Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב (לילה) טוב חברים .

הגיע הזמן להחליף את המתוקה שלי ( 205 , שנת 96 , 3 דלתות , 1400 ) לחדשה .

הזדמנה לידי פז'ו 307 xt 2000 סמק שנת 2002 . יד 2 עם 63 אלף קילומטרים .

אני מכיר אישית את הבחור שמוכר אותה , ויודע שהרכב , מלבד טיפולים שוטפים לא ביקר במוסך (ביד הזו - שנתיים האחרונות ) .

אני קורא מכאן ומכאן ביקורות על הרכב . אין רכב מושלם , את זה אני יודע , ולדעתי זה גם עניין של מזל ...

אני חייב להדגיש שעוד לא נהגתי עליו , אבל אנהג עליו בימים הקרובים .

מספר שאלות :

מנוע 2000 לעומת 1600 -מה הם ההבדלים בצריכת הדלק ? ( תכלס אני עובד פחות מ 5 ק"מ מהבית , אז לא נראה לי הבדל רציני , אבל בכל זאת אשמח להתייחסות)

האם הרכב "חי" , זאת אומרת לא "מת" :-) , והכוונה שלי היא להרגשה בעת תאוצה ? איך תאוצתו ?

במקרה של "קיק" האם הוא מגיב מהר ?

ביטוח...?מכיוון שעל ה 205 היה לי רק צד ג' (וחובה כמובן)לא הבנתי כלום בביטוח מקיף . האם ישנו הבדל במחיר

בין ביטוח למנוע 1600 למנוע 2000 ?

תודה רבה על המאמצים .

ניר , חבר חדש בפורום

פורסם

מנוע ה-2000 הספציפי הזה חסכוני למדי. אצל אבי הוא מגיע בנסיעה משולבת בערך לצריכה של 1:10-11, וזאת למרות גיר אוט' וגוף במשקל דומה (קסנטיה).

אל תצפה לתאוצות מסמרות שיער. סביר, לא הרבה יותר מזה.

ביטוח מקיף נקבע ע"י פרמטרים של ערך הרכב, מידת היותו גניב, הגנות, גיל הנהג והוותק וכו'. לא מנפח המנוע (לפחות לא באופן ישיר).

פורסם

זה מנוע מוצלח, ולדעתי, לכל מכונית במשקל של ה307 (באיזור 1300 ק"ג, אם אני לא טועה) מגיע מנוע כזה.

לא יכול לעזור לך לגבי התיבה (לי הייתה שני ליטר ידנית). המנוע, בשיוט ביעירוני, מגיע ל1:11.5 בקלות. הוא גם גמיש למדי.

המכונית עצמה נוחה, מרווחת ומהנה בצורה סבירה.

האמינות סבירה, מאחר והרכיבים העיקריים נמצאים בכמויות במכוניות PSA אחרות כבר מספיק זמן, אבל עם חלוף השנים והקילומטרים דברים נוטים לא להחזיק מעמד היטב. דגמי 2002 היו הראשונים בארץ; איכות הייצור שופרה, כך נראה, עם הזמן (שלי הייתה 2002, ועכשיו כבר ב220 אלף קילומטרים, אם כי ממזמן לא אצלי).

אם נסתכל עליה בהקשר של שנת 2002, היא בוודאי תיראה כמו אחת הטובות בקבוצה. היא הייתה אחת מראשונות עידן "המיניוואן", כלומר מכוניות קומפקטיות גבוהות תקרה, כשאחריה באו המגאן, הגולף 5 (ונגזרות הסיאט), הC4, וכן הלאה.

בזמנו, היא מאוד התקרבה למכוניות "מנהלים" מבחינת רמת המחיה שהיא הציעה לנהג והנוסעים.

בסך הכל, זו מכונית טובה למדי ואני מניח שהמחירון שלה נמוך - כך שזו קניה מומלצת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שנת 2002 היא השנה הראשונה של הדגם.

הייתי ממליץ לעלות עוד שנה, בגלל מחלות ילדות וכ'ו, שיש בדרך כלל תמיד בדגמים ראשונים.

מניסיון על המנוע ( C5), אני יכול רק לשבח אותו - מאיץ טוב מאוד, במיוחד שהגיר על מצב ספורט, הגיר והמנוע משתלבים יפה מאוד, חוץ מהקטע הידוע של הA4L.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

הייתי ממליץ לבצע נסיעת מבחן לגבי הרכב ,המנוע חזק,אבל הגיר (החכם) סובל מדפיקות מההעברות ,מידי פעם היבואן מעדכן את התוכנה .

רצוי לבדוק ולשאול את הבעלים אם ומתי בוצע עידכון תוכנה לגיר .

שנת ייצור 2002 ו 2003 סבלו מחבלי לידה בגיר מה שלא קיים בשנתונים מאוחרים יותר .

לפני מס' חודשים היה ניסיון לתביעה ייצוגית של בעלי פיגו' 307 נגד היבואן ,בגלל הגיר ,אבל ביטלו אותה .

פורסם

מנסיוני העגום על רכב זה - מנוע נהדר, אוטו נוח ומפנק, תיבת הילוכים אוט' קטסטרופלית, בעיות חשמל אקראיות (מנורות וכו') ו-5 כוכבים במבחן ריסוק חזית/צד חובבני.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...