Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיוויק TYPE-R החדשה, מתי בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב שהבעיה שלכם היא רק המחיר?

וכל מה שאתם מזכרים, כאשר מדברים על CTR, זה רק המחיר?

מה אם קצת אובייקטיביות?

למה לדבר על מחיר כעלו זה בעיה של הרכב, או יצרן. ולפסול את הרכב רק בגלל זה.

סיוויק פשוט יותר טובה מגולף. מכל הבחינות.

זה די ברור כאשר מסתכלים על המפרט, ועל תכנון של הרכב.

זוכרים את הדיון על רכב ספורט/ ספורטיבי וכל השטויות, אז הנה לכם דוגמה.

רכב ספורט (CTR) לספורטיבי (GTI)

בדגם הסטנדרטי של סיוויק ביפן, אין אפילו חלונות חשמל, מזגן ושאר הפינוקים של רכבים

ספורטיביים. הרכב מכוון ובנוי לנהיגה ספורטיבית .

רגע, אם המחיר לא בעיה, אז לא עדיף איזה "911", או משהו כזה. אפילו אתה בטח לא תצטרך להתחבט בשאלה אם "ספורט" או סתם "ספורטיבי".
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2 תחושות? את מי זה מעניין באולם הספורט. רכב ספורט נמדד בביצועים קודם כל.

3 ההבדלים הם,(כמו שאמרתי) מטרה של הרכב. לסיוויק החליפו רוב הפלסטיקים לקרבון, הורידו 50 קילו מהתוספות שונות.

יצרן בבירור רצה ליצר רכב ספורט. בלי פינוקים מיוחדים ומיותרים. נהיגה נטו. להבדל מגולף, שזה גולף רגילה עם מנוע חזק.

4 רכב ספורט נמדד בביצועים קודם כל.

5 הקשר הוא ,שאני לא סתם זורק דברים, אני מכיר את הדגם ויכול לעמוד מאחורי כל מה שאני אומר.

8 תריץ חיפוש לכל מה שקשור לסיוויק ואתה תראה.

כמו שאמרו שסיוויק גנבו את הידת בדלת מאלפה, והתברר שזה היה להפך

כמו שדיברו על יפנים שלא יודעו לעצב את סיוויק החדשה , ושתקו מהר ברגע שחידשתי להם שעצוב הוא של מעצב איטלקי מוכר.

כאשר מדברים על "הספיריט" של GTI ושכל כך מתגעגעים לזה, והנה יוצא CTR שמחזירה את התחושה שאתה כל כך אוהב ,וכל מה שמעניין אותם זה מחיר והעצוב.

כמו שתמיד אמרו, יפנים מיצרים רכבים אפורים. וסוף סוף יצאה סיוויק צעקנית וצבעונית, צוחקים על זה שזה חללית.

כדי לא להמשיך סתם להתווכח אל דברים שלא קשורים לדיון, בוא נשמע גם אחרים

Omnia mea mecum porto

פורסם
רגע, אם המחיר לא בעיה, אז לא עדיף איזה "911", או משהו כזה. אפילו אתה בטח לא תצטרך להתחבט בשאלה אם "ספורט" או סתם "ספורטיבי".

לא הבנת על מה מדברים.

הכוונה היא, שזה לא בעיה שלה רכב שהיבואן שם מחיר כזה.

כי תמיד ,כאשר אומרים על מחיר, תמיד בא מישהו ואומר" שבמחיר הזה עדיך זה, או זה."

לא, לא עדיף. כי זה לא מתחרה של 911 זה. זה שלרכב מחיר גבוה לא אומר שצריך לפסול אותו. על תקנה זה דבר אחד, על תשוויץ זה דבר אחר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

2. בעולם הספורט (לא באולם) תחושות הן בעלות חשיבות לא פחותה מביצועים. זה גם, במקרים רבים, מה שמבדיל בין מכונית ספורטיבית למכונית ספורט. קח לדוגמא גולף GTI מול הונדה S2000. האחת ספורטיבית, השנייה מכונית ספורט טהורה. על המסלול? תחושה שלי - אין עדיפות מוחצת לאף אחת. אותה השוואה בין קליאו ספורט למאזדה מיאטה, נניח.

