Jump to content

corwin

  • הודעות

    1,071
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי corwin

  1. תקנה סאב רגיל עם קופסה כבדה, תחבר עליו מגבר4 ערוצים פיזית עם ברגים ומהם תמשוך חוטים לרמקולים.
  2. א.את הרוב. ב.פה אין סליב ג.לא הבנתי מה התגובה שלך? ד. למה? ה.כל התשובות נכונות. תסתכל לבד שהקורסים נמצאים ליד חיבורי המתח של הנקמיצ'י!
  3. למה שלא תלך על סט מאוזן , עם מלא אפשרויות שעולה כמו בנאדם יחסית לסט על שזה הפייז אודיופיל.?
  4. נראה לי הבחורות האלו עולות פחות מהסאב ואותן אפשר לד**ק יותר מפעם אחתת.. הן לא מתקלקלות.. בצחוק בצחוק.. סתם הייתי חייב להגיד וזה הכי פחות גס בשביל פה..
  5. תלוי בביטוח , לכל אחד תנאים שונים. לדעתי זה לא פוגע בערך הפרמיה זו לא תביעה בעתם של הביטוח ...משהו כזה..גם אני לא סגור.
  6. אם יש לך קורס אובר פשוט אז החיבור ברור. אם יש לך קבל על הטוויטר אתה חייב במקביל כיוון שאחרת בטור הקבל ישפיע גם על הרמקול המקורי. בכלל הייתי משיג זוג כזה: http://www.dls.se/english/index.htm צריך לעלות איזה 300 שקל לדעתי. עדיף לקנות רמקול טוב ולא להרוס את הקיים. אגב יש לך חלופות בתחום ה 200-300: http://www.lanzar.co.il/sg_product~MCX4~22~42.htm http://www.lanzar.co.il/sg_product~TS-G1041R~5~13.htm http://www.lanzar.co.il/sg_product~TS-G1011R~5~13.htm http://www.lanzar.co.il/sg_product~M-402~9~51.htm - אחלה. http://www.lanzar.co.il/sg_product~MX1020~10~21.htm - ישמע יותר טוב מהקיים אפילו.
  7. בעיקרון זה נכלל בביטוח מקיף. יכול להיות שזה נחשב ככה. גש לסוכן הביטוח שלך ותגיד לו שגנבו לך אותו בזמן שישבת ב :בית קפה/בית ספר/צבא/אוניברסיטה וכו...
  8. משתמשים בביטוח שלי , קונים רדיו ב 350 השתתפות עצמית. גם ככה מקבלים משהו בשווי 1000 ש"ח.
  9. מצטרף אלייך מר סאב(אמיר ).
  10. זה לא המלצה כמו שסלבה אמר אבל פשוט מאוד: מחירו של הקלריון היום נמוך כיוון שהוא דגם 2004 והיבואן נתקע עם מלאי. המכשיר במקור עלה 2000 ש"ח. עכשיו תחשוב לבד מה ההבדל בין מכשיר ב 2000 ש"ח לכאלו של 1000 וקצת.
  11. היה לי פעם משהו דומה יכול להיות שיש חוטים שמתחברים במקור או כרגי לרמקולים (לא דרך מגבר) שנוגעים אחד בשני או בגוף הרכב. זה מקצר את היציאות RCA , תבדוק אם כולם א.לא מחוברים,ב.נוגעים אחד בשני,ג.נוגעים בגוף הרכב.
  12. למה? אני פעם דחפתי יד ליונדאי אקסנט מתחת לדש בורד ופשוט דחפתי בשניה את הרדיו החוצה...
  13. לD1 HX יש dual 24 bit כמו כן אני יודע שזה להפך שהוא נגזר מהמקינטוש. הדעות חלוקות ובגדול לא חשוב ככ מי בא ראשון. כיוון שאני מתכוון ל DRX9255EXL כל הזמן(קישור למטה) http://www.clarion.com/sg/en/products/2006/audio/source_units/cd/HX-D1/sg-en-product-pf_1135794080238.html כמו כן בגלל מה שכתבת התכוונתי לכך שהHX-D1 יותר טוב מהמקינטוש . ה DRZ שאני מתכוון אליו כל הזמן, וזה DRX טעות שלי : http://www.clarion.com/sg/en/products/2006/audio/source_units/cd/DRX9255EXL/sg-en-product-pf_1135794080252.html
  14. האמת נראה לי כמו זיוף של נקמיצ'י. לא ראיתי הרבה שלהם שהשם כתוב מקדימה , רק הסמל . לא על הסטים ולא על המגברים . כמו כן המבנה מאחורה לא נראה כמו נקמיצ'י.
