Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין JL 500\1 לבין Phoenix Gold Xenon 400.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה רק לציין הג'יאל יתן בכל ... סתם, סתם

מה שכן רציתי לציין, שלא משנה באיזה מגבר תבחר שניהם ירימו את השיווה בלי הרבה להתאמץ, הסאב הזה יותר מדי נציל.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחד המגברים הנ"ל ירים Adire Audio Shiva MK3.

אני יודע שהJL רמה אחת מעל, והשאלה שלי היא כזו:

מבחינת מחיר, הJL גבוה בכ500 ש"ח, ומן הסתם הוא גם חזק יותר. אם שוקלים את זה שהJL יוכל בעתיד להגביר דברים יותר רציניים, כלומר חשיבה על שיפורים בעתיד, ואת זה שמן הסתם הוא ירים את השיבא יותר טוב, לעומת העלייה במחיר, מה יותר משתלם לטווח הארוך?

מונובלוק ואני מוכן להתקנה :-D

אולי תחפש מגבר אחר שיתן לך 600W RMS + ? חבל שתצתרך פתאום להחליף מגבר..הריי הסאב צריך כמה W RMS? וכידוע לי זה סאב שחייב לקבל את ההספק שלו!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אני לא טיפש, ובטח שלא "ממוצא" :(
(בצחוק)

לא דיברתי עליך ספציפית. (ואם נעלבת סליחה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אולי תחפש מגבר אחר שיתן לך 600W RMS + ? חבל שתצתרך פתאום להחליף מגבר..הריי הסאב צריך כמה W RMS? וכידוע לי זה סאב שחייב לקבל את ההספק שלו!

קח בחשבון שהJL הוא אנדר רייטד. והשיבא מאוד מאוד נציל. אני בטוח שהוא יתן לו את מה שהוא דורש.

לא חותם

פורסם
קח בחשבון שהJL הוא אנדר רייטד. והשיבא מאוד מאוד נציל. אני בטוח שהוא יתן לו את מה שהוא דורש.

יש משו במילים שלך..

בהחלט אם הבחירה היא בין שני המגברים הנ"ל אז כמובן JL! למרות שהפוניקס גולד עולה 1400 ש"ח ואני לא מאמין שה JL עולה פחות מ- 2000 ש"ח (הכוונה לחדש?)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הפניקס והJL שניהם מגברים מעולים,

בהפרד של 500 שקל אני הייתי הולך על הJL סביר להניח שהוא אנדרייטד, כמו רוב מגברי JL מהסידרה הזאת.

דבר שני, זה שהוא מספק את אותו ההספק גם בנפילות מתח ל12V זה יתרון משמעותי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
בכל מקרה רק לציין הג'יאל יתן בכל ... סתם, סתם

מה שכן רציתי לציין, שלא משנה באיזה מגבר תבחר שניהם ירימו את השיווה בלי הרבה להתאמץ, הסאב הזה יותר מדי נציל.

מנואל, כמו שרועי רשם כאן, כל אחד מהמגברים הנ"ל ירים את השיווה בלי להתאמץ כי הוא נציל מאוד, והוא מדבר מניסיון עם הסאב הזה (הוא מוכר אותו). אז, לפעמים תקרא תגובות של אחרים לפני שאתה אומר שהוא צריך את כל ההגברה שלו :wink:

בידידות כמובן.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפותח התר'ד עם אין לך בעיה לשפוך כסף אז לך על JL כמו שהרבה אמרו פה הוא נותן נתון קבוע ולא משנה מה והוא מאד חזק ואיכותי בתור אחד שיש לו את ה250/1

אם הכיס שלך לא כל כך עמוק לך על PG מגבר שלא נופל בכלל מהJL

ולNIVO אחי בחיית אתה ועוד כמה חבר'ה צריכים ללמוד אנגלית ודחוף ושוב לקרוא את האתר של JL AUDIO מחדש כי המוצר היחיד שלהם שהוא UNDERRATED זה הסאב W7

כל המגברים, הרמקולים והאסבים הם RATED רק בשביל להסביר לך כמה אתה טועה

Rated Power:500 W RMS @ 1.5 ohm - 4 ohm (11V-14.5V)

זה הועתק מהאתר שלהם ואם אתה ממש רוצה לרדת לעומק הפרטים אני יביא לך את חוברת ההוראות של שני המגברים שלי ותראה שהם RATED POWER

פורסם

מצטער, לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

מה שאני אמרתי הוא שהJL נותן יותר ממה שהוא מצהיר.

שבוע טוב :)

לא חותם

פורסם

סתכל על המילים באדום ותבין מה התכוונתי JL AUDIO היא אך ורק RATED POWER ולא UNDERRATED POWER

• תוכן חדש...