Jump to content

Z!0N

  • הודעות

    237
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Z!0N

  1. כולל המצלמה? אני מאמין לא מקורית - לא שזה משנה כולם אותו דבר.
  2. איזה פירוט תודה רבה זה פשוט שתי רכבים שונים שמשרתים מטרות שונות של אנשים. צריך לבצע החלטה מושכלת מה יותר טוב לי. שאלה שלא שאלתי - חברת הליסינג רוצה 1000 שקל על התקנת מצלמת רוורס באטקה, האם זה שווה או שנקנה בעלי אקספרס ונשלם למשהו שיתקין?
  3. זה נראה שההתלבטות היא בין האטקה לאוקטביה. בעדיפות לאטקה בגלל הכוח שלה בעיקר חבל שלא נתנו לי לבחור את המנוע 1.5 של האוקטביה 1. לי מאוד חשוב כוח במכונית ואני מפחד שהסקודה אוקטביה 1.0 לא תעשה את העבודה בהאצות ביניים. 2. איך האבזור של כל אחת מהם? - אם להיות ספציפיים האבזור הפרקטי והשימושי ולא כל הגימיקים מסביב במידה ויש. 3. @רועי5 למה התכוונת שהאטקה עסוקה יותר על המתלים - אני מבין שהיא יותר נוחה מהאוקטביה? 4. לגבי הכיסאות שלהם מישהו יכול להגיד לי מי יותר ארוך (תמיכה לירכיים) ורחב יותר?
  4. לגבי הפוקוס ירדתי ממנה. כמה דברים: 1. למרות הקג"מ הגבוה שלה קראתי שהרנו לא חזקה בתאוצות ביניים בכביש מהיר במהירויות מעל 90 קמ"ש - האם הדבר נכון? 2. אין לי בעיה לשבת גבוה זה הכל עיניין של הרגל. 3. עד כמה הסיאט אטקה מרווחת מקדימה ומאחורה היא תספק אותי? (לגבי רנו וסקודה ידוע שהם מרווחות) 4. לגבי נסיעת מבחן הנושא קצת בעייתי בגלל הסגר וחברת הליסינג רוצה שאחזיר לה תשובה כבר בשבוע הבא לגבי הזמנה 5. הבנתי שהאצה ל100 בסקודה אוקטביה 1.0 נפגעה ב0.6 שניות עד כמה הדבר משמעותי מבחינת הכוח ועקיפות? - האם הגרסה 1.0 מספיקה לה? 6. לגבי מושב הנהג באטקה ובאוקטביה האם רחב ארוך ותומך? - לגבי נוחות צריך לשבת בו בכדי להבין 7. איך בידוד הרעשים ברנו ו הסיאט? (את סקודה אני מכיר ) 8. לגבי סיאט זמן האספקה של הוא חצי שנה! ואילו הסקודה והרנו נמצאות במלאי נכון לעכשיו 9. לגבי סעיף הנאה מנהיגה והתנהגות כביש - אשמח לשמוע חוות דעת על שלושתם.
  5. שלום, הגיע גם זמני להתחדש צריך את עזרתכם בבחירה מתוך הרשימה הבאה: 1. סקודה אוקטביה 1.0 טורבו בנזין Dynamic 2. סיאט אטקה 1.5 טורבו בנזין Style 3. רנו מגאן גרנד קופה 1.5 טורבו דיזל Intense Plus 4. פורד פוקוס 1.0 Titanium בשלוש שנים האחרונות אני נוסע על סקודה אוקטביה 1.0 . חשוב לי ברכב : * שיהיה מרווח - אני בחור גבוה וחשוב לי שסביבת הנהג תהיה מרווחת, כמו כן גם מי שיושב מאחוריי * תא מטען גדול - להכניס לפחות שתי עגלות ודברים נוספים * שיהיה נוח - אני אבצע הרבה נסיעות ארוכות איתו בכבישים ביעירוניים, וכסא טוב וייתן תמיכה לירכיים ויהיה רחב. * שתבודד רעשים טוב בנסיעות בינעירוניות * שיהיה לה כוח, בעיקר בעקיפות - מבלי לתכנן את הזמן לעקיפה . במידה ויש רכבים אחרים שכדאי לשקול אשמח לשמוע, הרכבים אמורים להיות פחות או יותר בתקציבים הנ"ל. אשמח לדעת את האופי של כל רכב והמלצתכם תודה מראש!
  6. שלום לכולם, אני עומד לקבל סקודה אוקטביה 1.0 מהעבודה ברמת גימור אקסקלוסיב,למיטב הבנתי יש אפשרויות שהם נעולות וצריך לפתוח אותם באמצעות קידוד עם תוכנה שנקראת VCDS או OBDEleven בחיבור OBD2 מישהו יודע איזה אופציות אני יכול לפתוח והאם ניתן לעשות זאת לבד באמצעות מדריכים מהאינטרנט ? בנוסף האם אוכל להשתמש בVCDS LITE במקום ברגילה במידה וכן איזה סוג כבל אצטרך לקנות בהנחה ויש לי רק יציאת USB למחשב http://www.ross-tech.com/vcds/download/ תודה
  7. משהו יודע איך בידוד הרעשים,איכות מערכת השמע והמתלים של הסונטה מול האוקטביה? האם גם בפרמטרים אלה זה היא עולה עליה?
  8. איזה אבזור קיים בסונטה פרימיום שאין בסקודה אקסקלוסיב? האם זה משמעותי?
