Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בנוי ומתוחזק ברמה ממש גבוהה! ואכן אחד מרכבי הדראג היותר מבטיחים בארץ!

כל הכבוד לבעלים על ההשקעה והביצוע!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תמונה מאגניבה - לגזור ולשמור.

ויש גם שוטרים שמעריכים מכוניות טובות... היי! יש לי אפילו חבר שוטר אופנוען! שמשחיז ומשכיב!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בטוח שזה לא אקדח לייזר שם?
כן זה אכן אקדח לייזר, הוא אכן מודד אותה מהמקום.

לזה הרכב נועד, לצאת מהמקום.

מעניין מה יצא במדידות, או אם למישהו יש פה נתונים כמה היא עושה מהמקום

למקום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יופי חברים עוד אסוציאציות

מחר תמונה חדשה.

שוטר רואה 106

פורסם
כן זה אכן אקדח לייזר, הוא אכן מודד אותה מהמקום.

לזה הרכב נועד, לצאת מהמקום.

מעניין מה יצא במדידות, או אם למישהו יש פה נתונים כמה היא עושה מהמקום

למקום.

המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים.
פורסם
לי זה נראה כאילו הוא בתפקיד, והוא מצלם את הרכב לצורך "ביקור" עתידי אצל בעל הרכב.

אכן.

ברכותיי לכבוד כניסתכם למאגר המשטרה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלום לכולם

אתם פשוט טועים ובגדול,

מה שהוא עושה זה טריק קלאסי של שוטרים, הוא בכלל לא מצלם את המכונית אלא נמצא עם מד מהירות והמכונית משמשת לו כמסתור, באותה המידה הוא יכל להסתתר מאחורי סוסיתא.

בברכת שבוע טוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
באמת ? בוא תסביר לי מה לא נכון במה שאמרתי ?

אני רואה את התגובה שלך באיחור, אבל אני אנסה להסביר. אני אקדים ואכתוב כבר עכשיו שבלי להיות במסלול ולראות איך דברים נראים תכל'ס ומתנהלים קשה מאוד להבין.

כמו כן אני מתייחס רק לרכבי הנעה אחורית בעלי מנוע קדמי אורכי, כיאה לרוב מכוניות הדראג וגם לקלאסיות שביניהן.

כשרכב מזנק מהמקום בשיא היכולת שלו כשבבת אחת יורדים לגלגלים האחוריים מאות או אלפי כ"ס, פועלים עליו כוחות פיזיקליים רבים וחזקים. כוח המנוע עצמו הוא גורם בעייתי מאוד, שכן כיוון תנועת גל הארכובה מנסה לסובב את הרכב על צירו האורכי ונוצר המצב הבא:

williams_wheelie_01.jpg

carmot.jpg

שים לב כמה שהמכוניות נוטות הצידה. זוהי תוצאת כיוון הסיבוב של המנוע !

אני מאמין שבשום מכונית שאתה מכיר אין את הבעיה הזאת, אבל כשהמנוע מוציא כ"כ הרבה כוח - זה מה שקורה.

הבעיה הבאה היא ווילי - הרמת הגלגלים הדקמיים מהאויר. הווילי הוא לא דבר רע, כל עוד הוא נשלט. וכאן הבעיה. חלוקת המשקל צריכה להיות כזו שתאפשר לגלגלים לעזוב קלות את הקרקע על מנת ללחוץ את האחוריים לקרקע. מעט מידי - הפסד אחיזה. יותר מידי = הפסד מהירות כי כשהפרונטו עולה לשמיים ולא עוצר, הנהג חייב לעזוב את דוושת הגז.

ניתן להתמודד עם הבעיות הללו בעזרת כיוון ושימוש במתלים מתאימים, אבל רק חלקית.

אני יכול להמשיך לכתוב ולכתוב אבל זה יקח המון זמן. הנקודה היא שאותה עבודה קשה שהולכת על מנת לתכנן מכונית לפנות טוב יותר, הולכת גם על מכונית דראג לעבור את רבע המייל בצורה המהירה ביותר. מכונית חזקה בלי נהג טוב תסיים בקיר. זהו שילבו של שניהם.

כמו שכבר אמרתי בעבר, אני לא טוען שצריך יכולות של נהג פורמולה 1 אבל הנהג צריך להיות מוכשר ומיומן ולדעת בדיוק מה הוא עושה ללא ניחושים.

והעבודה על המכוניות הללו (בתור מישהו שעוסק בזה בתחביב כאן בארה"ב) היא אין סופית וחשוב לציין שמדובר ברמה חובבנית בלבד. לא בשביל להרויח כסף או כעבודה במשרה מלאה.

כמות הידע הנדרשת היא אדירה.

בורות היא בסיס גרוע מאוד להבעת זילזול.

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות,

ארנון.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אבל הוא דיבר על הנעה קידמית.

פורסם

והוא לא הביע זלזול.

להפך. הוא שיבח את הרכב הנ"ל אך טען שגם רכבים בעלי הנעה קדמית יכולים להיות רכבי דראג.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...