3. ואו, קרבון. מילת קסם פשוט. אז בגלל זה הסיוויק היא מכונית ספורט. בגלל הקרבון. אתה באמת ובתמים חושב שהגולף GTI החדשה היא "גולף רגילה עם מנוע חזק"? יש לך מושג כמה שינויים עשו בה? נראה לך שזה רק לדחוף פנימה מנוע?

5. אתה מכיר את ה-CTR הקודמת, שלהזכירך הושוותה מול קליאו ספורט וספורטיביות אחרות. לא שאני יודע איך ההיכרות שלך עם הדגם הקודם עוזרת לך לעמוד מאחורי הדברים הלא נכונים שאתה אומר כאן.

8. תריץ אתה. אני לא צריך לספק לך דוגמאות, להפך. ותרשה לי - ואו, אלפא רומיאו גנבו רעיון מהונדה, בושה, באמת בושה. ומי שאמר שהסיוויק החדשה לא מעוצבת - זו דעתו. דעתי היא הפוכה, אז מה?

אני מאוד שמח אם ה-CTR מחזירה את התחושות והרוח של המכוניות הספורטיביות הטובות, כמו שהגולף עושה במידת מה, כמו שהקליאו ספורט עשתה. ולמרות זאת, המחיר הוא פקטור שצריך להתייחס אליו, כמו בכל רכישה. העיצוב גם - ובמקרה הזה, רק טיפשים צוחקים על העיצוב של הסיוויק. אבל זו דעתנו, לא? כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו. הנה, עובדה, אתה חושב דברים שהם פשוט לא נכונים. רואה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

2 תחושות? את מי זה מעניין באולם הספורט. רכב ספורט נמדד בביצועים קודם כל.

3 ההבדלים הם,(כמו שאמרתי) מטרה של הרכב. לסיוויק החליפו רוב הפלסטיקים לקרבון, הורידו 50 קילו מהתוספות שונות.

יצרן בבירור רצה ליצר רכב ספורט. בלי פינוקים מיוחדים ומיותרים. נהיגה נטו. להבדל מגולף, שזה גולף רגילה עם מנוע חזק.

4 רכב ספורט נמדד בביצועים קודם כל.

5 הקשר הוא ,שאני לא סתם זורק דברים, אני מכיר את הדגם ויכול לעמוד מאחורי כל מה שאני אומר.

8 תריץ חיפוש לכל מה שקשור לסיוויק ואתה תראה.

כמו שאמרו שסיוויק גנבו את הידת בדלת מאלפה, והתברר שזה היה להפך

כמו שדיברו על יפנים שלא יודעו לעצב את סיוויק החדשה , ושתקו מהר ברגע שחידשתי להם שעצוב הוא של מעצב איטלקי מוכר.

כאשר מדברים על "הספיריט" של GTI ושכל כך מתגעגעים לזה, והנה יוצא CTR שמחזירה את התחושה שאתה כל כך אוהב ,וכל מה שמעניין אותם זה מחיר והעצוב.

כמו שתמיד אמרו, יפנים מיצרים רכבים אפורים. וסוף סוף יצאה סיוויק צעקנית וצבעונית, צוחקים על זה שזה חללית.

כדי לא להמשיך סתם להתווכח אל דברים שלא קשורים לדיון, בוא נשמע גם אחרים

אז לרגע הזה חיכית עם הטיעונים שלך? נו באמת. כזו שטיפת מוח לא שמעתי מאז ימי אאא1, אודי והאימפרזה (ומאוחר יותר החבר shanper).

קודם כל, לגבי תחושות. תחושה היא הסיבה המרכזית שקונים רכב ספורט. לא "ביצועים". ואם כבר דיברנו על "ביצועים" (המרכאות עקב ההתייחסות המגוחכת שלך לקו ישר), הCTR החדשה לא חזקה או מהירה יותר בקו ישר מהאסטרה VXR או המאזדה 3 MPS. שתיהן חזקות משמעותית (40 ו65 כ"ס יותר, בהתאמה).

