Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מראלי קרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מהממות, תודה :)

אהבתי במיוחד את התמונה השלישית מהסוף של ה AX בהיגוי יתר, ואת התמונה הראשונה של האיבו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

צמיגי שלג דקיקים לא ממש מחמיאים למראה של המכוניות.

בכל מקרה, תמונות יפות, מה הקשר שלך אליהן ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אחלה תמונות אבל ראלי-קרוס זה לא...לפחות לא במובן האירופי של המילה , או על פי הגדרת ה-FIA.

התמונות שייכות לראלי-קרוס אמריקאי שהוא שילוב בין אוטו-טסט לראלי-ספרינט , מכונית אחת על השביל בכל פעם ונגד השעון.

ברכב יש גם נהג וגם נווט.

ראלי -קרוס אמיתי הוא במסלול סגור שמורכב על פי חוקי ה-FIA מעפר - 70 אחוז ואספלט 30 אחוז (בדרך כלל ישורת הזינוק) .

המרוץ משתתפות 6-8 מכוניות למקצה קצר של 4-6 הקפות .

מדובר במכוניות שבבסיסן הן ראלי אבל מעבר לכך משופרות להפליא ומגיעות לכ-700 כ"ס והנעה כפולה.

בעבר היה ראלי-קרוס (יותר נכון ההגדרה היא אוטו-קרוס) באשקלון וותיקיו מאכלסים את הפורום הזה כמו גם את נהגי הראלי בארץ ואני מדבר על מישל גדז' שזכה באליפות וגם דני לוי , אהוד לביא , ניר בן-ארי שמתחרה כיום בראלי-רייד , רמי לימון שכיום נמצא במועדון מרוצי ישראל ויסלחו לי מי ששכחתי אותו עקב השעה והגיל...

בשרשור הזה תמצא קצת יותר עניין לדעתי -

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=114263

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...