Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא יונדאי לנטרה 1996 1.6 ידנית עם 140,000 ק"מ.

לרכב היתה בעיה של סדק בסעפת פליטה ובגלל זה היה טיפה רועש. את הסדק מילאו ע"י ריתוך ונהיה שקט יותר.

עכשיו כשאני מרים את מכסה המנוע, מדי פעם נשמע תיקתוק (אני חושב שמהשסתומים). נשמעים כ 2-3 תיקתוקים כל 5 שניות בערך. עם מכסה מנוע מורד לא שומעים.

קניתי את הרכב לפני כמה חודשים והרכב טופל כל הזמן במוסכים מורשים של היבואן (יש קבלות), אז כניראה שמילוא שמן מתאים. אחרי הקנייה החליפו במוסך רצועת טיימינג (כולל מותחנים, מחזירי שמן), רצועות אביזרים ואטם מכסה שסתומים.

טיפול 10 אלף עשיתי לבד והשתמשתי בשמן 15W40 דלקול.

הרכב נוסע טוב וסוחב ואת הרעש לא שומעים, אלא אם פותחים מכסה ומקשיבים. לי הרעש לא מפריע ואין לי בעיה לנסוע ככה העיקר שזה לא עושה נזק.

מה לעשות?

lantra.jpg

פורסם

לא מבין גדול יש רעש מהשסתומים באוטו שמעת חשת ברעשים גש מהר למוסך לבדוק

חשוב מאוד היה לי את זה בעבר וזה גרם לי נזק בכל המנוע מפני שלא ייחסתי לרעשים שונים אלה חשיבות

פורסם
הרכב הוא יונדאי לנטרה 1996 1.6 ידנית עם 140,000 ק"מ.

לרכב היתה בעיה של סדק בסעפת פליטה ובגלל זה היה טיפה רועש. את הסדק מילאו ע"י ריתוך ונהיה שקט יותר.

עכשיו כשאני מרים את מכסה המנוע, מדי פעם נשמע תיקתוק (אני חושב שמהשסתומים). נשמעים כ 2-3 תיקתוקים כל 5 שניות בערך. עם מכסה מנוע מורד לא שומעים.

קניתי את הרכב לפני כמה חודשים והרכב טופל כל הזמן במוסכים מורשים של היבואן (יש קבלות), אז כניראה שמילוא שמן מתאים. אחרי הקנייה החליפו במוסך רצועת טיימינג (כולל מותחנים, מחזירי שמן), רצועות אביזרים ואטם מכסה שסתומים.

טיפול 10 אלף עשיתי לבד והשתמשתי בשמן 15W40 דלקול.

הרכב נוסע טוב וסוחב ואת הרעש לא שומעים, אלא אם פותחים מכסה ומקשיבים. לי הרעש לא מפריע ואין לי בעיה לנסוע ככה העיקר שזה לא עושה נזק.

מה לעשות?

בעבר היה בבעלותי לנטרה שנת 99 , קרה לי גם מקרה כמו שלך,

באתי בלילה לנסוע הביתה מחבר, ואיך שאני מניע את הרכב המנוע השמיע רעש של תקתוקים, שהתגברו עם הלחיצה על הגז,

אחרי כמה שניות כיביתי את הרכב, ולא הזזתי אותו עד למחרת , על הבוקר למחרת הנעתי אותו, הרעש לא חזר, נסעתי למוסך וסיפרתי להם את הסיפור, החליפו לי שמן ומסנן שמן ושמו איזה תוסף למיכל דלק, ועד שמכרתי את הרכב לא שמעתי את הרעש יותר.

עד היום אני מתגעגע לרכב! הרכב נותן כולכך הרבה תמורה למחיר שלו!

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...