Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן באזור אשדוד, או המרכז (אין לי בעיה להגיע) יש מקום מקצועי עם מחירים טובים והתקנה איכותית.?

כרגע יש לי מגבר חדש מוכן להתקנה ואני מתכוון לרכוש HU וקומפוננט, או שאני ירכוש באותו מקום ויתקין או יקנה במקום אחר כבר ויתקין איפה שתמליצו. (אם מחירי המוצרים יקרים אך ההתקנה טובה ואיכותית ).

אם תוכלו לענות אני הייתי רוצה כבר מחר מחרתיים לרכוש ולהתקין וכמובן להגיע למפגש הבא סופסופ עם מערכת נחמדה [:

( נרגילה :wink: גם )

תודה

אביב

פורסם

שבת שלום.

המלצה ממני אל תבצע התקנה באשדוד כמעט כולם לא מקצועיים ולא יודעים את המקצוע לעומקו לכן יבצעו לך התקנה זולה בהרבה כסף. גש לעופר רוטמן (KICKER) א.ד.י מערכות בראשון או חיים (SOUNDER) סאונדר-SOUNDER ברחובות, הם היחידים המומלצים באיזור.

פורסם

אוקיי החלטתי להתקין בסאונדר!

החלטתי לקחת את המורל פולס, אבל לא יודע איזה HU לקחת בתקציב של עד 1100-1200.??

עשיתי חיפוש שפורום ועדיין לא הבנתי מה יותר כדאי??

סוני 7815

פיוניר 5800 או 4800 (רק דולפינים יש? המכשיר יחסית פשוט?)

פאנאסוניק 5301 5401

קלריון 646 (הבנתי שהוא פחות טוב מהסוני לא? )

הר"ד יעבוד עם מגבר פולס אודיו 4400 קומפוננט קדמי מורל פולס אחוריים פיוניר 350W

אז מה לקחת? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד ??

פורסם

משהו יכול לתת לי טלפון או כתובת של הסאונדר הזה ? אני ממש צריך מתקין מקצועי וטוב נשרף לי השכל כבר עם הבעיות בסאונד .:cry:

תודה

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

מצטרף להמלצה על א.ד.י מערכות.

אני ביצעתי התקנה לבד ובתום ההתקנה גיליתי שחסרים לי נעלי כבל לחיבור הרמקולים. לאחר חיפוש פניתי בלית ברירה לא.ד.י בתקווה שימכור לי. קיבלתי אותן ללא תשלום. ברור שמחיר החלקים זעום אבל בכל זאת מראה על היחס.

אבי, התקין מערכת אצל מתקין מקצועי ומיד לאחר ההתקנה התגלו רעשי אלטרנטור שלא נפתרו. בסופו של דבר הוא הגיע לא.ד.י ושם הבעיה טופלה ברגע ורק בגלל מקצועיות המתקין.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
מצטרף להמלצה על א.ד.י מערכות.

אני ביצעתי התקנה לבד ובתום ההתקנה גיליתי שחסרים לי נעלי כבל לחיבור הרמקולים. לאחר חיפוש פניתי בלית ברירה לא.ד.י בתקווה שימכור לי. קיבלתי אותן ללא תשלום. ברור שמחיר החלקים זעום אבל בכל זאת מראה על היחס.

אבי, התקין מערכת אצל מתקין מקצועי ומיד לאחר ההתקנה התגלו רעשי אלטרנטור שלא נפתרו. בסופו של דבר הוא הגיע לא.ד.י ושם הבעיה טופלה ברגע ורק בגלל מקצועיות המתקין.

בברכה,

רענן.

אולי כדי להגיד לעופר או לאדי עצמו להתחיל לעסיק אותך בתור איש פרסום אחחח... איזה יחצון

כן אכן אדי מערכות היא חנות ברמה גבוהה והמתקנים שלה אבל תאמין לי שעם כל זה סאונדר לא נפולים ממנה הם אנשים אמינים שמוכנים להסביר לך כל שטות על המוצרים ואפילו יודעים מה להציא לך ולא ישקרו לך בפנים כמו הרבה מתקינים

אני יודע שאחרי התייעצות עם חדוי (אחרי שהותקנה מערכת אצל מישהו אחר) רכשתי HU של קלריון ובימים הקרובים גם יגיע המעבד והקרוסאובר של Audio Control מדגם HPX ויש עוד בדרך אפשר לסמוך עליהם לא פחות מעל אדי מערכות ואם לא יותר

• תוכן חדש...