Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כל כך לא ברור לי למה אנשים לא מסוגלים להבין דבר פשוט מאוד:

אין כזה דבר "רכב הכי טוב".

יש "רכב שהכי טוב בשבילי".

נקודה.

כל אחד מנסה להסביר למה הרכב הכי טוב בשבילו (שזה מקובל) אבל אז מוסיף שאותו רכב הוא הכי טוב (נקודה).

פה הטעות הלוגית נופלת, האגו הגברי נכנס לפעולה, וכל אחד מגן / מתלהם לגבי ההעלבה שהרכב שלו (ובעקבות החיבור הרגשי של גברים לרכבם גם האגו שלו) ספג.

אם למישהו חשוב כח - שיקנה רכב חזק.

אם למישהו חשוב התנהגות - שיקנה רכב מתנהג.

אם שניהם חשובים - שיקנה אחד שנותן את שניהם (מה יותר מה פחות) או שישלם הרבה כסף.

:mm_yeah:

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם למישהו חשוב כח - שיקנה רכב חזק. איביזה ?

אם למישהו חשוב התנהגות - שיקנה רכב מתנהג. קליאו ?

אם שניהם חשובים - שיקנה אחד שנותן את שניהם (מה יותר לאון-4 ? מה פחות לאון-2 ?) או שישלם הרבה כסף WRX ?

התגובה נכתבה כמובן כהלצה "מתנשאת" בסגנונו של "שלי הכי טוב" - jink :-P

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

יותר בכיוון של אמריקאית לכח, מיאטה להתנהגות, ו Evo להרבה כסף :wink:

כולם ביחד - "של jink הכי טוב" :lol:

אני חייב לסייג, אגב, משום שלאחרונה נסעתי באיביזה שהיא קצת יותר מצ'יפ אגזוז ופילטר (עומדת על איזור ה 350 כ"ס),

והיא באמת הדהימה אותי בהאצות הביניים שלה, שהן יותר חזקות משל אופנועי 600 ספורטיביים.

זו לא דוגמה מייצגת והיא נבנתה עם המון כסף וידע, אבל זה אפשרי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש צדק בדבריך אבל אני רכשתי את האיביזה מהיבואן במחיר של 118k אז הקליאו היתה יקרה בהרבה (שנת 2005) - יותר מ50k הפרש. בהפרש כזה אתה יכול לשפר רכב לרמה מדהימה. וכל עוד אתה יכול להראות לחובבי צרפתיות מה האיביזה כן יכולה לעשות (בעיקר ברמזורים- בעיקר את מס' הרישוי האחורי שלך...)

אני אומר דיינו...

אין זה גורע כמובן מהאיכויות הנדירות של הקליאו, רק החוסר של הטורבו עושה לפעמים את כל ההבדל

זה מה שהייתי אומר שהייתי בגיל 18 (גילך הנוכחי, אני מעריך).

כמו שכבר אמרו לך בתגובות הקודמות:

חובב קו ישר (וגם זה אחרי השקעה כספית רבה בשיפורים ובלאי מתגבר) - קנה איביזה.

חובב התנהגות - קנה קליאו.

חובב את שניהם ויש לך הרבה כסף - קנה EVO או STI.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

צריך לדבר עם און שיעשה את מבחן המשופרות...לארגן איזו 106 טורבו +306 טורבו+STI+EVO גודשות+איביזה 250כ"ס ואחת של 350כ"ס+RS2000 טורבו ועוד....היה יותר מעניין מהמבחנים הסטנדרתים האלו:twisted: .

פורסם

אל תשכח קליאו ספורט טורבו.

הבעיה עם מבחן כזה היא שהוא ספציפי למכוניות הנבחנות הרבה יותר מהמבחן שעשו בכתבה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
זה מה שהייתי אומר שהייתי בגיל 18 (גילך הנוכחי, אני מעריך).

כמו שכבר אמרו לך בתגובות הקודמות:

חובב קו ישר (וגם זה אחרי השקעה כספית רבה בשיפורים ובלאי מתגבר) - קנה איביזה.

חובב התנהגות - קנה קליאו.

חובב את שניהם ויש לך הרבה כסף - קנה EVO או STI.

ילד,

לפני שכותבים מבררים, כל מה שאתה צריך לעשות הוא ללחוץ על שם המשתמש שלי ולגלות שאת גיל 18 עברתי מזמן, אז אנא בוא נדייק. וכפי שאני אמרתי קודם בתגובות קודמות- קליאו רכב סבבה והבנתי שנפגעת מדברי (גם אני בגילך הייתי לוקח דברים קשה) אבל אני מעדיף רכב עם טורבו. ובקשר לשיפורים- ב-5k אפשר להוסיף לאיביזה המון (פילטר+דוד+צ'יפ+ספייסרים= 50כ"ס+-) ובקשר לבלאי זה כבר תלוי אצל מי הותקן מה הותקן מה המזל שלך ועוד...

ודבר אחרון- אל תקשיב תמיד למה שכולם אומרים לך, יש לך דעה משלך אמור אותה

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לי כבר היה רכב עם טורבו מבית VAG.

קצת יותר חזק מאיביזה.

אין מה להשוות מבחינת רמת גימור, נוחות ואמינות גרמנית.

אבל חסר משהו, לא יודע איך להגדיר את זה, חסר משהו- משהו שאתה מקבל בקליאו.

אז כל אחד יעשה את הבחירות שלו.

סיכוי גבוהה מאוד שבעתיד אחזור לקבוצת VAG אלא אם יהיה ברשותי מספיק כסף לקנות יפנית מוגדשת.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מסכים איתך 100% - צר לי אם משהו נעלב, האמת לא הייתי מודע לכל הנושא הטעון והכל נאמר בהומור.

איש איש באמונתו יחיה. (חוץ מדייהו לאנוס)

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

התגובות שלך עד כה לא ממש מראות שאתה בוגר. יותר בכיוון מתבגר.

כל הדיון הזה הוא ויכוח שלא יגמר אף פעם. גל ציין זאת הכי טוב. הרי אף אחד לא יודה שעשה רכישה לא נכונה.

כל אחד חייב להגן על הבחירה שביצע.

תודה לאל שלא מדובר על עוד שרשור קורולה או איזה צבע לבחור למאזדה ליסינג שלי...:wink:

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...