Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי טויוטה קורולה 95, עברה 230K, לאחרונה ביקרתי במוסך, הרמתי את הרכב וראיתי שיש קורוזיה באטם של ראש מנוע, המוסכניק שלי אמר שקיימת בעיה ברכבים מסוג זה של ריקבון וקורוזיה באתם ראש מנוע. בנתיים הוא אמר לנסוע ולא לעשות כלום ורק במקרה שהאוטו יתחיל להתחמם לעשות ראש. מנסיון שלי בעבר, עם רכבים כמו רנו קליאו וסקודה פליסיה, לאחר ראש מנוע הרכב לא מחזיק הרבה זמן וצריך לעשות אוברול. האם כדאי יותר לקנות מנוע מיבוא בלי שפתחו אותו ולא להתעסק עם ראש מנוע ואוברול ברכב זה? תודה.

פורסם

אל תזרוק כסף על שיפוץ ראש. הקורולה 1992 שלי מושבתת אחרי פעמיים ראש שלא הצליחו. אין מנוע (קרבורטור) מייבוא. לשלך (הזרקה) קל להשיג ב 2500-3000 ש"ח.

פורסם

שטויות.

אם הרכב טופל כמו שצריך לא אמורה להיות שום בעיה אחרי ביצוע ראש מנוע .

המנועים של קרולה גומעים 300 ואף 400 אלף בקלות .

פורסם

אצלי הרנו 5 הייתה מטופלת באהבה ואז הלך ראש האוטו החזיק שנה וחצי עם ראש מנוע חדש בלי שום תקלה האוטו נמכר ואני מאמין שהוא עדין נוסע על אותו ראש פשוט זה עינין של טיב עבודה וחלקים ושהשיפוץ יעשה כהלכה אני לא רואה סיבה לבעיות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
אל תזרוק כסף על שיפוץ ראש. הקורולה 1992 שלי מושבתת אחרי פעמיים ראש שלא הצליחו. אין מנוע (קרבורטור) מייבוא. לשלך (הזרקה) קל להשיג ב 2500-3000 ש"ח.

שלום.

אני היתי משבית את המכונאי שתיקן את הרכב ולא את הרכב.

המנועים של הקורולה חד משמעית מצוינים מי שחרה זה לצערי המכונאים שעובדים חפיף אגב לא כולם :shock: .

אין שום בעיה לבצע שיפוץ ראש כמו שצריך והמנוע יעבוד ים של קילומטרים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

במחיר ראש מנוע משופץ יחד עם עבודה, אפשר להביא מנוע יחסית חדש, במיוחד שאני יד 4 ברכב ולא יודע איך התיחסו לרכב לפני. המנוע כרגע במצב תקין, צריכת שמן ודלק נורמליות. המנוע לא מתחמם ומתפקד מצויין, השאלה היא במקרה ויקרה מצב שהמוסכניק שלי צדק ויש רקבון בראש מנוע. לפי דעתי עדיף באותו מחיר להחליף מנוע מלהתחיל להתעסק עם ראש, תמיד אחרי פתיחת המנוע מתגלים דברים חדשים וזה מוסיף לעלות, זה לא מנוע חדש ועבר כבר 230K. אשמח לשמוע דעות מקצועיות בנושא. תודה

• תוכן חדש...