Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 מודל 2006, ולבטים על יפנית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושנו אחר רכב לאמי עלו על הפרק 2 אופציות עיקריות, טויוטה RUNX ופיז'ו 206. הדרישות מהרכב הם דיי בסיסיות מכיוון שהרכב מיועד לנסיעות קצרות ולנסועה שנתית של 10K לכל היותר. לדעתה של אמא שלי הטויוטה גדולה מידי, ראוותנית מידי ו "אוטו של זקנות" ציטוט מדוייק. היא ממש התאהבה ב 206 ולמעשה ביקרנו היום בסוכנות לברר על על הדגם הבסיסי [one line]. היחס עצמו ממנהל אולם התצוגה היה מחפיר, מכיוון שאנחנו לקוחות חוזרים אז היינו זכאים להנחה של 4500 שח לערך במסגרת חגיגות ה 70 שנה ללובינסקי. מכיוון ששנת המודל של הרכב שלנו [106XS] הוא 1998 אנחנו לא זכאים להנחה כשל רכבים ממודל 99 ומעלה. העומדת על 7500 שח. דבר נוסף שלא ממש עודד אותנו לרכוש את הרכב חדש מסוכנות לובינסקי. למרות שראוי לציון שנציגת המכירות היתה ממש למופת.

חישוב מהיר הראה לנו שהרכב על הכביש, מודל 2007 מנוע 1600 16 שסתומים ,גיר אוטומטי +איבזור הכרחי ובסיסי לחלוטין צפוי לעבור את ה 110 אלף ואספקה תהיה מתישהו בנובנמבר.

בנוסף ראינו היום 206 שנת 2006 , יד ראשונה, מנוע 1400 טיפטרוניק.האוטו עבר 17K. מצב חדש לחלוטין ואין על הרכב שריטה אחת. המוכר הוא איש קבע צעיר שמוכר את הרכב עקב שחרורו מקבע וכוונה לטוס לחו"ל במקום להמשיך לעבוד במגזר האזרחי. מחירון הרכב הוא 91,000 וזהו המחיר הנדרש. המוכר מתחייב על גיר שלדה ומנוע. הרכב נלקח מחר בבוקר לבדיקה. אך יש לי כמה ספקות לגבי שילוב הגיר מנוע שיצא לי לשמוע שהוא לא הכי מוצלח\ אמין. כל אלה מהודעות פורומים למיניהם שהתחילו במילים "שמעתי ש.. אמרו לי ש..". אך לעומת זאת מבעלי ה 206 1400 [בעיקר נשים] שמעתי רק שבחים ושביעות רצון. בכל אופן רוב מה שקראתי היה תקף לדגמים הישנים יותר ולא לדגמי ה 2004 ומעלה. בנוסף קצת מטריד אותי העיניין שהרכב מיושן והעובדה שהוא עומד להיות מוחלף בעוד כשנה ואפילו בסוכנות לא ידעו לומר אם ה 206 תמשיך לאחר שיווק ה 207.

חשוב לציין הרכב הולך להיות משומש בצורה עדינה מאוד ולא הולכים לסחוט ממנו סוסים למטרת תאוצה כזו או אחרת. רכב להגעה מנקודה A ל B בנוחות ורצוי באמינות. עם המנוע הנ"ל יש לנו ניסיון מצויין ב 106 והוא עד היום הפגין אמינות מוחלטת.. העובדה שהוא חלש לא ממש מטרידה אותי כמו העובדה שזה מנוע עתיק שמורכב על רכב מודל 2006 וזה דבר דיי נדיר בימינו.

השורה התחתונה : האם מומלץ לקנות את אותה 206 שנת 2006 שמחיר הנקוב בהתחשב בכל הפרמטרים שציינתי, או לשכנע את אמא ללכת נגד האהבה שלה ל206 משיקולי אמינות לטובת היפנית. בכל אופן זה אוטו שנקנה כדי לשרת תקופה ארוכה ולא להימכר אחרי פרק זמן קצר כך ששיקולי סחירות לא ממש רלוונטים.

אני יודע שזה היה דיי ארוך.. אבל אני נורא אשמח לשמוע תגובות בנושא רק מיודעי דבר או אנשים שמחזיקים את הרכב הזה ספציפית ולא מניזוני שמועות.

בתודה מראש

נאור

פורסם

אוקיי, אז נתחיל מזה שהחתימה שלך רשומה עם שגיאת כתיבה - רושמים accelerating ולא כפי שכתבת.

בקשר ל206, אני מכיר מספר אנשים עם 206 (2 מודל 2004, 1 מודל 2005, 1 מודל 2006), פרט לאחד - כולם עם השילוב שציינת (1400 ותיבה ידנית).

לא שמעתי מאף אחד על בעיות לגבי הרכב - פרט לעובדה שהוא לא רכב מהיר, בלשון המעטה.