  15. אני עדיין לא מאמין שמישהו שם את הקרוסים שלו ליד החיבורי מתח של המגבר :bad-word:
  16. הניחוש שלי: א.פיידר לא מכוון ב.חיברת לכניסות AUX במקום ליציאות. ג.חיברת את הסאב ליציאת הרגילות ואת הרמקוליםן ליציאת סאב וחתכת במגבר ואז לא שומעים כלום.
  17. בדיוק ואני כן מגיע מהתחום. כמו שאני לא מתווכח ולא אתווכח איתך על פיננסים ושיווק אני חושב שלא ראוי שאדם שאין לו ידע אמיתי ומעמיק ומתבסס על מאמרים שלא בהכרח נלמדים כחומר לימודים ועובר כמוני הוכחות מתמטיות וברורות המנוסחות על דברים בדוקים , לא יאה שתווכח כך ובעוד טיעונים כמו : "ישנם קולות הקוראים..." מה הקשר? האם כולם מטמטמים? האם כל החברות בעולם מיצרות DAC 24 ביט למכשירי העל שלהם לבית ולרכב ? הרי לךבנות גו'ק כזה זה פי מיליארד יותר יקר וקשה מ 1 ביט וזה בדוק. הרי יכלו לבנות גו'ק 1 ביט יותר איכותי , אלגוריתם יותר טוב ( שקל וזול לבנות) וזהו. יש דברים מעבר למאמרים שאתה , מה לעשות , לא מבין , אפילו אני בחלקם עוד לא הגעתי לכך , לי לפחות יש את האפשרות להתייעץ עם דוקטורים לאלקטרוניקה ופיזיקה, אנשי מקצוע , לבורנטים מהתעשיה, ופרופסורים ללמתמטיקה ופיזיקה שיכולים להסביר לי את זה לעומק. ואם נחזור לנושא המקורי : כמו שאמרתי הוא לא צריך מכשיר כמו 955.אקליפס 7000 וכו.. כיוון שזה כמו לקנות משאית להוביל מעטפה אחת. זה סבבה אבל חבל! נ.ב. לקלריונים הכבדים יש יתרון מאוד גדול והוא ה DC to dc converter שלהם שלמעט חברות יש , כמו כן ה drz9255exl משתמש במעבדים של 20 ביט של דנון alpha processors והHX-D1 הוא מקינטוש שעבר הסבה בתוספת שני מעבדי 24 ביט לכל ערוץ. לHX-D2 או 9255DXZ בחלקים אחרים על פני הכדור יש מבנה של 4 מפענחים של בר בראון של 24 ביט שיושבים בתוך המכשיר לפי הבנתי לשם השוואה בין הדגימות והוצאה הכי טובה ,כמו כן חוטי נחושת בוואקם ללא חמצן וכו... זה למה אני אוהב קלריון ולא בגלל SG , נמאס לי כבר מהשם שלהם ,,, אלהים... וואו.. איזה דכאון שהם היבואנים .
  18. אתה הולך לקנות מכשיר כזה יקר ללא אחריות רשמית? זה כמו לקנות מרצדס בשטחים!
  19. הצליל של DLS ומורל מאוד דומים סה"כ , פעם הם אפילו היו אותה חברה לפי מה שהבנתי(אפילו שבתכלס זה לא אומר כלום). לך ותקשיב זה יכול להיות פתרון נחמד.
