Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתיקה עיתונאית לאן ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים את הסיפור של ירחון דרייבר מבית הארץ ??

ובכן, נראה שUMI מצאו את הדרך להידחף בכוח לתודעת הציבור, וידיעות הוא העיתון שעוזר להם בכך..

מצ"ב קישור:

http://b.walla.co.il/?w=/3/1018865

מה אגיד, נראה לי שבאיזה שהוא מקום אהרונוביץ צדק, אין יותר עיתונים ועיתונאים בארץ, שלא לדבר על מגזינים מקצוענים, הכל פירסומונים בהתאם לצרכי המפרסם.

רפי גינת , האביר על סוס כולבוטק מסרב להגיב, כנראה זה לא כל כך נעים שחושפים את השחיתות שלך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העניין הוא לא אהרונוביץ, מציק לי יותר חוסר האתיקה של העיתונים היום, וההתקפלות המידית שלהם בפני המפרסם, וההענות לדרישותיו..

הארץ באתר האינטרנט שלו יורד על ידיעות, הם רק שכחו לתת לעצמם את הבעיטה בתחת על המקרה שקרה אצלהם לא מזמן בירחון דרייבר שלהם....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה לא חדש.

לא צריך עוד שרשור בשביל זה.

כבר דנו כל כך הרבה בזה, שזה כבר מייגע.

כולם מדברים על זה, כל העיתונים מבקרים אחד את השני וממשיכים לעשות את אותו הדבר.

ישראל.

פורסם

תגיד לי מתי בפעם האחרונה שראית כתבה שנראה לך שהיא נכונה , לא מצאת כמה ימים אח"כ את הסיבה האמיתי או את הרקע של מי שכתב אותה? לא יודע לגביכים , אבל מנסיון של שנים , עד היום כול העיתונים חוץ מגלובס היו די מוטים בכול מיני כיוונים . זו הסיבה שאני מנוי על גלובס וקורא רק אותו . והאמת שעכשיו הוא גם מתחיל להדרדר.

אז זהו זו המדינה שלנו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ק-ו-מ-ב-י-נ-ה !

מישהו אי פעם רמז לזה שידיעות אחרונות זה עיתון בלתי תלוי ?

מה לגבי דיעות ימניות במעריב ?

מה לגבי דיעות שמאלניות בהארץ ?

יש לכם מושג למה פתאום עושים כתבת אמצע בידיעות כלכלה על איזו חברה שאף אחד לא הכיר עד היום ?

כסף רבותי, זה מה שמזיז את העולם. לא יושר ולא אהרונוביץ'. כסף.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ומכיוון שהנושא נפתח בפורום "רכב כללי", אני אנסה להסיט אותו לדברים הקשורים לרכב: בכתבה שבלינק מתראיין יואב קווה, כתב הרכב של הארץ, ואומר דברים מאוד נכונים. הבעיה היא (וזו גם בעייה שלי, בין השאר), שנורא קל לא להאמין לזה. מה יותר פשוט מלחשוב שאם שולחים את העיתונאי לחו"ל במחלקת עסקים, משכנים אותו במלון מפואר, מאכילים אותו ומשקים אותו וכיוצא בזה - הוא יכתוב מה שהם רוצים שיכתוב? אני משוכנע גם שלא קשה להתפתות לכך, אבל אני רוצה להאמין שכל כתבי הרכב בארץ (ובעולם!) לא מתנהלים כך. בטוח יש כאלו שכן, אבל הם בפירוש לא ראויים לעבוד במקצוע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבל אני רוצה להאמין שכל כתבי הרכב בארץ (ובעולם!) לא מתנהלים כך מנסיוןהאישי שלך בעולם מה קורה עם רוב העיתונאים ?. בטוח יש כאלו שכן, אבל הם בפירוש לא ראויים לעבוד במקצוע.

כמה עיתונאים אתה יכול להתחייב בחו"ל ובארץ שראויים לעבוד במקצוע ? הנקודה היא שיש 10 איש או פחות ששולטים בכ85-90% מהכלכלה הישראלית ובעיתונות 2 או 3 והם מקושרים בינהם , אז מה הסיכוי שכתב יהיה ראוי למקצוע אם הוא רוצה להיות בין ה"טובים" ו/או להתקדם ו/או לשמור על עבודתו?

רוני

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

רוני אתה בעולם הזה, ולכן אתה רוצה להאמין כך.

אני מאוד מקווה שהאמונות שלך נכונות.

אבל אם תישב רגע על הכיסא שלנו, זה של הקוראים, תיראה שעבורנו הרבה יותר קשה להאמין שכך הוא המצב.

אנו רואים הכל בתור צופים מצד וצרכנים מהשורה,אנחנו לא מעורבים בעולם הזה ולא מודעים לכל הסיבוכים,אירגונים וההסדרים שקיימים.

