Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים הכל תקין, אבל הבלאי הטבעי של הרכיבים גורם להם לתפקד לא מספיק טוב, ואז לפתוח את המארז ולתת לכל העניין לנשום יכול לעזור המון.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

PSYCHUIL ידידי,

תסביר את הבעיות האלו לPS2 דור ראשון שלי (אחד הראשונים בארץ - די קצרה אחרי ההשקה) שעדיין יושב אצלי בגאון בסלון וחווה הרבה מאוד שעות של משחקים ועובד וקורה מצוין ללא ציוץ.

ללא צ'יפ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רק אני שמתי לב ששמר כבר לא מנהל ?! :shock: :shock: :shock: :shock:

מנהל בהחלט עד לפרסום הדו"ח הסופי של ועדת וינוגרד. אל תתנו לצבע לגרום לכם לשבור שמירה. חזרה לנושא המקורי. דיונים בנושא ההנהלה בה"פ בלבד. :wink:

פורסם

ליביו, סוני בעצמם הודו בשחרור שאחד השיפורים בדור השני זה אמינות העינית..

העינית הזאת..בכמה מקומות עולה גרושים.

גם לי יש סוני 2 (דור I) בערך 4 שנים, אחרי שנתיים הלכה העיינית המקורית, אז דרך האחריות תיקנו והחליפו לעינית של דור II, ומאז הוא (טפו טפו) מריץ את ה GT4 מצויין8)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מה ההבדלים בין המספרים בדגמים של דור שני 7006 מול 7004 וההבדל באותיות SS מול CD

מה מומלץ מהם והאם טלביזיה מולטי סיסטם מבטלת את הדרישה לפאל? מכוניות ישנות יותר פשוט....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אל תיקח NTSC, לא רק בגלל ההתאמה לכל TV, אלא גם בגלל הקושי להשיג משחקים (אלא אם יש לך מישהו בסין. אם כן - שיביא לך מכשיר משם, ואלף משחקים ב-4 שקל).

פורסם

אה.. כאילו... אנשים עוד קונים משחקים ?

שמר, למי שיש צ'יפ יכול לנגן גם PAL וגם NTSC, במקרה והטלויזיה אינה מולטי, ניתן להשיג מכשיר אפור כזה שמתחבר והופך NTSC ל PAL (או משהו כזה.. בכל אופן רואים בצבע.)

פורסם

שניר, מספיק אנשים קונים משחקים, רוב החברים שלי דואגים לקנות עותק מקורי של משחקים שהם אהבו במיוחד כדי לתמוך בחברה, אם היה לי כסף, הייתי עושה את זה גם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אם הבנתי נכון עד עכשיו דור 2 PAL צ'יפ 1000-1200 ש"ח, חניות מומלצות? ומה בודקים אם קונים יד - 2 ? תודה למשבים עד עכשיו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad1.php?q=פלייסטיישן

המודעה הראשונה נראית מעניינת

נותנים אחריות עם חשבונית

עריכה קישור בעייתי

שימו לב!! אנו מוכרים את הדגם החדיש 77004 את המכשירים אנו קונים רק מישפאר,היבואן הרישמי בארץ למכשירי פלייסטישן. המכשיר מגיע עם חוברת הדרכה בעברית. +חשבונית ואחריות מלאה ביכתב לשנה מהמעבדה.---- מיד שתיים

אזור מכירה:כל הארץכתובת:קרית ביאליקטלפון:04-8756525סלולארי:052-3322066איש קשר:איתי

לא קשור למוכר אבל מפרוט ההודעה נראה כי שווה לבדוק את זה

hidden-spacer.gif

• תוכן חדש...