Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי..

אתה חייב מישו שידריך אותך במפגשים? תיצור קשר לפני המפגש במרכז/בדרום איתי או עם מישו שאתה מכיר ותברר אם הוא מגיעה לאותו מפגש ותפגשו כבר שם..

אני בכייף ידריך אותך במפגש הבא במרכז כנראה אני אהיה נוכח וכמובן במפגש דרום הקרוב (שאני יפרסם על פתיחת ההרשמה אליו בקרוב) תמיד אתה יכול להגיעה ואני תמיד נוכח שם ויכול לעזור לך להשתלב (זה בעיר שלי "קרית גת") 8)

מנואל.

עד הדרום הרחוק!!אני מעדיף לבוא ברכבת וזזה יהיה יום חול!,חוץ מיזה אי אפשר לפתוח בדביק שיהיה מפגש בשרון! לא במרכז לא בצפון ולא בדרום!

ציון

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי תדבר עם זה שמוכר?

אולי הוא יארגן לך השמעה?

אולי הוא גר רחוב לידך?

איפה בחלומותתתת אני אמצא משהו מהשכונה שלי..

או בכלל מחדרה שיוכל להשמיע לי משהו!

אם יש משהוא שיגיב להודעה הזאת ויוכל לעזור לי

פורסם
איפה בחלומותתתת אני אמצא משהו מהשכונה שלי..

או בכלל מחדרה שיוכל להשמיע לי משהו!

אם יש משהוא שיגיב להודעה הזאת ויוכל לעזור לי

הנה תגובה.

במקום לכתוב פה תכתוב לאנשים שמוכרים פה סאבים ותנסה לסדר לך השמעות!

במקום לבזבז פה זמן תקפוץ לת"א ותלך ל : רדיו מילאנו , SG אלקטרוניקה, אפריל טרקלין,אדי מערכות , אוטודיפו , פומפה, וכו... תעשה יום מרוכז אחד בחנויות , תשמע קצת מערכות וזהו!

אלהים ציון תסלח אבל זה קצת מתחיל לעלות פה לכולם..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...