Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך להודעתי הקודמת בנושא "מתקין על למגבר נדיר".

קודם כל תודה לכל החברה שעזרו לי ולכל מנהלי הפורום שהציעו וייעצו.

בסוף אני מתקין את המגבר ב- class A בבני ברק. ששם התרשמתי מאוד מעבודות שעשו לכמה מחברים שלי, וכמו כן ניגשתי לשם והתרשמתי מאופי ההסבר והעזרה והיעוץ שסיפקו לי.

המצחיק שחשבתי שאוכל להפיק מהמגבר 100% בחוט חשמל טוב ומצבר נוסף ובמה שיש לי מכלים באוטו כמו פוקל K2P ופאנל 9855

אבל המגבר הזה בשביל שיעבוד בווליום גבוהה ובשביל להפיק ממנו קרוב ל- 90% חייב להכין לו תשתית חשמל באוטו רצינית שאפילו לא ידעתי שיש דבר כזה קיים או שצריך לעשות דבר כזה בכלל. והפוקל K2P (לא מתאים) למגבר הזה וגם הפאנל שהוא פחות משמעותי ויכול לחכות עוד כמה חודשים לשדרוג.

בינתיים אני מחכה עם זה עוד חודש עד שאוכל לארגן את העלות של הפרוייקט הזה .

אז חברה אני מפסיק בדיבורים אחרי הודעה זו ואני מקווה שנראה אותכם באחד המפגשים כמה שיותר קרוב.

תודה לכולכם שוב. ונתראה בקרוב.

***הודעתך נערכה, אל תפרסם את מוצרייך ע"ג הפורום בשביל זה קיים לוח, נא הקפד בבחירת כותרת להבא.***

פורסם

לא קצת יקר?

אני לא מאמין בחיזוקים וליפופים

נראה לי דיי יקר בשביל חיזוק אלטרנטור וחיבור מצבר

חשמלאי רכב רגיל ולא "מתקין" יעשה זאת פחות

לי נראה שאתה משלם על פלצנות גם

תתקשר לחשמלאי רכב ותשאל אם הוא יכול לעשות לך את העבודה

ואגב אתה מוזמן להתקשר לחנויות חלפים ולשאול כמה עולה אלטרנטור חזק מראש ולא מחוזק 048200391 יורופ- משומש

048553843 יונס-חדש

פורסם

לא רק שזה לא קצת יקר זאת גניבה לאור היום.

5,500 ש"ח לשדרוג מערכת החשמל? אלטרנטור חזק (מאוד) + חיווט + מצבר איכותי (להלן אופטימה) לא יגיעו אפילו לחצי מהמחיר שקיבלת.

בושה וחרפה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה?

4X100 = 400

2X300 = 600

סה"כ בשימוש נומינלי ב 4 אום , המגבר יוציא בסביבות ה 1000 וואט.

נעשה לרגע חישוב מאוד גס של אמפרים [ללא התנגדויות כבלים\מגברים\מצבר וכו']

1000/14.4= בערך 70 אמפר

וזה לפני הנצילות של המגבר

נניח שהמגבר נציל ב 60 אחוז [שזה מאוד מאוד נמוך , בהגזמה כמובן] ב 4 אום לכל הערוצים

זה יוצא לנו 110 אמפר למגבר. נניח שהמגבר נציל 80 אחוז והצריכת אמפרז' שלו יורדת ל 87 אמפר , וגם זה בפעילות עומד בלבד!

אם אתה מתכוון להשתמש במגבר הזה בלבד במערכת , אני לא רואה צורך בשדרוג כל כך רציני של מערכת החשמל מלבד מצבר, ואולי אלטרנטור טיפה יותר חזק.

אין סיבה להוציא 5500 שקל על כזה דבר.

jmtc

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלטרנטור חדש יעלה מקסימום 2500 שקל.

מצבר אופטימה אפשר לאתר במחיר של 1300 שקל ליחידה של 55A (הכי חזק שיש בארץ)

חיווט יעלה מקסימום 1000 שקל כולל חיבורים ומפצלים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי , שאתה אומר 55 אמפר , אתה מתכוון לדגם D34 ?

אם כן , זה הדגם הכי חזק שיש לאופטימה להציע , עם פריקה עמוקה של 870 אמפר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז לפי החשבון: 2500+1300+1000=4800 , תוסיף לזה התקנה של מגבר יוצא משהו בסגנון של 5500 אבל זה בתנאי שהמוצרים הם אלה שאמרת מוצרים יותר זולים כבר הייתי חושב על זה אחרת

פורסם

יש דגם של 75A. אבל לא מביאים אותו לארץ

ולדני.

המחירים שלי הם ממוצעים.

אני אפשר לקנות אופטימה גם ב 1100 שקל וגם ב1800 שקל.

לגבי אלטרנטור. אני לא יודע בדיוק איזה הוא צריך. אבל זה יכול לצאת גם 1800 שקל! תלוי בסוג. בגודל. ובעבודה.

וחיווט. מחיר של 0G איכותי יעלה לו בין 30-60 שקל למטר (הוא צריך מקסימום 7 מטר) ראשים למצברים עוד כ 200-500 שקל. לפי מה שהוא בוחר.

ולכן יש מקום להרבה משחק!

צריך עוד הרבה מידע כדיי לדעת עם המחיר הגיוני.

אגב עם הם מדברים על חיזוק הקיים. המחיר הוא כ 1000 שקל לחיזוק. אני דברתי על אחד חדש!

ואופטימה הוא מצבר ג'ל.

תברר לעומק על מה הם מדברים. איזה מוצרים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

4800 זה בלי התקנה עם התקנה זה בטח יוצא המחיר שקיבלת שבמקום כמו A CLASS זה מחיר בסדר, מה שחשוב פה זה אם קיבלת שם אלטרנטור חדש של משהו כמו 150 אמפר ומעלה, זה בדיוק המחיר שאני שאלתי לגבי אלטרנטור חדש לחלוטין, ואם זה מצבר אופטימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...