  9. כן אבל ה1.5 זה הגרסא הפשוטה ביותר והלא מאובזרת. הראש אומר ללכת על סקודה 1.0 המאובזרת הגרמנית(משדרת איכות) יותר למרות שיונדאי נותנים פייט חזק כי זה נראה רכב יותר מרווח,מהיר ומאובזר(ללא בקשת סטיה מנתיב אקטיבית) עם כסאות עור וכו'. ההיברידי לא משנה לי המחיר משנה לי. השאלה איזה רכב יוכל לתת לי את התמורה הכי טובה(המפרטים נורא מבלבלים) למה שרשמתי למעלה ויהיה הכי חשוב פרקטי להורים עם ילדה.
  10. שלום לכולם, אני עומד לקבל רכב ליסינג מהעבודה עם דלקן,המגוון הוא עצום ועקרונית אני יכול לבחור כל רכב למשך ה3 שנים הקרובות ההתלבטות שלי היא במכוניות בעלות התקציב הבא ועל סמך המלצות שקיבלתי מאנשים: 1. סקודה אוקטביה 1.0 רמת גימור אקסקלוסיב. 2. סקודה אוקטביה 1.5 רמת גימור אמבישן. 3. יונדאי סונטה רמת גימור פרימיום(היא זולה מכיוון שהיא היברדית). ברשותי כסא בטיחות אחד ואני מאמין שיתווסף עוד אחד בשנתיים הבאות,חשובה לי התנהגות הרכב(רכב בעל נוכחות "ושיושב טוב על הכביש" ושאני יהנה מלנהוג בו),מערכות הבטיחות בגלל הילדה הקטנה,מרווח הרגליים והראש(הגובה שלי 1.86) מאחורה כאשר כסא הבטיחות(מדגם graco 4ever) במצב שכיבה מלאה ובנאדם שיכול לשבת במושב הקדמי בנוחות ולא בצפיפות ושהכסא יהיה זקוף,בידוד הרעשים בנסיעות בין עירוניות במהירויות גבוהות,תא מטען גדול אשר יכיל את העגלה עם האמבטיה,ביצועים (עקיפות של מכוניות יתבצעו בקלות והרכב לא יחנק מחוסר עוצמה),מערכת המולטימדיה טובה ואיכותית ברמת השמע,מושבים נוחים לאורך זמן(זמן נסיעתי לעבודה עומד על שעה בעיקר בנסיעה בין עירונית בכביש 6 משולבת פקקים). כמובן שהבחירה היא אינה סופית וכי יש עוד המון מכוניות שאוכל לבחור. אודה לכם על תגובתכם, תודה
  11. מקפיץ, הנושא חשוב לי מאוד. תודה.
  12. אוקיי, וכמה יעלה לי כל העסק הזה לסדר אותה?
  13. כמה שאלות: 1. מה זה הקלפה הזאת? 2. כמה יעלה תיקון כזה? ומה הם העלויות הנוספות שהמוסכניק אומר שיכולות לקרות אם הקלפה לא תפוסה? יש מצב שנשבר משהו אחר בנוסף? לשאלתכם למעלה הידית של הבורר לא נשברה(פירקתי אותה והחזרת אותה למקום) תודה
  14. מקפיץ, אשמח לעזרה הנושא די דחוף לי תודה
  15. שלום, ברשותי ניסאן מיקרה 2011 דגם ויזיה אשר לה מערכת בקרים אקלים פשוטה לא דיגיטלית,לפני כ חצי שנה בערך העברתי את החוגה של הקור לחום בחוזקה ושמעתי מעין קליק מאוד חזק,מה שגרם לחוגה שהסתובב בחופשיות יתרה שבדיעבד התברר שהמזגן מתפקד על שיא הקור וכמה שלא תזיז את החוגה לחום או לאמצע אפילו תמיד תרגיש את שיא הקור. הלכתי לטפל בנושא ולקבל הצעת מחיר על פתרון לתקלה בעירי חדרה במוסך מורשה ניסאן בשם אומגה להעריך את אומדן הנזק,יועץ השירות טען כי: 1) יש לפרק את כל הדשבורד במיקרה על מנת להגיע ליחידת החימום של הרכב. 2)המזגן של המיקרה פועל כמו כל מזגן וכי יש לו גלגל שיניים שמחובר למנוף והוא אחראי על העברת החום והקור לצינורות האוורור ברכב הוא טען שקוראים לחלק גלגלת למנוע קלאפה. 3)המחיר יהיה מינימום 1200+מע"מ במידה ואנחנו מצליחים לשפץ את החלק ולהחזירו למקום,במידה ולא המחיר יהיה מעל 2000 ש"ח+מע"מ וצפונה כי הוא לא יידע מראש איזה חלק הלך המנוף עצמו,הגלגל שיניים,שניהם?,חלק נוסף אחר? כי הוא יהיה חייב לפרק את הדשבורד קודם. 4)במידה וה"גלגלת למנוע קלאפה","גלגל שיניים של המנוף" הלכו את החלקים ניתן להשיג רק בקרסו מוטורס יבואנית ניסאן בישראל כלומר מוסך מורשה וכי אם תלך למוסך שהוא לא מורשה או סביר להניח שיביא לך חלק משומש מניסאן מיקרה אחרת אשר ישבה במגרש גרוטאות. לדעתי המחיר קצת מוגזם,תוכלו בבקשה לעשות לי סדר בנושא לגבי מה הוא אמר לי לגבי החלקים עצמם,האם הוא מחרטט? ולגבי המחירים באופן כללי שקשורים לתקלה זו. תודה
  16. היי, הלכתי למוסך והוא טען שהלך לי החלק של היחידת בקרת אקלים של הניסאן מיקרה שלי מחפש את לקנות את החלק הזה(מצורף תצלום שלו) תודה
  17. Z!0N