אם הפרמטר שלך הוא זמן הקפה, הרי שגם זה לא מחזיק כאן - אודי S3, או אפילו 3.2 קוואטרו, כנראה תעשה זמנים טובים יותר סביב מסלול. כנ"ל ב.מ.וו 130i או הפוקוס ST.

אז מה בסופו של דבר קובע כמה אוטו הוא "ספורטיבי"? רק התחושות. שאחרת, 205 GTI 1.9 פחות ספורטיבית ממרצדס S500, וזה נשמע מגוחך אפילו בשבילך, נכון?

דרך אגב, לגבי 0-100 - אני מוכן להתערב עכשיו, עם הראשון שקונה CTR, שאני עם GTI עם DSG וlaunch control שוחט אותו בדרך ל100, שוב ושוב. מה לעשות? יש מה שקורה במציאות, ויש מה שקורה בנתוני היצרן. וGTI עם DSG עושה את העבודה טוב יותר מכמעט כל hot hatch אחרת.

דוגמא טובה לזה הייתה הקליאו ספורט מול הWRX - על הנייר, אין מה להשוות בכלל. אבל בחיים האמיתיים, הן היו די קרובות - והפער נמדד בכמה בעל האימפרזה היה מוכן להתעלל בתמסורת.

הפואנטה היא, שאל תאמין לכל מה שמספרים לך.

קרבון בסיוויק? אולי "אפקט קרבון" בסגנון מה שיש בתוך האיבו 9...

לגבי סעיף 4 שלך, שרכב ספורט נמדד בביצועים, אז כאמור, הראיה שלך מעט סותרת את המציאות, כפי שכבר כתבתי למעלה.

עכשיו, לגבי הGTI, בוא לא נשכח שגולף הוציאו את הGTI עוד בתקופה שהונדה הייתה מפורסמת בעיקר בדו גלגליים, הרבה לפני שהם נהפכו לחברת מכוניות פרופר.

לגבי זה:

למה אתה חושב שלא ניתן להבין את ההבדלים במפרטים ? למה אתה חושב שלגולף עם הספק עדיף משמעותי וגיר הDSG

שלה ,לא יותר מהירה בבדיקה מ0 ל100

בגלל שגולף טובה יותר?

הרי,זה לא סתם נתונים, זה מה שקורה בפועל. רכב בממדים זהים, 30 כ"ס יותר, גיר מהיר, מומנט יותר גדול ועדיין 6.6 למאה.

אני רואה רכבים האלו כרכבי ספורט (בגדול) לא מעניין אותי מחיר,תחושות של אחרים ומה הם חושבים על היופי.

רכבי ספורט מודדים לפי הביצועים .

אני לא נהגתי על הרכב, אבל אני עם הדגם הזה משנת 2005 . אפשר להגיד שאני מכיר כל בורג ברכב הזה (בלי להגזים)

מבחן הזה הוא רק אחד מרבים שראיתי לctr החדשה.

אתה באמת חי בסרט. הגולף בעלת אותו הספק בדיוק כמו של הסיוויק (200 כ"ס), ובערך אותו משקל. למאה היא עושה 6.9, לא 6.6, אבל כמו שאמרתי, בדוק את זה במציאות, לא על נתוני יצרן. בכל מצב, GTI עם DSG תביס CTR. כמו שאמרתי, אני אהיה מוכן לבדוק את זה גם עם הCTR הישנה (שלך).

כנראה שאתה נהג של קו ישר, וקו ישר בלבד. "התחושות" עליהן אתה מדבר הן מרכיב מאוד חשוב מהיכולת לנהוג במכונית מהר בכבישים אמיתיים, לא על איילון.

