Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

לאחרונה ניתקלתי במצב מאוד משונה במערכת של חבר

הידע שלו במערכות לא מי יודע מה ולכן הוא פנה אלי שראיתי את הבעיה ממש הישתגעתי מה הולך שם אז ככה קודם כול המערכת מורכבת מרדיו דיסק קלריון 865 קומפוננט מורל דוטק אחורים של ג'י בי אל מגבר 4 ערוצים של ג'י בי אל (מהדיוטי פרי) מגבר מונו היפסוניקס לא זוכר את הדגם (מוציא 750 אר אמ אס באום אחד) וסאב אל 7 כבר מההתחלה שהרכיבו לו את המערכת היה רעש מוזר מהרמקולים (לא רעש אלטרנטור) אגב גם אני קניתי איתו את ההד יוניט של קלריון וגם לי יש את הרעש המעצבן הזה (קצת מפליא הבעיתיות בקלריון שנחשב לאיכותי) אך הבעיה היותר חמורה יום אחד באמצע הניסעה (ווליום דיי גבוה) נשמע סוג של רעש מחריד אוזניים מכול הרמקולים, הוא מייד כיבה את המערכת ומאז הבאס מאוד עמום. הקומפוננט נשמע מאוד חלש, ולפעמיים לא עובד.

לפעמיים הקומפוננט עובד אבל האחורים לא עובדים וכאשר מגבהים לווליום קצת חזק נשמע הרעש המחריד אוזניים (רעש ממש ממש חזק עד שמיד כיבינו את הרכב).

ניראה לי כי מקור הבעיה זה הרדיו דיסק, אבל זה ממש מוזר. אם למישהו יש כיוון לבעיה או משהו שיכול לעזור לנו להבין את המקרה אני ישמח מאוד.

תודה מראש

ליאור.

פורסם

מי התקין את המע'?

לדעתי הבעיה היא לא ברדיו דיסק אלה בכיוון של תשתית של המגבר!

בכל מקרה אותו אחד שהתקין אותה אחרי גם לאותם רעשים!

DROZD

פורסם

יש פה המון כיוונים ללכת לעברם

החל מהרדיודיסק עד המגברים.

ווידאת שאין קצר בחיווטים ? קצוות רמקול נושקים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המערכת הותקנה בפאר הרכב בחולון

ומחר בבוקר הוא נוסע לשם לברר את העיניין אגב פעם שעברה נישרף הפיוז שבמפצל מ4 ג'י ל8 ג'י והם אמרו שהמגבר מקולקל אחרי שהוא חזר מתיקון רק שמו לב שהפיוז נישרף...

פורסם

כשהמגבר חזר הם חיברו אותו ושוב זה לא עבד ואז רק שמו לב שהפיוז נישרף

הרמוט מחובר ממש על החוט של המתח 4 ג'י

לגבי האר סי אי הוא לא צמוד לחוט של המתח אבל לא שמתי לב אם הוא מאותו תעלה או לא

• תוכן חדש...