    רכב עד 60k חסכוני

    קיבלתי הצעה עכשיו על ניסאן מיקרה 2012 שעשתה 6000 ק״מ מחירון שלה 81000 והוא מוכר לי אותה ב60000 הוא טוען שזה ליסינג אך כזה יעבור אליי זה יחשב כיד שנייה פרטי האם יש פה קאץ׳ שהוא הוריד 21000 מהמחירון הוא טוען כי הרכב מטופל במוסכים ללא שום מכה או שריטה ועדיין באחריות יצרן ומתחייב בבדיקה מה אתה אומר על זה?
  18. Z!0N

    רכב עד 60k חסכוני

    איזה שנתון? מה המחירון שלו איך הוא בהשוואה לאחרות בקטגוריה?
  19. Z!0N

    רכב עד 60k חסכוני

    מקפיץ חייב עזרה חברים!
  20. היי חברים, אני מתכנן לקנות רכב כשהדגש הוא על חסכוניות,הייתי מעוניין לדעת אם ישנו רכב שאם ארצה למכור בעתיד ישמור על ערכו כמה שניתן,לא יראה מוסכים,הביטוח מקיף שלו יהיה זול וכלל אחזקתו תהיה גדולה אני יודע כשמדברים על חסכוני מסתכלים רק על הסופר מיני לכן היו כמה בראשי: ניסן מיקרה 2011,סוזוקי סוויפט 2011,יונדאי i20 ועוד מכוניות שתמליצו ראוי לציין שדיהטסו סיריון לא באה בחשבון אני אעדיף אוטו שישלב חסכוניות+ביצועים ולא יתאמץ בגלל מזגן בנסיעה של נגיד העליות לירושלים. הרכב שלי אופל קורסה 2002 שהמחירון שלו 11600 ישמש כטרייד אין או שאמכור רציתי לדעת מה תוכלו להמליץ לי?
  21. שלום, נשרף לי מנוע מגבים באופל קורסה שלי והמצבר גמור. רציתי לדעת כמה עולה מצבר ומנוע מגבים. האם עדיף לשפץ או לקנות חדש? אני גר בחדרה. בנוסף עליי לעשות ניקוי רדיאטור מה העלות של דבר כזה?
  22. משהו??!? מקפיץ
  23. Z!0N

    חסכוני עד 40K

    אוקיי אז איזה רכבים יש להציע לי מלבדה?
  24. Z!0N

    חסכוני עד 40K

    אז אם הסיריון מקרטעת ונחנקת מעל 100 איזה אוטו היית ממליץ לי שמשלב תתכונות שציינתי וגם ״סוחב״ ולא ״נחנק״ אחרי 100 זה לא מתאים האמת לקראת איזה אוטו ואיזה תקציב אני אמור להכין את את עצמי שיהיה אוטן שיספק מכל הבחינות
  25. איזה אוטו היית ממליץ לי אז לא רואה מוסך וחסכוני עם מנוע 1600 או 2000 האם שווה להשקיע ואם כן אז איזה דגמים שאני ידע לקראת איזה סכום אני מכין את עצמי ידני בארצנו הקטנטונת עם כל הפקקים טיפה בעייתי לא?
×
×
  • תוכן חדש...