פשוט תכיר במציאות. אין שום דבר ספורטיבי במיוחד בסיוויק. הגרסה הרגילה רק נראית ספורטיבית ושמה את עצמה ללעג ברוב מבחני העיתונות. הCTR, באופן אירוני, ספורטיבית דווקא בגלל תחושות ולא בגלל ביצועי קו ישר, בהם היא נחותה מהמתחרות.

זהו.

לגבי האוקטביה, חזרתי מנסיעה היום. אם ראיתם S2000 שחורה רודפת אחרי סטיישן כחולה על איילון - זה אנחנו :mm_yeah:

המסקנה היא, שבעוד והDNA של הGTI ברור למדי, היא פשוט "הושרתה במים" - הכל גדול יותר ורך יותר. בהשוואה למשפחתית? היא מדהימה ותמורה מעולה לכסף (188K!). אבל אין לה את החדות והמיידיות של הGTI, היא מרגישה גדולה יותר וכבדה יותר (מה שאכן נכון) ומעט עצלה יותר (עוד כמעט 100 ק"ג עושים את שלהם). כשיושבים בפנים, גם מבינים למה GTI עולה יותר, לפחות מבחינת תא הנוסעים. מצד שני, היא מרווחת ולטעמי, בסטיישן, היא פשוט נראית מדהים.

ואגב, אחרי הנסיון שלי הנרחב שלי עם הDSG על אותה יחידת כוח בGTI של מיודענו Pavi, אין לי ספק שאני רוצה אחת כזו. אני אוהב גיר ידני, אני יודע לתפעל גיר ידני מצויין, אבל DSG עושה את העבודה טוב יותר. לא רק בפקקים, זה בונוס - אני מדבר על נהיגה חזקה. רגל שמאל שלך יכולה להיות שתולה במדרס, אתה יכול לבלום כמה חזק שתרצה בלי לשנות את הלחץ על הברקס אפילו בגרם, וכל בעיה נפתרת ב"קליק", או מקסימום, "קליק קליק".

בחזרה לאוקטביה. ובכן, הייתי מאוד רוצה לרצות אותה, בעיקר מההיבט הכלכלי (זולה ב30K וקבוצה 5 לעומת 6) אבל גם בגלל הייחוד - כן, אני מודע לכך שיש הרבה נשים מבוגרות שפעילות הספורט היחידה שלהן היא לרכל ונוהגות בGTI וזה מפריע לי בדיוק כמו שזה אמור להפריע לי - אבל אין לה את הedge. מה שנקרא, תודה-סליחה-שלום. ולמרות שזו "לא מכונית ספורט" ו"תחושות לא מעניינות" ו"הCTR יותר מהירה", אני מאוד נוטה לכיוון GTI-חמשדלתות-לבנה-DSG מהמשלוח שעתיד להגיע.

תודה על ההקשבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

3 אתה יודע יפה מאוד שהתכוונתי להורדת משקל כוללת. ולא מאיזה חומרים.

8 אין לי בעיה עם דעות של אחרים בכלל. אבל תשים לב איך הם משתנות מהר.

לגבי המחיר . ישראל היא לא דוגמה. אי אפשר להשוות רכבים לפי מחירון בארץ. כמו כן, להגיד שרכב לא שווה בגלל המחיר שלו, אם זה יש לי בעיה.

טוב אולי חלק מהדברים היו הכללות מצדי, אבל בגדול זו התחושה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

ל roee

לא צריך להתבלבל ביני לבין חברים ילדים שאתה מסתובב איתם.

ברגע שתתחיל לדבר מניסיון ולא מהתחושות, אולי יהיה שווה להגיב לכל מה שרשמת.

למה נהגת על CTR ? לפחות תראה את המבחנים על המסלול לפני שאתה מדבר.

קו ישר, זה אחד מהדברים החשובים כאשר מודדים את הביצועים של הרכב. אבל לא יחיד.זה די ברור.

בקרוב אתה תראה סרטונים ראשונים מהמסלולים שונים עם CTR החדשה. ותרה, שגם שם יש לה מה להציע.

אני אמרתי את זה לא פעם אחד ,DSG -זה דבר רע. אני לא מבין למה אתה כל כך מתלהב מהגיר הזה.

