Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין מה שאתה כותב בקשר לאופימה

היה לי מצבר של אקסייד, לא הייתי מרוצה ממנו בכלל!

לאנשים שאני מכיר בתחום הראלי יש נסיון מאוד טוב עם האופטימה הצהוב! המצברים האלו מחזיקים שנים על גבי שנים, יש לי חבר שיש לו כזה מעל לעשר שנים(!!!)

כרגע מותקן אצלי אופטימה צהוב שנקנה (באיזושהי קומבינה) אחרי שהאקסייד שבק חיים (חודשיים אחרי גמר האחריות)

מחיר המחירון שהיה לאקסייד היה 1800 ש"ח עד כמה שידוע לי המחיר לאופטימה אמור להיות דומה עד זהה!

אגב המחיר שמקבלים חשמלאי רכב למצברים האלו הוא סביב ה900 ש"ח לפני מע"מ.

בברכה נדב

הי נדב,

היכן ניתן להשיג מצבר כזה?

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגולף דור 4 מותקן מצבר מקורי רטוב ללא טיפול בכלל עם עינית קסם וצינורית איוורור.

ראה הסבר מתוך ספרות היצרן.

אני החלפתי בזמנו את המצבר למצבר רגיל לאחר שהמצבר המקורי סיים את השירות שלו.

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

מצברי אופטימה ניתן להשיג בהרבה מקומות בארץ, היבואן הוא וולקן כפי שניתן לראות בלינק שנתן מרק, הבעייה עם המצברים האלו היא שהם ממש אבל ממש אוברקיל לרכבים פרטיים. הם גם יקרים וכבדים.

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אמנם לא קשור לנושא הדיון, אבל:

לדעתי כדאי גם לכם גם ליצור קשר עם היצרן ישירות, יש לו תודעת שירות גבוהה בהרבה מלדלק מוטורס ומשרד התחבורה יחד, ואני מאמין שידאג לסגור הנושא במהירות.

פורסם

1. פניות ליצרן העלו חרס. מפנים אותנו בחזרה ליבואן... :?

2. פנינו לטלרון. ממתינים ליבוא של ורטה אסיה דיינמיק במידה קטנה בשבועות הקרובים. זהו פיתרון חלקי, כי מדובר במצבר רטוב ולא מצבר AGM. בכל מקרה, עדיין לא ברור לנו היכן מחברים שם, אם בכלל, צינורית.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

יש לי בוש סילבר בתא המטען של האלאן, בהחלט מריחים אותו כשהוא תחת עומס, אם כי קורוזיה היא לא בדיוק בעיה רלוונטית אצלי. אני אגש אליו מחר בבוקר ואנסה למצוא מקום לצינורית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הקורוזיה היא בעיה גם אצלך ועוד איך. גז מימן הוא מהחומרים המאכלים החזקים בטבע! גז מימן מאכל כל מתכת שהוא בא עימה במגע! יש לך מאחור חלקי מתכת בצירי המכסה? בפנסים אחוריים? בגלגל רזרבי? תוסיף לזה את סכנת ההתפוצצות עקב קצר ו/או תאונה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

במקרה לגמרי בחיפוש ב ZAP הגעתי לזה-

http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=2378

המדובר במצבר ג'ל (לא AGM !) המיועד במקור כמצבר התנעה למנוע של יאכטה. הנה האתר של היצרן האמריקאי-

http://www.eastpenn-deka.com/default.aspx?pageid=4

הנה פרטי המצבר-

http://www.eastpenn-deka.com/assets/base/epm0909.pdf

אני לא יודע למה סולן מיבא אותו, יתכן כתגבור למערכות שמע שהוא מוכר או לסקוטרים. בכל מקרה הוא מציג אותו תחת קטגורית "סטריאו לרכב" כ"מצבר רכב".

האם יש כאן בעל מקצוע שיכול לחוות דעה על המצבר?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

יש לשים לב לנתוני הקיבולת וזרם ההתנעה (CCA).

מישהו פעם הסביר לי שמצברי ג'ל מתאימים לאפליקציות בהן המצבר סטטי וטמפ' הסביבה אינן גבוהות (כמו בתא המנוע).

אני לא יודע את ההסבר ואם אכן כך הדבר אבל כדאי לשאול את יצרן המצברים לגבי הסוגיות הנ"ל.

פורסם

מצבר המשמש למירוצים , יכול להיות מותקן בכל זווית ,

אמינות ואיכות לטופ של מוטורספורט,

מידות למיאטה 250X97X156

להנעה: 1150 A

שימוש רגיל: 38 AH

משקל : 12.5 KG

המצבר הספציפי הנ"ל משמש את מכוניות WRC

יובל מלמד

פורסם

לחברים

בZ3 מותקן מצבר רטוב של שנפ 72 אמפר כאשר ישנם שני חורים במכסה המצבר האחד פקק אוטם ומצידו השני צינורית פלסטיק בתצורת האות ר' המתחברת לצינורית ומשם לפינת רצפת המטען דרך גומיית בידוד כאשר הצינור בולט אחריה ב15 סמ

,המצבר המקורי רטוב ומתחבר באותה השיטה

לענין מצברי ג'ל אטומים פנו ליבואן YUASA ישנם מצברים המיועדים לאופנועי ים הגדולים 4 פעימות ,אפשר לברר "בבלקג'ט" רישפון

מצבר זה עמיד בצורה פנומנלית בהתעללות ויברציות קורוזיה (כנל האופטימה הצהוב אצלי מעל 7 שנים אך כבד מאוד)

היבואן עובד גם מיודענו "הפרסי" פנו ליצחק הוא ידע במה מדובר

יגאל

פורסם
מצבר המשמש למירוצים , יכול להיות מותקן בכל זווית ,

אמינות ואיכות לטופ של מוטורספורט,

מידות למיאטה 250X97X156

להנעה: 1150 A

שימוש רגיל: 38 AH

משקל : 12.5 KG

המצבר הספציפי הנ"ל משמש את מכוניות WRC

מהודעתך לא ברור באיזה מצבר מדובר.

האם אתה יכול להעלות תמונה, או מפרט טכני, או להפנות אותי לאתר היצרן? תודה