  20. א.בגלל זה אני לא לומד שם , במקרה אני כן לומד דברים שמלמדים את זה אבל לא שם. ב.אין שום קשר בין זה לזה. מכשיר 24 ביט יכול לקרוא מילה שלמה של 16 ביט בעוד 16 ביט או 1 ביט לא. אין קשר ל HDCD. הגדולה של מכשירי 24 ביט היא שהם מסוגלים לקרוא מילים שלמות של 16 ביט ולעמוד בCLOCK הזה ללא בעיה. אני אישית מציא לך ללמוד לפחות קורס ב :"מערכות לוגיות ספרתיות" שבו לומדים על מה קורה כאשר הCLOCK לא מספיק וכו.. או מה קורה כשהאות לא מושלם. ההתנשאות שלך מגעילה כי כמה ילדים החליטו שמי שזורק מושגים כמוך שאין לו מושג מדוייק בחומר הוא איש שיודע . עליי לבשר לך שאמנם אותי השעו בגלל אנשים כמוך אבל לא עוד! אתה כותב הרבה שטויות , צר לי לבשר לך. הגיע הזמן שתרענן את מקורותייך/ידיעותייך ויותר. כמו כן נראה לי מיום ליום שאתה יבואן/סוכן/בעלים של חברה שמתעסקת בסאונד או יבוא של מוצרים או שנכוות איי פעם ע"י SG אלקטרוניקה כיוון שאני רואה שאתה משתדל להשמיצם ובעיקר אותי . המקרה ברור הוא של קנאה או חוסר יכולת להתמודד עם הידע והתשובות שלי אז בחרת כמו אחדים מאוד פה בצורת ההתקפה , צורה ישראלית רגילה ופשוטה שיושמה במלחמה האחרונה עלידיינו. מה אומר לך , תהנה רק חבל על האנשים פה כי בסה"כ יש פה הרבה אנשים מאוד טובים עם כוונות טובות וטהורות. כמוני.
  21. אם זה לא מקורי של הרכב: צריכים להיות לך חולצים. לכל חברה חולצים המתאימים לה. אתה צריך להכניס אותם בצדדים ולהוציא, אם זה סוני ישנים זה למעלה. אני ממליץ לקפוץ למתקין או מישהו שמתיסק באזעקות ופשוט לבקש ממנו יפה ,שאיבדת את החולצים שלך ורק שיוציא לך את זה. זה צריך לקחת לו 3 שניות בערך ואם הוא בנאדם הוא לא יבקש גרוש.
  22. אוף ביאסתם אותי , עכשיו אני נזכר ששלחו לי שתי הזמנות מחברות שנה שעברה לפגישות אצלם בשנה שעברה... ואני בגלל מבחנים ומניי ירקות נשארתי בארץ.. אוף!!!!
  23. עדיין שאתה מוריד כאלו אין שום סיבה לרדיודיסק איכותי כי הוא לא ייתן לך שום ייתרון בזמן הקריאה שלהם לעומת אחרים. בוא נגיד לדוגמא אם אתה משתמש בכאלו אז קליון 756 שהוא עם 4 וולט יציאה אבל בלי 24 ביט למשל ישמע אותו הדבר כמו לנגן את זה ב HX-D2 או למשל פנסוניק סדרה 5 או 7 עם 5 וולט יציאה. ה"יתרון" היחיד של מכשירים יקרים הוא עודף פונקציות מטורף. אבל במחיר הזה כבר עדיך אקולייזר חיצוני או "3sixty " ודומיהם שעולים פחות מההפרש ויתנו תוצאות הרבה יותר טובות.
  24. אני לא אכנס לדיון הזה כי הוא מטוטפש מדיי. ולרוני , כן יש לי מעל 500 דיסקים בבית מקוריים+צרובים בעד X4 בצורב איכותי ממקור . אני לא שומע MP3 . אני לא צורב מ MP3. ואל תלמדו אותי על פורמטים לא ביליתי שנה בבי"ס לטכנאות קול של יואב גרא וסיימתי עם 90+ כדי לשמוע את זה!
  25. אני מדבר על מחירים בארץ לא בחו"ל חבוב. אתה מקשקש כל הזמן. דיי נמאסת על כולם. אלפיין פרללי - שיקנה שיבוא לתקן עוד כמה חודשים.. אקליפס ללא אחריות? אני לא הייתי נוגע עם מקל.. אם אתה מוכן לתת לו אחריות + חלקים מקוריים אז שיבושם לך. לקנות מכשיר איכותי וכשילך לו חלק יחליפו אותו בקקה לא מקורי שיש בארץ ואז לא יבנו למה האיכות של המכשיר נפלה. ***את הדעות שלך לגבי משתמשים בפורום אתה מוזמן לשמור לעצמך***
×
×
  • תוכן חדש...