Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מידת המנורה בששברולט קוואליר?

יש לי קסנון במידה H7 מורכב באאודי שלי.אם אני יפרק זה יתאים לשברולט קוואליר שנת 96?

תתודהה..

פורסם

לא יתאים.

ברכבים אמרקאים לא נעשה שימוש במנורות מסוג H, אלא במנורות מסוג 900X.

אין לי מושג איזה דגם במדויק, אבל ניתן להתיחס לזה כ-2 סדרות של מנורות בעלות מבנה שונה לגמרי.

פורסם

תראהלהורים שלי יש שברולט קווליר ובדיוק נשרפה מנורה השבוע הלכנו לאוטו דיפו הביאו לנו מנורת H4 כזאת עם 3 רגלים וארוכה יחסית היא לא עגולה כמו מנורה שיש בסובארו למשל . מקווה שעזרתי . ד"א השברולט שנת 2000 מבדוק לעומק לפני הפירוק אם זה אותו הדבר .

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

תודה על התגובות.

מישהו יודע תשובה מדויקת איזה מנורה בדיוק מתאימה לאוטו?

זה בכלל אוטו אמריקאי או שרק השם שלו אמריקאי? כי אני יודע שהשברולט החדשות כבר לא אמריקאיות,אז מה לגבי קוואליר 96?

פורסם

עד שנת 2004 אפילו 2005 הם אמריקאיות מהשנים האלה החברה שברולט קנתה את דייהו שאנחנו מכירים כןהם פשטו רגל ולכן היה לשברולט נוח לקנות אותה הם קנו אותה והיום הרכבים מיוצרים לפי תקנים אמריקאים אך ביצור של המפעלים של דיהו עם סמל של שברולט ולכן גם התקלות הרבות בתור בעל רכב אמריקאי שאני מגיע למוסכי UMI המרכזיים עומדים בחוץ מכוניות כמו השברולט אייבו החדשות האלה עם תקלות שאלוהים יודע רק איך הם הגיעו אליהם אחרי פחות משנה נסיעה . בקיצור . פול בעיות רק תקלות המכוניות האלה והחלקים שלהם אללה יסטר ולהקתו .

פורסם

ואין סיכוי שהרכבים האלו באו לטיפול נכון?

בטוח פול תקלות.

להבדיל מהשברולט ה"אמריקאיות" שהן ללא ספק פאר היצירה, והנתון הכי טוב זה מידת ההצלחה שלהן בעולם.

פורסם

אני לא סתם אומר שהם ישבו שם הבעלים של הרכב היו שם, ויצא לנו לדבר ואפילו בעלי המוסכים של UMI אומרים שהשברולטים האחרונות ממש מכה רצינית ! אני לא עד כדי כך מפגר שאם היו שם מכונית אז בטוח הם תקלות, חלק מהם באו לטיפול נכון, אבל רובם שם עם בעיות רצניות .נראה לך שבאוטו שנסע בקושי שנה תהיה סתימה במערכת הדלק ?ותקלות באגזוז ועוד כל מני תקלות שלא נעלה אותם כרגע . המכוניות האלה ממש תקלה בגלל זה גם המחיר שלהם בפחות משנה שנה וחצי ירד בכמעט 10 אלף

• תוכן חדש...