יש לציין שהרכב הוא קומפקטי, וכפי שאמא שלך אמרה - הוא קטן יותר מהRUNX שהיא משפחתית לכל דבר.

בנוגע לדגם הספציפי, וכפי שכתבתי פה כבר בפורום, יש מספיק 206 בשוק למכירה.

ואם אתה לא לחוץ על אחת חדשה - אז תוכל למצוא מודל 2006 שתהיה בדיוק לטעמך בשילוב המנוע-גיר המבוקש.

אם הרכב המדובר שנמכר ע"י "איש קבע צעיר" הוא בצבע כחול-תכלת מטאלי, וברמת איבזור XS - יכול להיות שאני מכיר את בעל הרכב.

לגבי הסוכנות - תנסו ללכת לסוכנות אחרת של פז'ו, אולי אפילו למוסך מורשה שהוא גם משווק פז'ו (אני מכיר אחד בעיר מגורי).

תנסו לדבר עם המוכר להסביר לו שאם תקבלו הנחה מלאה כמו שמקבלים לקוחות פז'ו, אתם תקחו את הרכב, אבל במחיר שהוא מציע לכם יש לכם הצעות זולות יותר על רכבים אחרים,

ועם כל הכבוד לפז'ו - התוספת המשמעותית לא שווה לכם.

אני מבטיח לך שהוא יתקפל ויתן לך את התוספת הזאת.

לגבי המנוע - גם המנוע 1.8T של VAG פותח באמצע שנות התשעים, והוא עדיין נחשב למנוע מעולה, אמין ובעל פוטנציאל שיפורים עצום.

העובדה שהמנוע פותח בעשור הקודם לא אומר שהוא לא טוב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בנוסף ראינו היום 206 שנת 2006 , יד ראשונה, מנוע 1400 טיפטרוניק.

בקשר ל206, אני מכיר מספר אנשים עם 206 (2 מודל 2004, 1 מודל 2005, 1 מודל 2006), פרט לאחד - כולם עם השילוב שציינת (1400 ותיבה ידנית).

טיפטרוניק זה לא אוטומט ??

:shock:

פורסם

החתימה תוקנה ותודה.. לא הבחנתי בזה. הרכב עצמו הואבהתאם לטעמה של אמא שלי. הוא יספק את הדרישות שלה גם עם 1400 אוטומטי ועגלתי. אני פשוט רוצה להיות בטוח לגבי אמינות השילוב בין המנוע לגיר. מהעובדה שהוא ישן אני יכול להתעלם בהתחשב בניסיון שיש לי עם אותו מנוע בפיג'ו שלי[אגב ההשוואה למנוע ה 1.8T של ואג לא במקום רק בגלל אותו פרט "שולי" שמספר על פוטנציאל השיפור האדיר שזה אחד הדברים העיקריים שהפכו אותו ל"אייקון" מכייון ש STOCK ההספק שלו הוא לא אגדה. אבל זה כבר נושא אחר בוא לא נגלוש.]. הרכב הוא לא ברמת XS. הוא 5 דלתות אוטומטי X-LINE. אבל לגבי צבע הרכב צדקת וזה תכלת ממש בהיר שגובל בכסוף . למוכר קוראים ארז אם זו עזרה כלשהי.

לגבי קניית הרכב חדש מהחברה, כבר פסלנו לאחר שראינו את הרכב המדובר מכיוון שהוא במצב חדש לחלוטין ובצבע שאמי רצתה כך שזה לא כזה קריטי ולמעשה בזבוז של 20000 ש"ח לדעתי.

פורסם

Yaro - כן, זה אוטומט.. לא יודע למה רשמתי בטעות ידני :roll:

Naor - לא התייחסתי להספק. התייחסתי לאיכות המנוע. ואם עדיין משתמשים בו,

אז אני מניח שהוא עומד בתקנות האירופאיות - ועדיין הינו מנוע טוב בין אם עבר שיפורים/עדכונים/שדרוגים ובין אם לאו.

אם המוכר הוא ארז אז לא, זה לא מי שחשבתי שזה (פשוט יש לי בבסיס גם 206 למכירה של אחד הנגדים).

בהצלחה עם הרכב שמצאתם :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לי שאלה טיפשית(מקווה לתשובה לא טיפשית).

אם הבנתי נכון אתה מחפש גם רכב חדש , שיהיה לאמא שלך , ולא יהיה גדול מדיי , לנסיעות קצרות , אמין וכו.. וכו..

למה לא לעשות החכמה כמו אימי שיש לה בדיוק אותן דרישות וללכת על הסוזוקי סוויפט החדשה.

בדגם הפחות מאובזר על הכביש היא פחות מ 100K והמאובזר היא 102-103K על הכביש.

• תוכן חדש...