Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות את הרמקולים של רוקפורד דגם p1694c

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=229

רציתי לקבל חוות דעת עליהם

(אני בתחילת התהליך של "בניית מערכת" , בעתיד יתווסף מגבר . רוצה פשוט לדעת עליהם קצת יותר ואם הם שווים את ההשקעה הכספית..)

תודה!!

פורסם

בזמנו מכרתי במחיר הזה זוג רמקולים מהסדרה הגבוהה שלהם...:-D אבל זה המחיר שלהם אני יודע.

א) ברב המקרים אני לא ממליץ על רמקולים אחוריים. כך גם תוכל לחסוך - ערוצי הגברה וכסף לקומפוננט טוב ולהגברה איכותית.

ב) קח בחשבון שהם בעלי צביון צליל מסויים מאוד וצריך שזה ישתלב עם שאר הרכיבים שלך (במקרה הזה - צליל מתכתי. נשמע טוב בטראנס/האווס...נשמע רע במוסיקה ווקאלית)

ג) סה"כ רמקול טוב (בשביל ROCKFORD :-D). אני אישית לא אקנה 6*9 היום (וגם לא ROCKFORD - פשוט לא לטעמי). תשקיע בקומפוננט ובסאב. פשוט לא צריך.

ה6*9 פשוט נותנים המון באס (שטח ממברנה גדול). או יש לך סאב אתה לא צריך את זה מאחורה.

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...