הרי זה טיפשי ,לשפר את הזמן של העברת ההילוכים מצד אחד, ומצד שני לגזור מהמנוע עד10% מההספק.

אבל לא על זה מדובר.

לגבי המציאות, עד עכשיו כל הדגמים של CTR היו יותר מהירים מהנתון יצרן. EK9 עם מנוע 1.6 עשתה 5.7 ל100

אבל היא גם שקלה פחות מסיוויק רגילה. כמה עשה GTI מהשנים 99-00? על תגיד.

אתה סתם זורק דברים באוויר וגורר אותי לשם.

סיוויק טייפ אר תמיד הייתה ויהיה רכב ספורט לכל דבר. ולא משפחתית עם מנוע חזק. וזה ההבדל בינה לאחרים.

לגבי הספק של גולף, התבלבלתי עם דגם ה30 שזה 230 כ"ס

על הדגם 200 בכלל אין מה לדבר.7 שניות ל100 עם גיר DSG

Omnia mea mecum porto

פורסם

גודפלאש - אתה שם לב כמה שטוף מח אתה? עזוב את זה שאתה מחרבן כאן שטויות בקצב, אתה לא מוכן לשמוע משהו אחר, זה כמו לנסות להחזיר את הרב כדורי בשאלה.

רכב ספורט הוא רכב שאמור לספק את הלב, תאמין או לא, קו ישר הוא נתון פחות חשוב מאחיזה והתנהגות, להבדיל מ"ספורטיביות" שנמצאות על הכביש הציבורי, שהרבה יותר קל לבחון בו 0-100. רכבי ספורט הם רכבים שנועדו למסלול.

באותה מידה אני יכול להגיד שפרארי אנזו עונה טוב יותר על קטגורית "ספורט" מהויירון, למרות שהשנייה תשאיר לה אבק בקו ישר.

להתעלם מהתמחור זה דבר לא הגיוני, בתור בנאדם שחי בארץ - אני יכול להגיד למישהו שלא שווה לו לקנות רכב X אפילו שהוא מעט טוב יותר רק מהסיבה שהוא עולה 40 אלף שקל יותר! אם אתה לא מבין את זה - אני לא יודע מה להגיד לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ל roee

לא צריך להתבלבל ביני לבין חברים ילדים שאתה מסתובב איתם.

ברגע שתתחיל לדבר מניסיון ולא מהתחושות, אולי יהיה שווה להגיב לכל מה שרשמת.

למה נהגת על CTR ? לפחות תראה את המבחנים על המסלול לפני שאתה מדבר.

אותם "חברים ילדים שאתה מסתובב איתם" הם הבעלים של אוטו מסויים שהכי קרוב שתגיע אליו הוא בסמלון שלך.

קו ישר, זה אחד מהדברים החשובים כאשר מודדים את הביצועים של הרכב. אבל לא יחיד.זה די ברור.

לא נשמע שזה ברור כלכך לך, עם שטויות כמו " תחושות? את מי זה מעניין באולם הספורט. רכב ספורט נמדד בביצועים קודם כל. "

אם כבר, רק שתבין שהGTI תקרע, תשחט ותשמיד את הCTR שלך בכל מבחן של האצת ביניים. גם האוקטביה RS. בכל גלגול in-gear אתה תראה רק את האגזוז. אפס למאה זה טוב ויפה (וגם את זה הGTI-DSG תעשה טוב יותר, כאמור) אבל בחיים האמיתיים אין לך סיכוי. יותר מזה, היום היה שיעור מאלף, כשבעל הS2000 (החבר הילד שאני מסתובב איתו) היה צריך להחזיק את המנוע ב7000 סל"ד בשביל להצמד לאוקטביה (עם 200 ק"ג יותר ו40 כ"ס פחות) בתוך תנועה.

בקרוב אתה תראה סרטונים ראשונים מהמסלולים שונים עם CTR החדשה. ותרה, שגם שם יש לה מה להציע.

