Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו עם ABS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לשדרג את האוטו שלי לאוטו יותר חדש (יש לי ניסאן סאני) ככה בסביבות ה25 אלף, חשוב לי שיהיה רכב קטן, חסכוני, אמין וחובה עם ABS

על מה אתם ממליצים?

תודה

רותם

פורסם

אמין, חסכוני, ומצוייד ב- ABS, ב- 25 אלף ש"ח - ניסאן סאני :-)

מתעלק על הת'רד - יש לי סאני כנ"ל, ואני מחפש עבור אשתי יפנית 1600 אוטומטית

המצויידת ב-ABS, מ-1994 וצפונה. חוץ מסאני, לאילו דגמים היה ABS כאופציה?

תודה

:turn-l:
פורסם

גם לקרייזלר נאון יש ABS ו2 כריות אוויר.

רק הצד היותר גרוע פה זה למרות הנ"ל היא קיבלה כוכב אחד במבחן הריסוק.

גם עם יהיה לניאון 300 כריות אוויר וכל מערכות הבטיחות, בתאונה אמיתית זה לא ממש היה עוזר.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
גם לקרייזלר נאון יש ABS ו2 כריות אוויר.

רק הצד היותר גרוע פה זה למרות הנ"ל היא קיבלה כוכב אחד במבחן הריסוק.

גם עם יהיה לניאון 300 כריות אוויר וכל מערכות הבטיחות, בתאונה אמיתית זה לא ממש היה עוזר.

אז למה לעזעזל אתה מציין אותה? בשביל להוסיף עוד הודעה למונה? :?

פותח השרשור הרי ביקש רכב קטן חסכוני ואמין, ההפך הגמור מהנאון שהיא גדולה, זללנית ולא ממש אמינה, וזה בלי לדבר על הבטיחות העלובה.

פורסם

פולו עונה כמעט על כל הדרישות, היא רק לא חסכונית במיוחד, אם כי תצרוך פחות מהסאני. אתה יכול לבחור בין ידני לאוטומטי, 1,400 או 1,600. 25 אלף שקל צריכים להספיק לדגמי 97-98

חוץ מזה יש לה 2 כריות אוויר וציון של 3 כוכבים באנקאפ. האמינות טובה.

פורסם
אז למה לעזעזל אתה מציין אותה? בשביל להוסיף עוד הודעה למונה? :?

פותח השרשור הרי ביקש רכב קטן חסכוני ואמין, ההפך הגמור מהנאון שהיא גדולה, זללנית ולא ממש אמינה, וזה בלי לדבר על הבטיחות העלובה.

פיליפ , היית צריך להבין שנתתי דוגמא.

לא כל רכב עם ABS הופך להיות בטיחותי.

רעה ערך "ניאון".

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
... ההפך הגמור מהנאון שהיא גדולה, זללנית ולא ממש אמינה, וזה בלי לדבר על הבטיחות העלובה.

צר לי לחלוק עליך אבל הדבר הנאון צורכת הרבה פחות ממה שאתה חושב...

1:11 בממוצע ובנסיעה בן עירונית...מדהים 1:13-14! מנסיון אישי.

מה שכן..כאן בטיחות גרועה..בלמים זוועה..ואחזקה לא זולה במיוחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יונדאי אקסנט שנת 97

אחלה אוטו!

1. אמין

2. חסכוני

3. זול

4. יחסית לשנתון מתקדם!

חלונות חשמל.. הגה כוח ABS מנוע 1.5 GLS

ויש גם 1.4 מנוע LS או GL לא זוכר :)

היתה לנו אחת מעולה אוטומטית שנמכרה לפני כמה חודשים האוטו מבוקש מאוד, עד היום מתקשרים אלינו.

האוטו נמכר תוך יומיים אחרי עשרות טלפונים ובקשות לשמור את הרכב!

ואני יודע שאומרים על יונדאי שהוא חרא וקוראני ובלה בלה

אבל העובדות מדברות בעד עצמן..!

ממליץ בחום

בצלחה!

פורסם

מצטרף להמלצה על הפונטו.

לא הייתי קונה אקסנט, הוא זוועתי לנהיגה ולא ממש חסכוני בדלק, בטח לא בהשוואה לפונטו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טויוטה סטארלט - קטנה, אמינה, איכותית ומצוידת ב-ABS.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עם יש 30 אלף שקל ואתה רוצה אוטו טוב וקטן או רוצה אוטו חזק ממש סוס מפנק שאתה נוהג עליו מרגיש כמו מלך קח שברולט לומינה רמת גימור LS עם אתה רוצה יש 6 מושבים שתי כריות אוויר ABS ברור ועוד אוטו גדול יחסית אבל סופר נוח יש אופציה לסאנרוף כסאות חשמליים ריפודי עור מראות חשמליות מערכת שמע עם שליטה מהגה בקיצור אוטו מפנק . משהו זול ובטוח קח רנו מגאן 96 97 ושאר לך גם עודף 4 כריות אוויר 4 כוכבי ריסוק במבחני ריסוק שזה טוב מאוד ואוט יחסית לא רע וגם בו ABS . ואגב בלומינה יש הגה כוח לא רגיל יש לך הגה מתוגבר כוח שממש חמאה ואם אתה מסיע ילדים מאחורה וזז יש לך מכונית סלון.

CHVROLET LOMINA V6 3.97 LS

פורסם

בסביבות ה25 אלף, חשוב לי שיהיה רכב קטן, חסכוני, אמין וחובה עם ABS

אישית אני לא מכיר שום רכב שעונה על הדרישות הנ"ל ב 25K ש"ח, כנראה שתאלץ להתפשר (סביר להניח בגודל הרכב או בפרמטר אחר שהוא לא פחות חשוב לך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא זוכר אם דגמי ה1.4 באו עם ABS, אבל אם כן 306 עם המנוע הנ"ל, שנת 2000-2002 נכנסת בתקציב, ואני מאמין שהיא תענה על רוב הדרישות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
עם יש 30 אלף שקל ואתה רוצה אוטו טוב וקטן או רוצה אוטו חזק ממש סוס מפנק שאתה נוהג עליו מרגיש כמו מלך קח שברולט לומינה רמת גימור LS עם אתה רוצה יש 6 מושבים שתי כריות אוויר ABS ברור ועוד אוטו גדול יחסית אבל סופר נוח יש אופציה לסאנרוף כסאות חשמליים ריפודי עור מראות חשמליות מערכת שמע עם שליטה מהגה בקיצור אוטו מפנק . משהו זול ובטוח קח רנו מגאן 96 97 ושאר לך גם עודף 4 כריות אוויר 4 כוכבי ריסוק במבחני ריסוק שזה טוב מאוד ואוט יחסית לא רע וגם בו ABS . ואגב בלומינה יש הגה כוח לא רגיל יש לך הגה מתוגבר כוח שממש חמאה ואם אתה מסיע ילדים מאחורה וזז יש לך מכונית סלון.

שברולט לומינה נכנסת לקטגוריית רכב קטן וחסכוני?

באיזה מערכת שמש?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...