Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה - איך אני מודד אינצ'ים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

יש לי תיבה ואני רוצה להפוך אותה לסאב (סאב ביתי, לא לרכב) לא עובד יותר מידיי על איכות וכאלא פשוט צריך לשפר טיפה את העוצמה.

עכשיו, כדי לדעת איזה גודל של אלמנת ליקנות זה רק לפי מדידות של מטר (בס'מ) אז איך מזה אני יכול לדעת כמה אינצ' ליקנות?

תודה לעוזרים, יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

תודה.

אבל לא הבנתי דבר אחד: מדידה של משהו זה X ו Y זאת אורת שאני צריך להכפיל בינייהם (שזה X בריבוע) ואת התוצאה אני ממיר לאינץ'?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אה, הבנתי.

תודה רבה לכולם על העזרה.

יבגני.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה בונה לפי נפח, אז יש לך 3 משתנים- גובה, רוחב, אורך או X, Y, Z או בכל שם אחר שתרצה לקרוא להם.

את התוצאה בס"מ אתה צריך לחלק ב2.54 בחזקת 3.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אם יש לך קליאו ספורט לא צריך הרבה יותר מזה.... :lol:

לבעלי קליאו ספורט יש טלביזיות כל כך קטנות ?:wink:

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...