לא אמרתי שאין לה, אבל הקביעה ש"כולם יודעים שהונדה זה ספורטיבי ופולקסווגן לא" גרמה לי לגחך.

אני אמרתי את זה לא פעם אחד ,DSG -זה דבר רע. אני לא מבין למה אתה כל כך מתלהב מהגיר הזה.

הרי זה טיפשי ,לשפר את הזמן של העברת ההילוכים מצד אחד, ומצד שני לגזור מהמנוע עד10% מההספק.

אבל לא על זה מדובר.

איך בדיוק הDSG, שזו תיבה ידנית לכל דבר - פשוט עם הפעלת מחשב - גוזלת כוח מהמנוע? ואם היא גוזלת כוח, למה מכוניות המצויידות בה משיגות נתוני ביצועים טובים יותר וגם צריכת דלק עדיפה? :roll:

לגבי המציאות, עד עכשיו כל הדגמים של CTR היו יותר מהירים מהנתון יצרן. EK9 עם מנוע 1.6 עשתה 5.7 ל100

אבל היא גם שקלה פחות מסיוויק רגילה. כמה עשה GTI מהשנים 99-00? על תגיד.

שוב, הנתונים האלו לא אומרים כלום. לך תראה איזה נתונים מודדים העיתונים האמריקאים - מדדו 3.9 שניות לפורשה 911 קאררה S, והזמן של היצרן היה 4.5 (סתם כדוגמא בוטה). מה גם שמדידות 0-100 נעשות ע"פ תקן, שמכתיב את משקל הרכב הנוסף (דלק, נוסעים).

אתה סתם זורק דברים באוויר וגורר אותי לשם.

את הבור אתה חפרת, ובאדיבותך אפילו נכנסת אליו. אני רק מכסה.

סיוויק טייפ אר תמיד הייתה ויהיה רכב ספורט לכל דבר. ולא משפחתית עם מנוע חזק. וזה ההבדל בינה לאחרים.

מה ההבדל הזה? איפה הוא מתבטא? כי לפי העיתונות, הCTR הקודמת הייתה בעלת הגה מנותק ושלדה מתה, עם מנוע ללא מומנט וגיר נהדר. אני לא זוכר (ואולי אני טועה) מבחן בו היא ניצחה, ואם זה לא מספיק, נקודת המשיכה הטובה ביותר שלה בחו"ל הייתה (ועודנה, בדגם החדש) המחיר. היא פשוט זולה. זולה ב15% או יותר מהGTI, עולה לא הרבה יותר ממיני קופר S וקליאו ספורט.

לגבי הספק של גולף, התבלבלתי עם דגם ה30 שזה 230 כ"ס

על הדגם 200 בכלל אין מה לדבר.7 שניות ל100 עם גיר DSG

כאמור, נתוני יצרן לעומת המציאות. אני מציע לך לבדוק בעצמך, התוצאות עשויות לפקוח לך את העיניים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
roee, אתה הולך לנהוג במאזדה3ליסינג לנצח. פייס איט.

wishful thinking to the max, חבר.

פורסם

ואגב, אחרי הנסיון שלי הנרחב שלי עם הDSG על אותה יחידת כוח בGTI של מיודענו Pavi, אין לי ספק שאני רוצה אחת כזו. אני אוהב גיר ידני, אני יודע לתפעל גיר ידני מצויין, אבל DSG עושה את העבודה טוב יותר. לא רק בפקקים, זה בונוס - אני מדבר על נהיגה חזקה. רגל שמאל שלך יכולה להיות שתולה במדרס, אתה יכול לבלום כמה חזק שתרצה בלי לשנות את הלחץ על הברקס אפילו בגרם, וכל בעיה נפתרת ב"קליק", או מקסימום, "קליק קליק".

roee, חבל על הזמן להתווכח עם מי שטוען ש-" תחושות? את מי זה מעניין באולם הספורט. רכב ספורט נמדד בביצועים קודם כל"

זה כמו להסביר לשמרן בתול למה סקס לפני הנישואים זה אחלה.