קשה לנו להאמין שהכל עדיין נישאר נקי.

פורסם

רוני

נשאלת השאלה האם כאשר עיתונאי רכב יוצא לחו"ל "במימון" יבואן רכב או יצרן רכב כזה או אחר , זה ממש לא משנה , ומקבל טיפול הכי טוב בעולם , האם גם כאשר הוא בוחן את הרכב בתת-המודע שלו אין השפעה של האירוח על הכתיבה או הביקורת והאם לפני שהוא מקיש על המקלדת של הלפ-טופ הוא חושב ואפילו לעשירית שנייה על האירוח שקיבל .

קשה להאמין לגבי החסינות האישית של אדם ואפילו שלא במתכוון .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
יש לכם מושג למה פתאום עושים כתבת אמצע בידיעות כלכלה על איזו חברה שאף אחד לא הכיר עד היום ?

מניסיון זה עובד כך - החברה שרוצה כתבה עליה או על מוצריה פונה לאיש יחסי ציבור המתאים, משלמת לו (הוא הרי עושה עבודה) והוא כבר בדרכים שלו (שאין לי מושג מה בדיוק הן) דואג לזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ליהודה - אין לי מושג מה קורה עם העיתונאים בעולם, פגשתי אותם רק במקרים המעטים שהייתי בהשקות. בכל הנוגע לעיתונאי הרכב, נראה כי הם לפחות משקיעים מאמצים בבחינת המכוניות. אבל קל מאוד לסנן את אלו שהסתננו להשקות ממגזיני לייף סטייל כמו "לאשה", שיושבים על הבריכה כל היום. את אלו, כמו שאמר קווה בכתבה, אני באמת לא מבין למה שולחים (כלומר, אני מבין למה - כי הם תמיד יספקו כתבה חיובית לרכב וכי אנשים קוראים את זה - אבל זה לא מקובל עלי).

איגור - מה שכתבת זה בדיוק מה שאני כתבתי - שאני יודע איך דברים עובדים, אבל אני יכול להבין את הקוראים שחושבים שזה לא כך. אין להם סיבה לחשוב אחרת...

רוני

נשאלת השאלה האם כאשר עיתונאי רכב יוצא לחו"ל "במימון" יבואן רכב או יצרן רכב כזה או אחר , זה ממש לא משנה , ומקבל טיפול הכי טוב בעולם , האם גם כאשר הוא בוחן את הרכב בתת-המודע שלו אין השפעה של האירוח על הכתיבה או הביקורת והאם לפני שהוא מקיש על המקלדת של הלפ-טופ הוא חושב ואפילו לעשירית שנייה על האירוח שקיבל .

קשה להאמין לגבי החסינות האישית של אדם ואפילו שלא במתכוון .

דובי - זאת שאלה טובה, ואני לא פסיכולוג ואין לי מושג כמה זה משפיע על התת מודע. ובכל זאת, אני חושב שאם הכתב מגיע עם ההבנה והרצון להיות אובייקטיבי, אפשר להשפיע עליו מעט מאוד. ד"א, אני משוכנע שזו בדיוק הסיבה שיצרני הרכב עושים השקות מפוארות כאלו - הם מקווים שתהייה לכך השפעה על חלק מהכתבים (מה גם שההשקות מיועדות גם למנהלים ובכירים אצל היבואנים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרנה קיבל שברולט בהשאלה לצורך כתבה? איום ונורא!

ומאיפה לדעתכם משיגים כל עיתונאי הרכב (כולל אהרונוביץ') את הרכבים שלהם לבדיקה? קונים אותם?

ומישהו פה קרא את סדרת הכתבות המדוברת של סרנה?

אני קראתי את חלקן. כתבות צבע גונזו-לייט על נדודים בארה"ב. ממש לא כתבות רכב.

אז הוא קיבל שברולט, והוא מודה למי שנידב לו אותה. סו ווט? הוא לא כותב מבחן ביקורתי על הרכב ואף אחד לא פונה לכתבות האלו כאל מידע שיעזור לו בבחירת רכב לרכישה.

זה יותר דומה לנידוב כלי רכב לטובת צילום סרטים וסדרות טלויזיה. קצת חסכון להפקה, קצת חשיפה ליבואן. פרסום סמוי שהוא חלק מה"תרבות" שאתם צורכים כבר הרבה שנים, ותחשבו על זה שוב כשאתם רואים את ג'ימס בונד נוהג במונדיאו או אפילו קוראים את כתבות הטיזרים על כך שג'ימס בונד ינהג במונדיאו שפורד סיפקו לטובת פירסום עוד לפני יציאת הדגם.

• תוכן חדש...