Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על רנו 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתם אומרים על רנו 5 שנת 89 כדאי לקנות ?

רק טוב אני יכול להגיד על האוטו הזה . ב 98 קניתי 5 GTL 1400 ממכרז צבאי . שמתי מנוע מייבוא , בתי עלתה איתו 4 שנים להר הצופים בלי שום בעיות . 3 שנים הוא בחצר , (רשיונות מופקדים ) , מדי כמה שבועות אני עושה איתו סיבוב ( לא על כבישים ) . מניע יותר טוב מאוטו בשימוש קבוע ונוסע שד .

פורסם

יש לי כזו שנתיים עשיתי לה ישור קו רצחני ביותר ומאז האוטו נוסע מעולה ... אין לי מילה רעה כנראה שאני ישאר איתה עוד המון זמן אני פשוט מת על האוטו הזה.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אוטו מוצלח למדי. היתה לי אחת מודל 87' (1250) שנקנתה בשנת 94' עם 84,000 ק"מ ונמכרה ב 2002 עם 520,000 ק"מ.

בתקופה הזו פרט לטיפולים שוטפים החלפתי ציריות 3 פעמים, קלאץ, ראש מנוע פעם אחת, פעמיים משאבת מים ובולמ"ז.

האוטו נוח ואמין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רכב נוח וזריז (1400). יקשה עליך למצוא רכב כזה שמור, אני מניח.

יש ויש צריך לחפש שמורות, עד היום מצטער שמכרתי את הרנו 5 שלי נסעה לכול מקום :-(

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מה אתם אומרים על רנו 5 שנת 89 כדאי לקנות ?

אתה רוצה דווקא רנו 5? או שאתה רוצה אותה כי הציעו לך בזול?

אם כן, תגיד מה התקציב שלך, אולי נמצא משהו יותר טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מדובר על רכב שנמצא על הכביש הרבה הרבה שנים. רכב שסביר מאוד שעבר הרבה ידיים. וחשוב מאוד איך הוא טופל במהלך השנים.

כדאי לקנות?

קח בחשבון שבכל מקרה יהיו לך תקלות ותיקונים. ישנו בלאי של גומיות ומכלולים הנשחקים בגלל הזמן, החום, והלחות.

ישנה סבירות די גבוהה שבשנה אתה תוציא על תיקונים וטיפולים יותר מערך הרכב. וזה עוד לפני הביטוח והטסט וכו'.

תחשוב על זה לפני שאתה נכנס לסיפור.

פורסם
ככל שאני אוהב את הרנו 5 . הן כבר מדור המכוניות של "קונה אחרון ". ב 10000 שח חפש משהו שתוכל למכור הלאה בעוד שנתיים .

כמה שטיות במשפט אחד רכבים משנתונים נמוכים יותר עדין נמכרים!

שישמור עליה ויתחזק אותה הייטב גם בעוד 5 שנים היא תימכר .

גם לרכבים במחירים הללו תמיד תיהיה דרישה .אני לדוגמא לא נוהג להסתכל על שנתון אלא על מצב הרכב יש רכב 89 שמתחוזק ומטופל וינסע יותר יפה מרכב שנת 2000 מוזנח .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
כמה שטיות במשפט אחד רכבים משנתונים נמוכים יותר עדין נמכרים!

שישמור עליה ויתחזק אותה הייטב גם בעוד 5 שנים היא תימכר .

גם לרכבים במחירים הללו תמיד תיהיה דרישה .אני לדוגמא לא נוהג להסתכל על שנתון אלא על מצב הרכב יש רכב 89 שמתחוזק ומטופל וינסע יותר יפה מרכב שנת 2000 מוזנח .

מסכים עם כול מילה :mm_yeah:

הרנו שלי הייתה שנת 86 מנוע 1100 הושקע בה מעל ומעבר. חלקים חדשים וכן הלאה..

והיא נסעה כמו חדש וגם נתנה מעל ומעבר. תחפש רכב שמור ושטיפלו בו טוב ורק תהנה :-P

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם אתה מעונין, יש רנו 5 למכירה בקריית חיים, אני יכול לעצור ולקחת לך מספר טלפון.

חיצונית האוטו לא נראה מדהים, צבע מטלי שהשמש שרפה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...