אני הייתי מציע לך לשקול שוב את עניין ה-DSG. יש לי כמה מאות ק"מ עם התיבה ולמרות שאי אפשר להתווכח עם השימושיות המדהימה שלה והיעילות הבלתי תיאמן (היא פשוט מצויינת גם בידני וגם באוטומט וזה שלא צריך לבחור בין המצבים מראש - גאוני!) היא הופכת את הנהיגה ל... איך לאמר... פשוטה מדי. קלה מדי.

לטעמי, מוציאה חלק מהעוקץ של מכונית ספורטיבית.

זה נכון, היא טובה יותר אבסולוטית מכל נהג שאני מכיר, אבל בכל זאת, אני בכל זאת אוהב יותר לנסות לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הגעתי למסקנה שעם הצורה שאני אוהב לנהוג - הרבה חזק על הברקס ולשמור את המנוע בסל"ד אידיאלי במקום לנהוג "על המומנט" - DSG הרבה יותר כיפי. כמו שאמרת בעצמך פעם, כמו כל תיבה אוטומטית, זה מאפשר לך לשמור על עצמך יציב בבלימות חזקות.

כן, פחות אתגר, ואיפשהו הייתי מעדיף שהאופציה הזו לא הייתה מוצעת מלכתחילה ;)

זכור לי מבחן של EVO לF430 בו הם כתבו על כך שאמנם תיבה רובוטית זה לכאורה חילול הקודש, אבל זה גם מאפשר מיצוי מימדים אחרים של הנהיגה. פשוט חוויה אחרת.

מאחר ואין GTI ידנית להדגמה, חלק מהמבחן שלי לvRS היום היה עד כמה אני נהנה עם תיבה ידנית (זהה לGTI) בנהיגה לא-מנהלתית. התשובה היא שDSG פשוט עושה את זה כלכך, כלכך יותר כיפי. קליק-קליק.

פורסם

ואגב, מר Godflash, בדיוק מצאתי מבחן לCTR החדשה (בAutocar). שים לב:

1. המשקל שלה הוא 1338 ק"ג. יותר מGTI שלוש דלתות ידנית (1327 ק"ג שם, אם אני לא טועה).

2. הם מדדו לה 7.4 שניות למאה (על רטוב, אמנם), ואמרו שהזמן של הונדה - 6.6 - מרגיש כמו בלוף.

3. הם אמרו שלמעט בקצה העליון של הסל"ד, היא לא מרגישה מהירה במיוחד.

4. כמובן שבהאצות ביניים היא מושמדת על ידי כל יריבה מוגדשת, כמו למשל הפוקוס ST

5. הסיכום:

On the right road, when you’re in the mood, there’s much to like about the latest Civic Type R. Once you’re rowing through the gears and listening to that remarkable engine, you’d forgive it a lot. But this is still a disappointing car overall, with a chassis that is exposed by the retrograde rear suspension. Like the manic Astra VXR, the Type R will have its fans, but we aren’t among them
.

די גרוע, בשביל מכונית "ספורט".

הנה הלינק:

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/RoadTestsHistory/Honda-Civic-2.0-i-VTEC-Type-R/223991/

פורסם
הגעתי למסקנה שעם הצורה שאני אוהב לנהוג - הרבה חזק על הברקס ולשמור את המנוע בסל"ד אידיאלי במקום לנהוג "על המומנט" - DSG הרבה יותר כיפי. כמו שאמרת בעצמך פעם, כמו כל תיבה אוטומטית, זה מאפשר לך לשמור על עצמך יציב בבלימות חזקות.

בהתחשב בעקומת המומנט של מנוע ה-GTI, לשמור על סל"ד אידיאלי זה קל.

אין לי טיעון אבסולוטי נגד ה-DSG, אני רק מציין שאולי שווה לשקול תיבה ידנית משיקולי אתגר וטעם אישי גרידא. עם זאת, כל פעם שאני צריך לנהוג מרחקים עם המשפחה אני מלאים TFSI עם DSG. זה נוח, זה קל וזה דוהר כמו קטר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...