Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעת את רוני מקליד את האותיות במקלדת?

זה יכולת שיש לכל בעל מיאטה? אני רוצה גם...

אל תהיה קטנוני :wink:

מעניינת אותי ההשוואה בין הקליאו ל NB, זה צריך להיות FIGHT טוב.

מה שכן - יוצא לי בזמן האחרון לנהוג לא מעט על קליאו ספורט, ובכל פעם שאני חוזר למיאטה אני תוהה לאן נעלם המומנט בסל"ד נמוך... :x

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמעתי את רוני כותב את זה?

בוודאי. בזמן האחרון אני מספר להרבה אנשים שהמיאטה היא הרכב הבא שלי (לא בזמן הקרוב, אמנם).

דווקא לאחר נהיגה ב-NB מפריעים לי יותר מדי דברים, ולכן אני מעדיף את ה-NC, שיש לה גם יותר כוח, גם יותר מרווח, גם אבזור עדיף וגם תא נוסעים משופר משמעותית. רק צריך להקשיח מתלים והאוטו נהדר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה מפריע לך?

לי מפריע ב NC ההגה. למה לא השאירו את אותה תקשורת הגה - נהג?

מסכים איתך שה NC חייבת הקשחה, אצלנו ב"חבר'ה" קוראים להן "ג'יפים" :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תאמין לי שגם המחירון של הדור השני נשחק מאוד.

לפני פחות משנתיים המחירון של הרכב שלי היה 110 ועכשיו הוא 80 (או פחות ? לא יודע), זאת לא שחיקה ?

ירידה של 15% לשנה זה סביר מאוד (סה"כ 28% בשנתיים).

אצלי לעומת זאת, בשנתיים האחרונות הרכב איבד 50%.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כתבתי מה מפריע לי (רק הפוך - כתבתי מה עדיף ב-NC שחסר לי ב-NB)

באשר להגה: אני דווקא לא נתקלתי איתו בשום בעיה, מעבר למרכוז יתר במהירות גבוהה וחדות יתר בהעברות משקל (אני יודע שזה יכול להיות גם יתרון). אני חושב שהבעיה שלך איתו נובעת מהרכות של המתלים, ברגע שזה מסודר עם הקשחה יש לי תחושה שתקשורת ההגה תשתפר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ירידה של 15% לשנה זה סביר מאוד (סה"כ 28% בשנתיים).

אצלי לעומת זאת, בשנתיים האחרונות הרכב איבד 50%.

תן לי לנחש, הרכב שלך שנת 98? הוא פשוט הגיע לאזור ה-7 שנים של לוי יצחק. אחרי 7 שנים הוא מפיל את מחירי הפיז'ו לרצפה, אולי כי הוא נבהל שהן רחוקות מדי מהסיטרואנים המקבילות, שנופלות מהרגע הראשון :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

(עוד) לא נסעתי על NC מסויימת שמוקשחת כראוי (mk3 - רמז, רמז...), אבל מרשמים של כאלו שגם נהגו עליה, עדיין, ההגה "זה לא זה".

כמובן שמדובר בהבדלים מינוריים אם בכלל יורגשו ע"י כל נהג, אבל הם קיימים.

פורסם

אני דווקא חולק על דעתך.

הNC של דן אמודי מרגישה מצויין בכל סעיף וסעיף!

הNC כאשר סטנדרטית לחלוטין, רכה מאוד וחסרת רגש בהגה - יותר מורגש אחרי נסיעה בNB.

כיוון פרונט עושה פלאים לשני המכוניות וראוי איזכור שוב ושוב. כיוון פרונט - השיפור הזול הכי משתלם לשקל!

רוני מה רע (:twisted:) בNB שלי?

חוץ מזה שאי אפשר לעשות איתה זמנים... :lol:

ברשד, תיפטר כבר מהצרפתיה ותזמין NC!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

כמו שציינתי ממזמן, לאחר שיפורים קלים ב NC חוזר הרגש והרכב מרגיש נהדר. רוני נהג בשלי לפי זיכרוני, גם ניצן ואבוחצירא הורשמו מאוד מהשינוי וזה עם הבולמים המקוריים ואחרי איזון פרונט ושינוי צמיגים וגאנטים בלבד.

בקשר לתקו של המיאטה והקליאו, תקו ברור, המיאטה אכן יותר כייפית אבל לקליאו יתרונות פרקטיות, כוח ומהירות.

ה NB לא היתה יוצאת יותר טוב מה NA. הן די דומות בכיף שלהם (חוץ מיתרונות קלים ל NB, דיפרנציאל ובלמים) . דווקא ה NC אם היתה בקבוצת מחיר דומה היתה יכולה להיות מנצחת בשל שיפור משמעותי מה NB (כוח, מרווח, איבזור)

וקונדי, אם אתה כל כך רוצה סיבוב, אולי כדאי שתציע גם סיבוב על שלך ... על יחס מקביל שמעת ;-)

אחלה מבחן.

פורסם

אתם מגזימים, גם בתצורת ה NC הסטנדרטית ההגה לא רע.

אומנם מרגישים שהוא נחות במעט מההגה של NB בנהיגה הרצינית הראשונה, אבל זה ממש לא משהו משמעותי. במיוחד בהתחשב בעובדה שכיוון פרונט כמו של ניב משפר את הקלות דיוק עם ההגה.

עם כבר הבעיה היא הרכות יתר. עם ההגה אתם סתם מגזימים.

Back to the original - NC again.

פורסם

מתי תבינו שהעתיד בדיזל???? :shock:

IBIZA TDI130

וברצינות,גרסאת הדיזל עולה בכמה מונים על גרסת הבנזין (באיביזה) בכל הקשור להתנהגות,זמינות כוח (מומנט אדיר!) ה ג ה (אני רושם בבטחון מלא) ואולי גם בהאצות ביינים כשהרכב במצב סטנדרטי.

מנסיוני כשנה וחצי על קליאו דור I וכשנה על איביזה טורבו02 חד משמעית גרסאת הדיזל עדיפה בכל פרמטר על גרסאת הבנזין.

לראיה מגזין אוטו ומגזינים נחשבים בחו"ל דירגו את גרסאת הTDI של האיביזה מעל גרסאות הבנזין.

אני לא מנסה לדחוף לדיון\ויכוח זה(בו חירבנו על הFR) את הדיזלית אלא רק מנסה "להגן" על שמה הטוב של פנינה זו (חבל שלא מוכרת כ"כ בציבור).

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

כבר רשמתי לך בעבר,

אולי ה FR דיזל טובה יותר בגלל מומנט עדיף או משהו כזה אבל אין שום סיבה שבעולם שההגה שלה יהיה טוב יותר וההתנהגות תיהיה ממש ברמה מעל.

לגבי ההגה - אם כבר הפוך. יותר מומנט = יותר לוחמת הגה.

Back to the original - NC again.

פורסם

בעלי המיאטה NC

אולי תסבירו מה שינה אצלכם את תחושת ההיגוי כשעשיתם כיוון פרונט

מה היו נתוני הקמבר \ קסטר \ TOE במקור ומה עכשיו ??

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...