Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט בראבה 1.6 שנת 97.

כאשר אני מדליק את אורות הדרך, או את האיתות התאורה "מנגנת" בשאר הדברים(רדיו,מד ק"מ).

כאשר אני מדליק את האורות, ולא משנה איזה אורות ,התאורה של המד קילומטרים נחלשת וכאשר האיתות פועל התאורה נחלשת לסירוגין.

ממה יכולה לנבוע הבעיה?

איפה אפשר לתקן אותה?

כמה יעלה תיקון כזה?

פורסם

בעיות התנעה אין?

בעיה בהחלט מעניינת. אפשרות אחת שעולה לי לראש היא בעיה במגעים בידית של האורות. יכול להיות שכאשר אתה עובר למצב של אורות דרך המגע של האורות הפנימיים איננו נוגע כמו שצריך.

אפשרות אחרת היא בעיית הארקה.

אבל אלו סתם ניחושים והנושא מחייב בדיקה.

פורסם

אני חושד שהארקת המרכב (בודי) אינה טובה ובדוק זאת כך:

כשמד חום המנוע נמצא בערך באמצע הדלק את האורות הגבוהים ביחד עם אורות ערפל ולחץ על הבלמים (כדי שגם אורות הבלם ידלקו) והדלק את מפשיר האדים האחורי ובאותו זמן הסתכל על מד חום המנוע ואם הוא קצת עולה למעלה אז אכן הארקת המרכב פגומה ולאימות, ראה אם כשאתה מכבה את כל האורות והצרכני חשמל שהדלקת ומרפה מדוושת הבלם מד החום יורד קצת בחזרה.

אם אכן התופעה הזאת קיימת, אז עדכן כאן ואז אכתוב הוראות לתיקון הארקת המרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

עשיתי את הנ"ל היום ולא קרה כלום גם כשהדלקתי את האורות,המפשיר,ולחצתי על הבלם.(למשך כ-20 שניות)

המד חום לא עלה,וכשכיביתי את כל צרכני החשמל המד חום לא ירד.

לא הייה שום שינוי.

ד"א-המאוורר נכנס לפעולה לא באמצע סקלת החום אלא טיפה אחרי האמצע.

פורסם

כדאי שתסביר את הבעיה יותר טוב. האם האורות בדש בורד נדלקים כשאתה מדליק את האורות הנמוכים ואז הכל בסדר? ורק כשאתה עובר לאורות דרך מתחילות הבעיות?

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי יש לך בעיה בפנסים האחוריים ,תוציא את התקע מהפנסים האחוריים אחד אחד תראה אם כל הפינים יפים ואין אחד שרוף (זה של המינוס בדרך כלל),וגם תנסה שהתקעים בחוץ להפעיל איתות ותראה אם הבעיה חוזרת.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בדשבורד יש מד ק"מ דיגיטלי, וכיוון שהתיבה אוטומטית אז יש צג דיגיטלי שמראה באיזה הילוך הרכב נמצא. כאשר אני מדליק את האורות ולא משנה איזה (נמוכים,דרך וכו') אז האור בצגים נחלש וכאשר אני מדליק את האיתות, אז האור נחלש לסירוגין,כלומר-האיתות פועל, האור בצגים חלש,האיתות לא פועל האור בצג חוזר להיות רגיל.

זה קורה גם כאשר אני לוחץ על דוושת הבלם, כשאני לוחץ האור בצגים נחלש וכשאני עוזב הוא חוזר לקדמותו.

פורסם

הבעיה הופיעה יום בהיר אחד או אחרי איזה תיקון/התקנה שביצעו ברכב?

בכל מקרה נשמע שהבעיה היא מתח לתאורת לוח השעונים. צריך לבדוק עם מד-מתח את המתח של הדש ולראות אם הוא יורד כאשר מדליקים את אחד הצרכנים.

יכול להיות שבעיה זו נובעת ממגעים רופפים או מהתקנה לקויה שביצעו.

לגבי מה שמוסך רון אמר אני לא יודע איך הוא הגיע למסקנה הזאת אבל אם רון אומר משהו אז שווה לנסות. בכל מקרה הבדיקה פשוטה. נתן את המחברים לפנסים האחוריים ותראה אם הבעיה נעלמת. את השאר אם אין לך ידע באלקט' יהיה קשה לבדוק ותצטרך להגיע לחשמלאי.

• תוכן חדש...