Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שמתעסק גם עם הבטחון ביישוב חקלאי בדיוק מול אחת הנקודות הכי רגישות בקו התפר עם השטחים - אני נתקל פה ושם ובעוד כמה מקומות בטיפוסים הללו. גם הרחבת היישוב שמלווה בפועלים לא ממש עוזרת לשטח סטרילי.

.

ואני חשבתי שמר חסון מתעסק בזה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אם כבר מדברים על שוטרים וגנבי ברזל אז : הכי טוב להיות שוטר ברשות הפלסטינית , אתה נוסע באיזה ג'יפ שבא לך ואם נגמר הדלק או צריך חלקים - יוצאים במשמרת לת"א או עפולה "מגלחים" ג'יפ חדש ואת הישן נותנים לברזל ... ( חומר למחשבה ) .:roll:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אז לא האחרונה-מה תעשו לי?

המפכ"ל זכה למקלחת קרה מראש הממשלה זוכר את נאום הבכי והנהיי?

החוק מיטיב עם העבריינים ולא עם הקורבנות.

מערכת המשפט מסורבלת ובלתי הגיונית, הענישה מגוחכת, ואינה מרתיעה.

התקציב המשטרתי אינו עונה על הדרשות.

המציאות משתנה במהירות שמערכת אינה מצליחה לספק פיתרון הולם ומהיר.

כמות האוכלוסיה והמשימות עולות מדרגה בכל שנה, כמות השוטרים לא.

רמת האלימות ורמת המסוכנות עולה ללא תשובות הולמות משום גורם.

הטובים עוזבים הבנוניים נישארים, והחארות מקודמים, כמו בכל מקום.

בגין לא מנחם, יצחק לא נבון, והאף של גולדה מאיר...אז למה שרבין לא יצחק?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הדיון הזה, למרות שהוא מעניין כשלעצמו, התגלגל למקום שלא כל-כך קשור לפורום אספנות (או לכל פורום מוטורי אחר).

לכן, למרות שהוא עדיין לא ננעל, עינו של ה"אח הגדול" תהיה פקוחה עליו...

נא לחזור לנושאי רכב בבקשה.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי אמר !חוזרים למכוניות.

במוצ"ש החזרתי אחרי כ-18 שנים את הרליאנט שלי הביתה מן הגלות,היום כבר נבדק מתחת לכיסוי מה מסתתר שם,מתחת לפיבר גלאס יש ברזל,אולי היום זה כבר משתלם,רכוש פרטי הפך להפקר,פעם גנבים הסתתרו,היום אנשים הגונים מסתתרים,איך השתנו הזמנים.

zeev

פורסם

התופעה של גניבת רכבים משתפצים או משופצים מאספנים כדי למוכרם לברזל היא עדיין בשוליים.

מה שכן קורה בצורה מאסיבית בשנים האחרונות עם עליית שוק הברזל זה היעלמותן של מכוניות רבות בעלות פוטנציאל שעדיין לא ידועות בכלל לחובבי הרכב האספני.

אני מתכוון גם למכוניות שכבר נמצאות בגיל האספנות אבל שוכבות בכל מיני חצרות של אנשים שאין להם מושג או רצון לעשות איתן משהו אבל בעיקר למכוניות ב"גיל הביניים". כל מיני מכוניות שעדיין אינן אספנות ובינתיים "תופסות מקום" אצל אנשים.

לאספנים של העשור הבא יהיה קשה למצוא רכבים שבדיוק נכנסים לגיל האספנות. הרבה יותר קשה מעכשיו.

ולמה? כי הכל הלך לסין לייצור פחיות שתיה.:cry:

• תוכן חדש...