Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רטיבות בשטיח נהג - 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרשום בכותרת, ישנה רטיבות בשטיח הנהג (306 XT).

אין איבוד נוזלים ברכב, וגם זה בעיקר בימים גשומים ואפורים ככה שסביר להניח שניקוז המים בצד שמאל סתום.

היכן הצדיק שיאמר לי איפה פתח/י הניקוז?

תודה מראש,

יבין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

כנראה שהמים חודרים לתא הנוסעים מאיזור מנוע המגבים. תפתח את מכסה המנוע ,מנוע המגבים נמצא בצד שמאל כיוון נסיעה.

עלים או סתם ליכלוך סתמו את פתח הניקוז, אז המים מצאו מקום ניקוז חלופי....

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

יתכן גם קרע בגומי בדלת בצד זה. (או שלפוחית רגיזה של אחד הנהגים).

אם זכרוני אינו מטעני ההגעה אל פתחי ניקוז מתבצעת מתחתית הרכב (כדי לא לפרק את השטיחים המודבקים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

RAZMEL כתב:

יתכן גם קרע בגומי בדלת בצד זה. (או שלפוחית רגיזה של אחד הנהגים).

אף אחד לא נוהג על הרכב חוץ ממני, ולמיטב זכרוני, השלפוחית שלי דווקא די רגועה (אם אני זוכר ללכת לשירותים בבוקר :wink: ).

כשעברתי על הגומי אתמול הוא נראה די שלם, למרות שלטובת התקנת מערכת הייתי צריך לפרק את הגומי ואת השטיח, אז יכול להיות שמשם התופעה. מתחת לשטיח היה ממש מעט לכלוך. מתחת לרכב לא חיפשתי זמן רב, בעיקר כי היה רטוב בחוץ, אבל לא ראיתי פתח ניקוז. נחקור על יבש.

בכל מקרה, נבדוק את כל האופציות שהוצעו.

תודה.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...