפה.

לא היו לי הרבה מערכות בעבר , וכל אלה שהיו היו מבוססות על זוג רמקולים אחוריים ( אף פעם לא האמנתי שקופמפוננט זה מה שיעשה את זה).

וברכב זה , אין מקום לרמקולים אחוריים , וגם אי אפשר לחתוך , כי מאחורה כבר אין ה"שטיח" כבר יש חתיכת פלסטיק ענקית עם מיזוג לשמשה האחורית , מה שהופך התקנת רמקולים אחוריים למשימה בלתי אפשרית.

ובכן , החלטתי לעשות כעצתכם , שקומפוננט זה בסיס כל מערכת איכותית , ומה שחשבתי עליו זה כך , קומפוננט מקדימה , שמחובר למגבר 4 ערוצים וסאב , והרמקולים האחוריים בדלתות מחוברות ל HU. ( וגם אין בעיה להנמיך אותם או לבטל).

סליחה שזה יצא כ"כ ארוך , אך הרכיבים שיש ברשותי כרגע הם

ערכת התקנה 4 ג'ייג' של קידנס שכוללת הכל

מגבר JBL 75.4 המוכר.

ויש לי עוד 2000 ש"ח , שבהם אקנה סאב , וקומפוננט.

לגבי סאב , שמעתי את הרוקפורד P1 ו P2 ואהבתי אותם מאד! חזקים מספיק ואהבתי איך שהם נשמעים, לכן אני חושב בכיוון P2.

לגבי קומפוננט , השאר אני משאיר לקומפוננט , והתקנה אני אבצע ( התקנתי לא מעט מערכות- ולא שאני מקצועי) אך בזהירות אוכל לעשות את העבודה יותר מסודרת לדעתי , וכאן ההנאה להתקין לבד.

ולסיכום יש לי כמה שאלות:

1. האם יש חשיבות לסוג (מותג) המנחת? איזה סוג מומלץ מנסיונכם?

2. האם כדאי להחליף הסאב לסאב אחר?

3.איזה קומפוננט עדיף בטווח מחירים הנ"ל ? שזה 1100 +- ?

וכל ההערות וההצעות יתקבלו בברכה!

אמיר.

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם
מגבר JBL 75.4 המוכר.

ויש לי עוד 2000 ש"ח , שבהם אקנה סאב , וקומפוננט.

לגבי סאב , שמעתי את הרוקפורד P1 ו P2 ואהבתי אותם מאד! חזקים מספיק ואהבתי איך שהם נשמעים, לכן אני חושב בכיוון P2.

לגבי קומפוננט , השאר אני משאיר לקומפוננט , והתקנה אני אבצע ( התקנתי לא מעט מערכות- ולא שאני מקצועי) אך בזהירות אוכל לעשות את העבודה יותר מסודרת לדעתי , וכאן ההנאה להתקין לבד.

ולסיכום יש לי כמה שאלות:

1. האם יש חשיבות לסוג (מותג) המנחת? איזה סוג מומלץ מנסיונכם?

2. האם כדאי להחליף הסאב לסאב אחר?

3.איזה קומפוננט עדיף בטווח מחירים הנ"ל ? שזה 1100 +- ?

וכל ההערות וההצעות יתקבלו בברכה!

אמיר.

חתיכת סיפור.

אין פלא שקיבלת כ"כ הרבה תגובות :lol:

ובקצרה ולעניין:

1. אין כ"כ הרבה סוגים או מבחר, מה שיש - תקנה.

מצד שני, המגבר הנ"ל מאפשר חיבור HIGH LEVEL INPUT

שזה אומר שימוש ביציאות לרמקולים של הרדיו דיסק כתחליף ל RCA.

(ממש ניתן לחבר אותם לחיבור המיועד על המגבר)

בכך אתה מונע את נושא המנחת.

שורה תחתונה, תחליט מה יותר נוח לך או למתקין - שתי השיטות עושות את אותה העבודה.

2. אהבת מאוד? אחלה!

אז למה להחליף? כי מישהו כאן ימליץ לך על מה שהוא אהב? ואם אתה לא תאהב את מה שהוא כן אהב?

3. http://tapuz.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58867&DB25444=130118&orderby=price

הדוטק, האלפיין, ה MB קווארט, ה PPI, ה JBL, הפוקאל.

רק תבחר.

פורסם
חתיכת סיפור.

אין פלא שקיבלת כ"כ הרבה תגובות :lol:

ובקצרה ולעניין:

1. אין כ"כ הרבה סוגים או מבחר, מה שיש - תקנה.

מצד שני, המגבר הנ"ל מאפשר חיבור HIGH LEVEL INPUT

שזה אומר שימוש ביציאות לרמקולים של הרדיו דיסק כתחליף ל RCA.

(ממש ניתן לחבר אותם לחיבור המיועד על המגבר)

בכך אתה מונע את נושא המנחת.

שורה תחתונה, תחליט מה יותר נוח לך או למתקין - שתי השיטות עושות את אותה העבודה.

2. אהבת מאוד? אחלה!

אז למה להחליף? כי מישהו כאן ימליץ לך על מה שהוא אהב? ואם אתה לא תאהב את מה שהוא כן אהב?

3. http://tapuz.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58867&DB25444=130118&orderby=price

הדוטק, האלפיין, ה MB קווארט, ה PPI, ה JBL, הפוקאל.

רק תבחר.

על סמך מה לבחור? במידה (בהחלט) ולא אוכל לשמוע את אותם קומפוננטים?

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

אתה יכול לשמוע.

יש לחלק מהמתקינים תצוגות ורכבי השמעה.

כמו כן יש לנו מפגשי אודיו בדרום, מרכז או צפון - רק תבחר.

כל מה שאתה צריך זה סבלנות.

אם בוער לך, ואתה מסתמך על עצות של אחרים - תעשה כאן סקר לגבי 3-4 מהסטים שהכי נראים לך.

בהצלחה

פורסם

את הדוטק "המשודרג" שמגיע עם טויטר MT22 ולא MT11 , קיים כזה דבר? או שפשוט קונים הדוטק וקונים בנפרד MT22?

כי כל החנויות ברשת מוכרות דוטק עם MT11.

איפה אפשר לקנות דוטק עם MT22 , ובכמה הוא יקר מהדוטק ה"רגיל" ?

תודה

פורסם

מנסיון אישי אני יכול להגיד לך עכשיו לרדת מכל סיפור המנחתים והhighPower.

היה לי חיבור highpower שפשוט מוציא טווח צלילים לא מלא (באסים בתדרים נמוכים וטרבלים בתדרים דבוהים).

החלפתי למנחת של rockford ששיפר את הצליל וההגברה באופן משמעותי אבל עדיין הוציא צליל מלוכלך.

החלפתי למנחת של david navone שנחשב המוביל העולמי למוצרים מהסוג הנ"ל שנתן את התוצאה הטובה ביותר.

בסוף זה נגמר במתאם פלסטיק ומכשיר alpine 9855R.

עצה מבעל נסיון - עבור לשלב המכשיר. הרדיו של מאזדה מותאם לרמקולים של הרכב ולהיפך ונשמע גרוע בכל קומבנציה אחרת.

בהצלחה.

(אם אתה בכל זאת מעוניין במנחת - צור קשר).

פורסם

מאיפה קונים דוטק אוביישן המשודרג עם MT22 ? מה שיש בכל החנויות ברשת זה הישן עם MT11

תודה.

• תוכן חדש...